TOP 10 savaitės perkamiausių: viską pralenkęs oro valytuvas „Alfawise P1“, turbūt pati populiariausia pasaulyje „Xiaomi“ barzdaskutė ir itin geras pasiūlymas robotui siurbliui iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 1 savaitė)  ()

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Buitinis oro grynintuvas „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio)

- Barzdaskutė „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

- Robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“ (iš Čekijos sandėlio)

- Telefono ar veiksmo kameros stabilizatorius „Beyondsky Eyemind“ (iš Čekijos sandėlio)

- Dronas „JJRC JJPRO X5“

- Į ausis įstatomos belaidės ausinės „QCY T1C“

- Išmaniosios LED lemputės „Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise RST2056“

- Išmanusis laikrodis „Alfawise Y1 696“

- Vandens termometras „LED Display Water Shower Thermometer“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Populiariausias savaitės pasiūlymas - buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

39.16€ | 14 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise P1“ šią savaitę tapo pačiu perkamiausiu produktu iš Kinijos. Tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

„Alfawise P1“ – tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas,  skirtas naudojimui mažose ir vidutinėse patalpose. Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.79€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (18 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 39.16€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 14 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.26€.
  • Naujas filtras kainuoja 9.79€.

Dabartinė 39.16€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje:

2. Itin populiari barzdaskutė „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

32.93€ | 34 % nuolaida„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra viena perkamiausių barzdaskučių visame pasaulyje – tai šiuolaikinė elektrinė vyriška barzdaskutė, kuri daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl ergonomiško dizaino, vandeniui atsparaus korpuso (IPX7) ir gerą skutimą garantuojančių dviejų dalių skutimosi peiliukų. Be to, ši barzdaskutė gali pasigirti galingu varikliu bei dviem darbo režimais, todėl puikiai tinka net ir labai vešliai barzdai skusti.

Puikus dizainas, gera surinkimo kokybė, originalus produktas už visiems prieinamą kainą. Man labai patinka integruota greito skutimosi funkcija, įdiegti saugos mechanizmai ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atsparumas vandeniui. (Polar7)

Greičiausiai sutiksite, kad be barzdaskutės išsiversti yra gana sunku, o ypatingai tada, kai tenka prižiūrėti vešlesnę barzdą. Su nepatogumais dažnai susiduria ir tie, kurių veido oda yra jautresnė nei įprastai.

Tokių nesusipratimų dabar išvengti tikrai galima, jeigu nuspręsite įsigyti šiuo metu vieną perkamiausių barzdaskučių Kinijoje „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ – Gearbest parduotuvėje tai pati populiariausia barzdaskutė iš visų daugybės pasiūlymų. Būtina pabrėžti, kad elektrinę barzdaskutę „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ dabar galite įsigyti ir Lietuvoje, tačiau už pastarąją nusiteikite mokėti bent jau 15 ar 20 eurų daugiau nei Kinijoje.

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ didelio susidomėjimo susilaukia dėl unikalių dviejų dalių peiliukų. Pastaruosius sudaro du apskritimo formos peiliukai kiekvienoje iš trijų ašių. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą. Gamintojas tvirtina, kad šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai.

Svarbu pabrėžti, kad ši elektrinė barzdaskutė dar gali pasigirti integruotu „Mabuchi Motor 260“ tipo varikliu. Jis ypatingas dėl tos priežasties, nes turi dvi pavaras. Toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis 3,9 m/s sparta. Pastarasis režimas tampa ypatingai naudingas tada, jeigu turite itin vešlią barzdą.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ elektrinė barzdaskutė yra pilnai atspari vandeniui. Šią „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ savybę taip pat patvirtina suteiktas IPX7 sertifikatas. Būtent šis aspektas yra reikšmingas dėl tos priežasties, nes leidžia barzdaskutę naudoti ne tik sausam, bet ir šlapiam skutimuisi, pavyzdžiui, su putomis.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (274 vertinimai)
  • Peiliukai: 3x apskritimo formos, kurių kiekvieną sudaro dvi poros peiliukų.
  • Režimai: standartinis ir greitas (3,9 m/s).
  • Baterija: integruota, 2 valandų įkrovimas, skutimas apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: greitas skutimasis; šlapias skutimasis; USB tipo įkroviklis.
  • Matmenys ir svoris: 15,5 x 5,8 x 5,8 cm; 176 g.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

  • Lietuvoje - 50 €.
  • „Gearbest“32.93 €.
  • Dabar parduodamas su 34% nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai.

