Vienas iš įspūdingiausių 2018 metų išmaniųjų laikrodžių - fantastiškas ekranas, vaizdo skambučiai, 16 GB vidinės atminties ir naršymas po internetą: Tomtop skelbia pusvelčiui parduodantys „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ (Video)  (1)

Tomtop informuoja, kad dabar parduoda itin įdomų išmanųjį laikrodį „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“. Naršyti po internetą, skambinti, fotografuoti - sunku pasakyti ko dar negali šis išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Išmanusis laikrodis „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ parduodamas už 87,89 eurus.
  • Taikoma 45 proc. nuolaida.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ nėra įprastas išmanus laikrodis, tai – daugiafunkcis įrenginys.

Jis turi į prisilietimus reaguojantį puikų 1,6 colių įstrižainės LTPS (320 x 320 raiškos) ekraną, kuris apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu. „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ ekranas yra išties didelis, jo santykis su visu laikrodžiu yra net 85 proc.

Visas funkcijas galima valdyti ir laikrodyje esančiais dviem mygtukais. Tad kiekvienas gali rinktis, kaip jam patogiau naudotis laikrodžiu.

Be puikaus ekrano, „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ turi ir hibridinį dirželį. Jo išorinė dalis yra padengta itališka oda, o vidinė dalis – žmogaus odai draugiška silikonine danga. Toks laikrodžio dirželio sprendimas užtikrina, kad riešo oda nuolat kvėpuoja, yra patogu dėvėti patį laikrodį, o ir apyrankė tampa atspari prakaitui.

Kalbant apie techninius parametrus, tai „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ primena labiau išmanųjį telefoną, nei išmanųjį laikrodį.

Jis aprūpintas „MTK6739“, 1,25 GHz, 4-rių branduolių procesoriumi, 1 GB ROM + 16 GB vidinę atmintimi, 600 mAh talpos įkraunama baterija ir „Android 7.1.1“ operacine sistema. Kaip išmaniajam laikrodžiui skamba išties įspūdingai, juolab, kad turint 16 GB vidinės atminties, bus galima į laikrodį įkelti tūkstančius dainų ir jų klausytis „Bluetooth 4.0“ ryšiu susiejus išmanųjį laikrodį su savo telefonu.

„Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ galima susieti tiek su „Android“, tiek ir su „iOS“ įrenginiais.

Gamintojas teigia, kad „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ veikimas yra visiškai sklandus ir labai greitas. Neverta pamiršti, kad šis išmanusis laikrodis palaiko ir nanoSIM kortelę. Tad įdėjus tokią kortelę, bus galima priimti skambučius bei skambinti kitiems.

Palaikomi 2G/3G bei 4G ryšiai – visi kokie tik yra Lietuvoje. Be to, „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ palaiko GPS bei GLONASS ir „WiFi“ (2,4/5 GHz), tad su šiuo laikrodžiu galima netgi naršyti po internetą.

Kol kas atrodė, kad labiau kalbame apie išmanųjį telefoną nei laikrodį, bet neapsigaukite, be visų šių jau išvardintų funkcijų, „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ palaiko ir daugybę išmaniojo laikrodžio funkcijų: nuolatos seka širdies ritmą, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas bei palaiko įvairius sporto režimus ir taip toliau.

Taip pat verta paminėti, kad „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ turi daugybę informacijos atvaizdavimo pasirinkimų, vadinamųjų „watch face“.

Iš dar įdomesnių funkcijų, kurių nepaminėjome, „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ palaiko paiešką balsu, turi integruotą 5 MP kamerą su kuria galima fotografuoti bei daryti vaizdo skambučius – išties smagus dalykas.

„Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ palaiko automatinį sistemos atnaujinimą, kas irgi yra labai gerai.

Detali informacija apie fizinės veiklos rodiklius pateikiama išmaniojoje programėlėje. Nors „Zeblaze Thor 4 Pro 4G LTE“ lietuvių kalbos nepalaiko, bet informacija pateikiama įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra ir anglų, rusų, lenkų, italų, prancūzų, vokiečių bei kitos.

Na, bet jei šis išmanusis laikrodis jūsų nesudomino, Tomtop praneša, kad šiuo metu pas juos vyksta Christmas Shopping Carnival - čia galima įsigyti daug įvairių ir įdomių produktų, kurioms taikomos Kalėdinės nuolaidos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(3)
(17)

Komentarai (1)