Vargiai būtų galima rasti kažką geriau ir pigiau nei šios ausinės: parduodamos „Huawei Honor Earphone AM115“ turbūt dar niekada taip pigiai nekainavo (Video)  ()

Tomtop skelbia naujausią pasiūlymą. Per Ebay platformą parduoda puikiai atrodančias, kokybiškai pagamintas, tinkančias praktiškai visiems įrenginiams ir neįtikėtinai pigias ausines „Huawei Honor Earphone AM115“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Dabar šias ausines galima įsigyti vos už 5,79 eurus.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Garantuojama vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgose yra pabrėžiama, kad „Huawei Honor Earphone AM115“ ausinės yra itin patogios dėvėti.

Jos yra ergonomiškos, stilingos, užtikrinamas patogus valdymas, puiki garso kokybė ir tai turbūt yra vienos pigiausių ausinių visoje rinkoje.

Tad pirmas ir labai svarbus dalykas, kad šias ausines gamina pasaulyje puikiai žinoma kompanija „Huawei“.

Daugelis jau spėjo įsitikinti, kad ši kompanija sukuria tikrai kokybiškus įrenginius. Jei būtų kitaip, vargu ar taip dažnai girdėtume įvairias, šios kompanijos pristatomas technologines naujienas, kurios susilaukia milžiniško dėmesio.

Taip ir šios „Huawei Honor Earphone AM115“ ausinės. Nors jos neįtikėtinai pigios, tačiau yra puikios kokybės.

Ypatingai pabrėžiamas ausinių dėvėjimo patogus. Jų forma atitinka ausies landą, todėl jos puikiai telpa ausyje ir tvirtai joje laikosi.

Garso landos yra ausinių šonuose ir tokiu būdu sustiprinami žemi tonai. Pasak gamintojo, „Huawei Honor Earphone AM115“ ausinės užtikrina nuostabią garso kokybę.

„Huawei Honor Earphone AM115“ turi apie 1,2 metro ilgio laidą, standartinę 3,5 mm audio jungtį ir reikalingus muzikos valdymo mygtukus.

Ausines taip pat galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą bei jas prijungti prie daugelio įrenginių: išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, įprastų kompiuterių, muzikos grotuvų ir pan.

Tad „Huawei Honor Earphone AM115“ yra gana paprastos, tačiau kokybiškai pagamintos ir gerą garso kokybę užtikrinančios ausinės, kurių kaina dabar yra neįtikėtinai žema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()