Įdomios ausinės už puikią kainą ir nemokamą siuntimą į Lietuvą - Tomtop naujus metus pradeda džiugindama muzikos mėgėjus (Video)  ()

Internetinė parduotuvė Tomtop skelbia, kad per internetinę pardavimų platformą eBay parduoda išties įdomias ir į ausis įstatomas belaides ausines „QCY T1C“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • „QCY T1C“ belaidės ausinės su įkrovimo dėžute parduodamos už 17,06 eurus.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • 30 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Gamintojas iškart pabrėžia, kad „QCY T1C“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, kuri suteikia didelę duomenų perdavimo spartą, stabilų ryšį, didelį našumą ir mažą energijos suvartojimą.

Ausinės labai greitai suporuojamos su bet kuriuo turimu įrenginiu – išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu, muzikos grotuvais ar įprastais kompiuteriais.

Tereikia „QCY T1C“ ausines išimti iš joms skirto dėkliuko, kuris veikia ir kaip ausinių įkroviklis, ir įsidėjus jas į ausis, mėgautis muzika.

Taip pat pabrėžiama TWS technologija ir jos privalumai. Dėl šios technologijos, ausines galima naudoti atskirai – po vieną, kadangi garsas yra siunčiamas į ausines atskirai, o galima naudoti ir abi drauge.

Kitaip tariant, vieną ausinę galima naudoti suporavus su savo išmaniuoju telefonu, o kitą ausinę – suporavus su kompiuteriu.

Dar yra įmontuotas dvigubas HD mikrofonas, kuris užtikrina, kad ausines galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir jus puikiai girdės – gaunamas stereo garsas.

Neverta pamiršti, kad ausinės palaiko ir aplinkos triukšmo slopinimo funkciją, kas yra itin aktualu esant triukšmingesnėse vietose.

„QCY T1C“ yra mažos ir kiekviena sveria po 4,6 gramus. Gamintojas užtikrina, kad ausinių formą puikiai dera prie žmonių ausų formos, užtikrina maksimalų komfortą ir laikosi stabiliai net aktyviai sportuojant.

Ausinės palaiko SBC+AAC technologiją, tad „QCY T1C“ atkuria originalų muzikos skambesį, užfiksuoja ir leidžia mėgautis kiekviena, ir pačia smulkiausia, dainos detale. Dažnio diapazonas siekia 20-20000 Hz, garso stiprumas iki 108 dB ir 32 omų varža.

Ausinių laikymo dėžutė tarnauja ir kaip įkrovimo dėkliukas, kurio talpa siekia 380 mAh ir to užtenka ausines įkrauti maždaug 4 kartus. Kitaip tariant, su „QCY T1C“ ausinėmis galima muzikos klausytis iki 20 valandų.

Pakuotėje rasite pačias ausines ir jų laikymo-įkrovimo dėkliuką, įkrovimo laidą, dar papildomai dviejų skirtingų dydžių ausinių pagalvėles, kurių iš viso bus trijų skirtingų dydžių poros, tad ausinės tiks įvairaus dydžio ausims. Taip pat pakuotėje rasite ir naudotojo instrukciją kinų bei anglų kalbomis.

Tad belaidės „QCY T1C“ ausinės yra išties puikus pasirinkimas ir ypač atsižvelgiant į jų dabartinę kainą. Šiame vaizdo įraše galite pasižiūrėti, kaip yra išpakuojamos ausinės ir po vaizdo įrašu rasite nuorodą į išsamią apžvalgą anglų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()