3. Vienas iš perkamiausių robotų siurblių tiesiai iš Čekijos sandėlio - „ILIFE V5S Pro“

142.40€ | 12 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Senai nebuvo tokio gero pasiūlymo - vienas perkamiausių robotų siurblių „ILIFE V5S Pro“ tiesiai iš Čekijos sandėlio ir dar už labai gerą kainą. Tad nekeista, jo šis siurblys pateko į TOP 3 perkamiausius savaitės daiktus.

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin gerau kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (517 vertinimai)
  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

  • Lietuvoje - 257.99€.
  • „Gearbest“133.50€ (iš Kinijos sandėlio) arba 142.40€ (iš Čekijos sandėlio).
  • Dabar parduodamas su 20% arba 12% nuolaida. Pasirinkus Čekijos sandėlį ir papildomai sumokėjus 4.86 € į Lietuvą bus pristatytas per 5 darbo dienas.

4. Telefono ar veiksmo kameros stabilizatorius „Beyondsky Eyemind“

71.00€ | iš Čekijos sandėlio | „Beyondsky Eyemind“ specifikacijos, atsiliepimai

Populiariausias kameros stabilizatorius iki 100€. „Beyondsky Eyemind“ - tai kompaktiškas išmaniojo telefono ar veiksmo kameros stabilizatorius, išlaikantis įrenginius, kurių svoris neviršija 260 gramų. Tai - trijų ašių gimbalas, pasižymintis greitu veikimu, puikiomis stabilizavimo charakteristikomis ir funkcionaliais režimais. Jis taip pat yra pakankamai lengvas ir turi ergonomišką rankeną, o pirkėjams patinka ir kaina, ir kokybė.

Išbandžiau šį gimbalą su 5,5 colių telefonu ir viena veiksmo kamera. Atrodo, kad tai – geras gimbalas už tokią kainą. Kol kas nebandžiau baterijos darbo laiko, bet net jei jis siekia tik 4 valandas būčiau patenkintas. Baterijos yra pigios, o aš šio gimbalo tikrai nenaudosiu ilgiau nei porą valandų. Prie privalumų paminėčiau kainą, galimybę montuoti ant trikojo ar prisukti kokį nors priedą (pavyzdžiui, mikrofoną). Trūkumais laikyčiau programėlę, krepšio nebuvimą ir tai, kad įrenginys neturi baterijos lygio indikatoriaus. (NPH95)

„Beyondsky Eyemind“ – tai išmaniesiems telefonams skirtas stabilizuojantis gimbalas, pats perkamiausias iki 100€ tarp visų Kinijoje parduodamų stabilizatorių. 

Tai nėra paprastas telefono laikiklis ar asmenukių lazda. Šis įrenginys turi kelis elektros variklius, kurie stabilizuoja telefoną trijose ašyse. Šie varikliai taip pat leidžia filmuoti kur kas sklandžiau – galima sukioti ir vartyti kamerą spaudžiant ant korpuso esančius mygtukus arba galima pasinaudoti vienu iš nustatytų režimų.

Šie režimai leidžia sekti judančius objektus, atpažinti veidus ar visiškai stabilizuoti kamerą taip, kad ji visada būtų atsukta ta pačia kryptimi. Telefonas su gimbalu bendrauja „Bluetooth“ ryšiu, tačiau tam reikalinga specializuota programėlė – jokia kita tam netiks.

„Beyondsky Eyemind“ yra suderinamas su daugeliu telefonų, kurių plotis - 55-80 mm. Prie gimbalo galima montuoti ir veiksmo kamerą, tačiau pats laikiklis yra plastikinis. Jis turėtų būti pakankamai tvirtas. Plastiko privalumas – svoris - „Beyondsky Eyemind“ sveria tik 405 gramus.

Prie nedidelio svorio prisideda ir palyginti nedidelė 2600 mAh baterija. Palyginimui, panašaus dydžio „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ gimbalas (kainuoja 82.77€, iš Kinijos sandėlio) turi 5000 mAh bateriją, kuri yra tokia talpi, kad ją galima naudoti ir kaip išorinę bateriją telefonams įkrauti. „Beyondsky Eyemind“ tokios galimybės neturi bei vienu įkrovimu dirba trumpiau – 8 valandos prieš 16. Minėjome plastikinį laikiklį – jis gali atlaikyti telefonus, kurių svoris – mažesnis nei 260 gramų. Tuo tarpu „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ nenori laikyti įrenginių, kurie sveria daugiau nei 200 gramų.

