„Iki Soocare X3 dar nei vienas kitas elektrinis dantų šepetėlis taip gerai neišvalė dantų“ - štai ką apžvalgininkai kalba apie garsiausią „Xiaomi“ išmanųjį šepetėlį („Soocare X3“ apžvalgų suvestinė, Video)  (4)

Ne vienas apžvalgininkas elektrinį dantų šepetėlį „Soocare X3“ vadina „metų produktu, neturinčiu sau lygių“. Apžvalgininkai pabrėžia jo atsparumą vandeniui, JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ keičiamas galvutes ir itin kokybišką pagaminimo kokybę. Tačiau ar tikrai šis mėnesį laiko galintis be papildomo įkrovimo dirbti ir keturis skirtingus valymo režimus palaikantis išmanusis dantų šepetėlis yra be trūkumų? Šioje apžvalgų suvestinėje viską detaliai ir sužinosime.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-24 „Iki Soocare X3 dar nei vienas kitas elektrinis dantų šepetėlis taip gerai neišvalė dantų“ - štai ką apžvalgininkai kalba apie garsiausią „Xiaomi“ išmanųjį šepetėlį („Soocare X3“ apžvalgų suvestinė, Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Soocare X3“ apžvalgų suvestinėje surasite koncentruotą informaciją, ką apie šį išmanųjį dantų šepetėlį kalba apžvalgininkai, kokius svarbiausius dalykus pastebi, kokie yra minusai ir pliusai.  

Primename, kad pagal apžvalgų reitingą šis elektrinis dantų šepetėlis gavo 4,6 balus iš 5, tad tai labai geras įrenginys.

Elektrinio dantų šepetėlio „Soocare X3“ pakuotės turinys

  • Šioje apžvalgoje matyti, kad elektrinis dantų šepetėlis „Soocare X3“ atkeliauja tvarkingoje pakuotėje (0:15; 0:32; 0:08; 0:56). Beje, ant jos yra speciali holograma su unikaliu kodu, tad galima patikrinti ar tai tikrai yra originalus „Soocare X3“ (1:02; 0:52).  
  • Pačioje pakuotėje yra specialus dantų šepetėlio įkroviklis, kuris užtikrina belaidį įkrovimą. Jo laidas yra ganėtinai ilgas, o ir pats įkroviklis apžvalgininkui patinka, kad yra dailaus dizaino, bei kas svarbiausia – neišsipurvina ir yra atsparus vandeniui. Tad belieka į jį įstatyti „Soocare X3“ ir bus pradėta įkrauti jo 1000 mAh talpos baterija (1:14; 2:39).
  • Pakuotėje yra viena standartinė šepetėlio galvutė (1:31), tačiau galima papildomai įsigyti ir mažesnę, skirtą vaikams (1:43). Taip pat yra ir su itin švelniais šereliais, skirta itin jautriems dantims ir dantenoms.