Tikriausiai reikėtų sakyti, kad „Beyondsky Eyemind“ taip pat turi gražesnį dizainą. Įrenginio rankena pasižymi ergonomišku dizainu, o mygtukus lengva pasiekti. Tiesa, reikėtų priminti, kad vos gavę savo „Beyondsky Eyemind“ turėsite jį subalansuoti, o lauke žiemą jo naudoti apskritai nereikėtų. Darbinė „Beyondsky Eyemind“ temperatūra  yra nuo nulio iki 40 laipsnių karščio. Tačiau tai vis tiek yra tikriausiai geriausias pasirinkimas ieškantiems kompaktiško gimbalo telefonui ir veiksmo kamerai.

Visos šios savybės lėmė, kad „Beyondsky Eyemind“ patinka pirkėjams. Tai yra kompaktiškas, tačiau kartu ir ergonomiškas bei funkcionalus išmaniojo telefono gimbalas, o kaina yra santykinai nedidelė.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (60 vertinimai)
  • Svarbiausios savybės: gali automatiškai sekti objektus, programėlė atpažįsta veidus, daro „timelapse“ vaizdo įrašus, automatiškai kuria panoramines nuotraukas (ir 180, ir 360 laipsnių).
  • Suderinamumas: 4-6 colių įstrižainės (55-80 mm pločio) telefonams, kurių svoris – 100-260 gramų.
  • Stabilizavimo mechanizmas: 3 ašių stabilizacija; gali būti naudojamas judant.
  • Darbo diapazonas: pasukimas – 320 laipsnių; pavertinas ant šono – nuo +35 iki -35 laipsnių; pavertinimas į priekį/atgal – 120 laipsnių.
  • Ryšiai: „Bluetooth“.
  • Baterija: 2600 mAh, be įkrovos atlaiko iki 8 valandų.
  • Matmenys ir svoris: 32,00 x 12,50 x 4,30 cm; 405 g.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

5. Dronas „JJRC JJPRO X5“

106.80€ | 25 % nuolaida | „JJRC JJPRO X5“ specifikacijos, atsiliepimai

Geresnio drono pasiūlymo 100€ ribose tikėtis neverta. Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ nėra tokių galimybių, kaip 10 kartų brangiau kainuojantys konkurentai, bet šiuo metu už tokią drono kainą geresnio analogo realiai nėra. Tai kompaktiškas biudžetinės klasės dronas su 1080p kamera, 5G „WiFi“ ir GPS. Šis dronas yra skirtas filmavimui ir puikiai tinka pradedantiesiems. Jis pats pakyla, leidžiasi, reikalui esant automatiškai sugrįžta pas pilotą. Pirkėjai džiaugiasi patiriamu skrydžio džiaugsmu.

Tai yra puikus dronas. Jau pirmo skrydžio metu jis veikė tobulai. Man pavyksta 19 minučių jį išlaikyti ore su vienu įkrovimu. Rekomenduoju įsigyti dar vieną bateriją – taip bus smagiau. (Johny)

Šis itin kompaktiškas dronas sveria vos 400 gramų, nes yra labai mažas ir turi plastiko korpusą. Jame sumontuota 1800 mAh baterija, kurios pakaks 16-18 skrydžio minučių. Vėliau baterijos modulį galima pakeisti ar įkrauti – tam prireiks 5 valandų.

„JJRC JJPRO X5“ yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos - pagal populiarumą patenka į TOP 5 perkamiausius dronus ir nusileidžia tik DJI ir Xiaomi dronams, tačiau pastarieji kainuoja nuo 2 iki 10 kartų brangiau. Imant modelius iki 200€, tai pats perkamiausias ir populiariausias dronas. 

„JJRC JJPRO X5“ turi didelį, patogų pultelį su telefono laikikliu. Jei jūsų telefonas palaiko 5G sąsają, jame galėsite realiu laiku stebėti tai, ką mato dronas. Orlaivis nuo piloto gali nutolti 5-6 šimtus metrų. Geriausia tai, kad jis automatiškai sugrįžta pas pilotą, jei nutrūksta ryšys, ima sekti baterija ar pilotas to tiesiog paprašo vieno mygtuko paspaudimu. Įdomu tai, kad „JJRC JJPRO X5“ turi sekimo funkciją – jis gali tiesiog pats sekti judantį žmogų. Arba sukti ratus aplink nustatytą tašką – tam naudojama GPS.

Žinoma, „JJRC JJPRO X5“ turi neblogą kamerą. Ji yra sumontuota per vibraciją slopinančias pagalvėles, o jos laikiklis vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu – galėsite filmuoti ir tai, kas vyksta priešais, ir tai kas vyksta po dronu. Žinoma, toks kameros stabilizavimas neprilygsta „Xiaomi FIMI A3“ turimam dviejų ašių gimbalui ir elektroninei stabilizavimo sistemai, tačiau juk „Xiaomi“ įrenginys yra daugiau nei dvigubai brangesnis - „Xiaomi FIMI A3“ kainuoja 248.31 € ir pagal populiarumą taip pat patenka į TOP 5 perkamiausius dronus iš Kinijos. 

Kuo brangesnis įrenginys geresnis? Na, „Xiaomi FIMI A3“ nuo piloto gali nutolti ir visą kilometrą, yra žymiai greitesnis, o 2000 mAh baterijos pasak gamintojo, užtikrina 25 minučių skrydį, tačiau realybėje ne viena „Xiaomi FIMI A3“ apžvalga rodo, kad skydžio laikas siekia apie 18 min.

Tačiau „JJRC JJPRO X5“ yra lengvesnis, nes „FIMI A3“ sveria 560 gramų. Didžiausias „Xiaomi FIMI A3“ privalumas tikriausiai yra pultelis, kuris turi savo ekraną ir labai talpią bateriją. Tuo tarpu „JJRC JJPRO X5“ gali pasigirti kaina, saugaus sugrįžimo sistemomis, 5G ir mažesniu svoriu.

„JJRC JJPRO X5“ yra labiau biudžetinės klasės dronas, kai „Xiaomi FIMI A3“ galima laikyti vidutinės klasės įrenginiu. Visgi, „JJRC JJPRO X5“ kainuoja daugiau nei dvigubai pigiau ir tai neišvengiamai daro įtaką ir pirkėjų vertinimui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (60 vertinimai)
  • Baterija: 1800 mAh ličio polimerų; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su telefono laikikliu, reikalinga JJPRO X5 programėlė.
  • Valdomo skrydžio ribos: 500-600 m.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį, automatiškai sekti pilotą,  skristi aplink nustatytą tašką. Skirtas pradedantiesiems, apsižvalgymui iš oro, filmavimui.
  • Kamera: 1080p, vertikalioje ašyje juda 90 laipsnių kampu.
  • Ryšiai: „WiFi“, 5G.
  • Navigacija: GPS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  35,00 x 35,00 x 9,50 cm, 400 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

6. Į ausis įstatomos belaidės ausinės „QCY T1C“

19.58€ | 52% nuolaida

„QCY T1C“ yra populiariausios belaidės įstatomos ausinės iš Kinijos iki 30€.  Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, kuri suteikia didelę duomenų perdavimo spartą, stabilų ryšį, didelį našumą ir mažą energijos suvartojimą.

Ausinės labai greitai suporuojamos su bet kuriuo turimu įrenginiu – išmaniuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu, muzikos grotuvais ar įprastais kompiuteriais.

Tereikia „QCY T1C“ ausines išimti iš joms skirto dėkliuko, kuris veikia ir kaip ausinių įkroviklis, ir įsidėjus jas į ausis, mėgautis muzika.

Taip pat pabrėžiama TWS technologija ir jos privalumai. Dėl šios technologijos, ausines galima naudoti atskirai – po vieną, kadangi garsas yra siunčiamas į ausines atskirai, o galima naudoti ir abi drauge.

Kitaip tariant, vieną ausinę galima naudoti suporavus su savo išmaniuoju telefonu, o kitą ausinę – suporavus su kompiuteriu.

Dar yra įmontuotas dvigubas HD mikrofonas, kuris užtikrina, kad ausines galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir jus puikiai girdės – gaunamas stereo garsas.

Neverta pamiršti, kad ausinės palaiko ir aplinkos triukšmo slopinimo funkciją, kas yra itin aktualu esant triukšmingesnėse vietose.

„QCY T1C“ yra mažos ir kiekviena sveria po 4,6 gramus. Gamintojas užtikrina, kad ausinių formą puikiai dera prie žmonių ausų formos, užtikrina maksimalų komfortą ir laikosi stabiliai net aktyviai sportuojant.