„Soocare X3“ ir šepetėlių pagaminimo kokybė, valymo režimai

  • „Soocare X3“ yra labai kokybiškai pagamintas, gražaus dizaino ir patogus laikyti rankoje. Jis neslysta iš rankų (4:30; 1:52; 1:48; 3:33). Ant jo korpuso tėra vienintelis metalinis mygtukas su kuriuo galima įjungti ir išjungti dantų šepetėlį bei keisti valymo režimus, kurių iš viso yra keturi: įprastas, jautriems dantims, pradedančiųjų ir balinimo. Apžvalgininkai pataria iš pradžių rinktis prededančiųjų režimą, kol priprasite naudotis šiuo dantų šepetėliu (0:57; 5:35; 3:41; 2:56; 13:12).
  • Dantų šepetėlio galvutės yra keičiamos, trijų skirtingų rūšių ir su itin aukštos kokybės tankiais JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ 0,15 mm šereliais. Tad yra „Inter“, „Mini“ ir „Clean“ šepetėlio galvutės. „Inter“ yra skirti turintiems jautrius dantis ir dantenas, „Mini“ skirtas tiems, kurie rūko, geria daug kavos ir mėgsta saldumynus, o „Clean“ yra skirti daugeliui žmonių (7:59; 8:45; 4:40; 6:10; 1:58).
  • Dantų šepetėlio galvutėse yra jutikliai, kurie fiksuoja, kaip kokybiškai yra išvalomi dantys ir visus šiuos duomenis perduoda į išmanųjį telefoną (9:18). Na, o šis apžvalgininkas teigia, kad viena šepetėlio galvute naudojasi jau du mėnesius ir jos šereliai dar yra puikios kokybės (7:10).
  • Taip pat verta paminėti, kad dantų šepetėlis kas 30 sekundžių padaro trumpą pauzę ir taip galite suprasti, kad metas keisti dantų valymo pusę (11:30), tad iš principo pilnai užtenka poros minučių, kad dantys būtų pilnai išvalyti (13:54).
  • Šios galvutės yra uždedamos ant tvirto metalinio dantų šepetėlio antgalio. Taip pat apžvalgininkai pažymi, kad „Soocare X3“ yra pilnai atsparus vandeniui ir jį išbandę gali tai patvirtinti, tačiau patiems namuose nerekomenduoja specialiai nardinti viso dantų šepetėlio į vandenį (4:35).
  • „Soocare X3“ mechanizmai yra japoniški, tad tai yra kokybiškas produktas, kuris dirba itin tyliai, tad ir anksti ryte su juo dantis išsivalysite nepažadinę savo artimųjų (6:36), nors šiam apžvalgininkai skleidžiamas garsas ir nelabai patiko, nes kiek primena dantų gręžimo garsą, bet, žinoma, tai yra labai subjektyvus vertinimas (4:15).
  • Pats elektrinis dantų šepetėlis užtikrina 37200 kartų per minutę vibracijos dažnį (2:21), aprūpintas 1000 mAh talpos baterija (3:51), kurios, valantis dantis du kartus per dieną po 2 min., užtenka iki mėnesiui laiko (2:33; 2:25; 3:09). Visgi, šis apžvalgininkas pastebi, kad baterijos įkrovimas užtrunka ganėtinai ilgai – prireikė 12 valandų kol baterija buvo pilnai įkrauta (2:40).

„Soocare X3“ išmaniosios programėlės, jų naudingumas ir šepetėlio testavimas

  • „Soocare X3“ dantų šepetėlis yra išmanus, tad jis palaiko „Bluetooth“ ryšį ir yra suporuojamas su išmaniaisiais įrenginiais (10:15; 2:54). Palaiko dvi programėles: „Xiaomi Mi Home“ ir „SOOCAS“ (1:03), nors šis apžvalgininkas pastebi, kad „Xiaomi Mi Home“ programėlė darbuojasi geriau (5:41), bet šiam apžvalgininkui labiau patinka „SOOCAS“ programėlė (1:30), tad matyt tai priklauso tik nuo asmeninių poreikių ir požiūrio.
  • Iš principo programėlėse galima matyti kiek dar liko baterijos energijos, kiek dienų liko iki kol reikės keisti šepetėlio galvutę (gamintojas rekomenduoja tai daryti kas 3 mėnesius aut. past.), dantų valymo statistiką (10:26; 6:21) ir dar keletą naudingų parametrų, kaip pavyzdžiui, įjungti funkciją dėl kurios dantų šepetėlis nustos į visas puses taškyti dantų pastą. Tai yra ypač aktualu tiems, kuriems tai bus pirmasis elektrinis dantų šepetėlis ir dar bus neįpratę juo naudotis (11:00).
  • Tačiau galima pilnai darbuotis ir be šių išmaniųjų programėlių, o kiek liko baterijos matysite ir ant pačio dantų šepetėlio – ant jo korpuso yra trys šviesos indikatoriai, kurie informuos kiek dar liko energijos (4:42; 7:53).
  • Apžvalgininkai uždeda šepetėlio galvutę ir pademonstruoja, kaip veikia skirtingi „Soocare X3“ valymo režimai (1:45; 5:15), o šiame testavime išbandomas dantų šepetėlio atsparumas vandeniui (5:28). Vaizdo įrašuose matyti, kad dantų šepetėlis dirba efektyviai ir visiškai nebijo vandens, kadangi atitinka IPX7 atsparumo vandeniui reitingą.

Išvados

  • Šiam apžvalgininkui labai patinka (esminiai momentai pateikiami visoje apžvalgoje), kad šis elektrinis dantų šepetėlis turi itin talpią bateriją. Nors specifikacijose rašoma, kad valant dantis per dieną 4 minutes, tai yra – po 2 minutes ryte ir vakare, baterijos užteks 25 dienoms, tačiau jau dabar matyti, kad šis laikas bus gerokai ilgesnis. Apžvalgininkas kartu su žmona dalinasi šiuo šepetėliu, tad jis gauna dvigubą krūvį ir po 13 dienų matyti, kad baterijos dar yra likę 27 %. Metalinis šepetėlio valdymo mygtukas, belaidis įkrovimas, puikus dizainas, atsparumas vandeniui, skirtingų dydžių šepetėlių galvutės, skirtingi dantų valymo režimai ir išmanioji programėlė, kurioje galima stebėti visą statistiką. Puikus įrenginys.
  • O šis apžvalgininkas teigia (esminiai momentai pateikiami visoje apžvalgoje), kad iki „Soocare X3“ dar nei vienas kitas elektrinis dantų šepetėlis taip gerai neišvalė dantų. Ir ne tai yra svarbiausia, kad „Soocare X3“ yra 2-3 kartus pigesnis nei konkurentai, pagamintas iš kokybiškų medžiagų ar turi išmaniąją programėlę, o tai, kad puikiai valo dantis. Juk tai ir yra svarbiausia.
  • Nors šiam elektriniam dantų šepetėliui yra skirtos net dvi išmaniosios programėlės: „Mi Home“ ir „Soocas“, tačiau šiam apžvalgininkui (esminiai momentai pateikiami visoje apžvalgoje) pastaroji pasirodė esanti patogesnė ir išsamesnė. Pati pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, jokių priekaištų. Laikyti rankoje yra labai patogu, lengvas ir patogus, o belaidis įkrovimas tiesiog puikus sprendimas. Apie bateriją net nėra ką kalbėti – užtenka pasakyti, kad dantų šepetėlio nereikės įkrauti mėnesį laiko. Fantastiškas rodiklis ir po dviejų savaičių naudojimosi apžvalgininkas teigia, kad tai – puikus įrenginys su vieninteliu subjektyviu minusu. Jo skleidžiamas garsas primena dantų gręžimo garsą, kuri girdime stomatologo kabinete, tačiau iškart pripažįsta, kad tai labai subjektyvu ir visi pliusai nusveria šį menką trūkumą.
  • Šis apžvalgininkas antrina kitiems šį „Soocare X3“ elektrinį dantų šepetėlį išbandžiusiems apžvalgininkams ir teigia (esminiai momentai pateikiami visoje apžvalgoje), kad tai puikaus dizaino, vandeniui atsparus, palaikantis belaidį įkrovimą įrenginys. Tik štai įkrovimas vyksta labai ilgai. Pats apžvalgininkas nesekė laiko, bet mano, kad reikia bent 12 valandų, kol pilnai įkraunamas „Soocare X3“ (gamintojas nurodo kad prireiks 16 valandų aut. past.). Visgi, turint galvoje, kad po to nereikės šio elektrinio šepetėlio įkrauti visą mėnesį, tai menkas nepatogumas. Tad po 4 mėnesių naudojimosi šiuo elektriniu šepetėliu apžvalgininkas yra labai geros nuomonės apie jį. Puikiai veikia, naudinga „Soocas“ išmanioji programėlė ir tik vienas patarimas. Prieš pradedant naudotis „Soocare X3“ elektriniu šepetėliu verta nueiti pas stomatologą – susitvarkę galimas dantų problemas ir nuvalę akmenis gausite dar daugiau naudos iš „Soocare X3“ dantų šepetėlio.
  • Ne tik dantų šepetėlis, bet ir jo įkroviklis yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas), tad nėra baisu juos laikyti vonioje (esminiai momentai pateikiami visoje apžvalgoje). Patį „Soocare X3“ dantų šepetėlį laikyti rankoje yra patogu ir jis neslysta. LED indikatorius rodo kiek dar yra energijos baterijos. Valdymas labai paprastas – viskas atliekama vieno mygtuko paspaudimu. Pradedantiesiems geriausia rinktis 3-iąjį režimą, tai – švelniausias dantų valymo režimas. „Soocare X3“ dantų šepetėlį gali naudoti ir vaikai, nes jis palaiko trijų dydžių šepetėlių galvutes. Tik čia yra vienas minusas, visų dydžių šepetėlių galvučių antgaliai yra praktiškai vienodos violetinės spalvos. Kompanija galėjo nudažyti ir kitomis spalvomis, kad būtų paprasčiau atskirti. Bendrai, „Soocare X3“ dantų šepetėlis yra labai geras įrankis, kurio net neverta lyginti su įprastu dantų šepetėliu. „Soocare X3“ puikiai valo dantis.

Speciali kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu baltą „Soocare X3“ elektrinį dantų šepetėlį galima įsigyti už 35,60 eurus.
  • Juodas šepetėlis kainuoja 41,83 eurus.
  • Pora papildomų šepetėlių galvučių kainuoja nuo 8,01 eurų.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(7)
(0)

Komentarai (4)