Ausinės palaiko SBC+AAC technologiją, tad „QCY T1C“ atkuria originalų muzikos skambesį, užfiksuoja ir leidžia mėgautis kiekviena, ir pačia smulkiausia, dainos detale. Dažnio diapazonas siekia 20-20000 Hz, garso stiprumas iki 108 dB ir 32 omų varža.

Ausinių laikymo dėžutė tarnauja ir kaip įkrovimo dėkliukas, kurio talpa siekia 380 mAh ir to užtenka ausines įkrauti maždaug 4 kartus. Kitaip tariant, su „QCY T1C“ ausinėmis galima muzikos klausytis iki 20 valandų.

Pakuotėje rasite pačias ausines ir jų laikymo-įkrovimo dėkliuką, įkrovimo laidą, dar papildomai dviejų skirtingų dydžių ausinių pagalvėles, kurių iš viso bus trijų skirtingų dydžių poros, tad ausinės tiks įvairaus dydžio ausims. Taip pat pakuotėje rasite ir naudotojo instrukciją kinų bei anglų kalbomis.

Tad belaidės „QCY T1C“ ausinės yra išties puikus pasirinkimas ir ypač atsižvelgiant į jų dabartinę kainą.

7. Išmaniosios LED lemputės „Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“

9.79€ | 18 % nuolaida„Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Philips Zhirui“ – tai standartinį E27 cokolį turinti išmanioji LED lemputė, kuri gali būti valdoma išmaniuoju telefonu. Šios LED lemputės energijos sąnaudos siekia 6,5 W, o sukuriamas šviesos srautas 450 liumenų, spalvinė temperatūra atitinkamai gali būti keičiama 3000 – 5700 K ribose.

Puiki nuotoliniu būdu valdoma LED lemputė (net ir tuomet, kai esate ne namuose). Taikomoji programa leidžia valdyti ne tik spalvinę temperatūrą, bet ir šviesos intensyvumą. Šią LED lemputę prijungti prie namų tinklo yra gana paprasta, nes tiesiog pakanka turėti išmanųjį telefoną su įjuntu Bluetooth ir WiFi ryšiu. (Caterina)

Išmaniosios LED lemputės nėra naujiena. Jų galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau mūsų elektroninėse parduotuvėse už pastarąsias tenka mokėti bene keturis kartus daugiau. Įdomu, kad permokėti šiuo atveju tikrai nėra jokio pagrindo, nes Kinijoje analogiško funkcionalumo „Xiaomi Philips Zhirui“ LED lemputę dabar galima įsigyti ženkliai pigiau.

„Xiaomi Philips Zhirui“ valdymas vykdomas naudojantis „Mi Home“ taikomąją programą. Pastaroji taikomoji programa iš karto atkeliauja su keturiais užprogramuotais apšvietimo režimais. Atkreipiame dėmesį, kad esant reikalui naudodamiesi ta pačia taikomąja programa bet kada rankiniu būdu taip pat galėsite keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą.

Ši LED lemputė puikiai tinka Lietuvos rinkai dėl to, nes naudoja populiarų E27 cokolį. Būtent tai reiškia, kad ji be jokių papildomų adapterių gali būti sukama tiesiai į toršerus ar ant lubų pakabinamus šviestus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Philips Zhirui“ LED lemputė tinkama naudoti ir miegamajame. Ir tai yra patogu ne tik dėl keičiamos spalvinės temperatūros ar apšvietimo ryškumo, bet dar ir todėl, nes „Xiaomi Philips Zhirui“ taikomosios programos pagalba gali pati automatiškai išsijungti po numatyto laiko periodo.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (710 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 450 lm.
  • Maitinimas: 220 – 240 V.
  • Spalvinė temperatūra: 3000 – 5700 K.
  • Cokolis: E27
  • Galia: 6,5 W.
  • Taikomoji programa: „Mi Home“.
  • Papildomos funkcijos: išjungimo laikmatis; „Amazon Alexa“ palaikymas; keturi iš karto užprogramuoti apšvietimo režimai.
  • Matmenys ir svoris: 10,91 x 6,05 x 6,05 cm; 77 g.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

  • Lietuvoje neparduodama
  • „Gearbest“9.79 €.
  • Dabar parduodama su 18% nuolaida, į Lietuvą siunčiama už 0.20 €.
  • Palyginimui: alternatyvų išmanių LED lempučių kaina Lietuvoje prasideda maždaug nuo 24 € ir kyla iki kelių šimtų eurų.

8. Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise RST2056“

16.02€ | 25 % nuolaida | „Alfawise RST2056“ specifikacijos

Elektrinių šepetėlių rinka nuolat auga. Žmonės ima atsisakyti tradicinių dantų šepetėlių, pirmenybę teikdami būtent elektriniams įrenginiams. Nors kai kurie jų yra labai brangūs, egzistuoja ir pigesnių kokybiškų alternatyvų. Pavyzdžiui, naujasis „Alfawise RST2056“, kuris jau ne pirmą savaitę patenka į perkamiausių TOP 10.

„Alfawise RST2056“ yra paprastas, kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis. Tikriausiai esate girdėję, kad dantų šepetėlius rekomenduoja ir odontologai – jie tiesiog valo kokybiškiau. Štai „Alfawise RST2056“ vibruoja 40000 kartų per minutę dažniu – jūsų rankos ir tradiciniai dantų šepetėliai tokio efekto sukurti negali.

„Alfawise RST2056“ turi keturis režimus, kaip ir paminėtas konkurentas. Bet ar kada susimąstėte, kuo jie skiriasi? Ogi štai kuo:

Įprasto valymo režimo metu šepetėlis vibruoja 31 karto per minutę dažniu;

Švelniojo režimo metu šepetėlis vibruoja kur kas lėčiau, todėl šis režimas tinka jautriems dantims ir tiems, kurie pirmą kartą naudoja elektrinį dantų šepetėlį;

Balinimo režimas leidžia „Alfawise RST2056“ pasiekti maksimalų vibracijos dažnį – 40000 kartų per minutę;

Na, o masažo režimas kas šiek tiek laiko kaitalioja valymo ir balinimo režimų procesus.

Aišku, „Alfawise RST2056“ turi rimtų konkurentų. Štai „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra labai populiarus ir iš pažiūros panašus elektrinis dantų šepetėlis. Tačiau iš tiesų tarp jų yra daug skirtumų. Visų pirma, „Alfawise RST2056“ yra gerokai pigesnis, tačiau kartu jo dizainas nėra toks sofistikuotas, nėra ir „Bluetooth“ prieigos prie išmaniosios programėlės.

Taigi, „Alfawise RST2056“ nėra išmanusis šepetėlis, tad prisijungti prie telefono, kaip tą daro „Xiaomi Soocas Soocare X3“, negalės.

„Alfawise RST2056“ turi savų pranašumų. Šalia dvigubai mažesnės kainos galima pažymėti ir tai, kad „Alfawise RST2056“ vibruoja didesniu dažniu (40000 kartai per minutę prieš 37200).

Pakuotėje taip pat rasite net tris galvutes su spalvotais žiedais – taip galėsite atskirti, kuri galvutė yra jūsų, jei nuspręstumėte tuo pačiu įrenginiu naudotis su šeima (tai nėra rekomenduojama, bet gamintojas pagalvojo ir apie tokią galimybę). „Xiaomi Soocas Soocare X3“ suteikia vos vieną galvutę.

Baigę valytis dantis „Alfawise RST2056“ galėsite drąsiai nuskalauti po vandeniu, nes jis atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą įrenginį galima plauti po čiaupo srove ir jam nieko nenutiks, nebent sugalvotumėte jį kuriam laikui panardinti vandenyje.

Dar viena įdomi „Alfawise RST2056“ funkcija yra laikmatis. Įrenginys kas 30 sekundžių praneša, kad laikas pereiti prie kitos burnos vietos, o po 2 minučių primena, kad jau turėtumėte būti baigęs valytis dantis. Aišku, galite juos valyti kiek panorėjęs, bet ši funkcija primena apie gydytojų patarimus.

„Xiaomi Soocas Soocare X3“ turi 1000 mAh bateriją, kurios pakanka 25 dienoms, o paskui įkrovimui reikia tik 16 valandų. „Alfawise RST2056“ baterijos talpa siekia tik 650 mAh, kurių vis tiek pakaks 16 dienų, bet įkrovimui jau reikia visos dienos.

Aišku, tai nėra labai svarbu, nes abu įrenginiai bus įkraunami kasnakt, jei juos paliksite jų stovuose/įkrovimo stotelėse. „Xiaomi Soocas Soocare X3“ taip pat yra lengvesnis, bet abu šepetėliai yra pakankamai kompaktiški kelionėms.

„Alfawise RST2056“ yra puikus minimalistinis elektrinis dantų šepetėlis. Kol kas jis vis dar yra pakankamai naujas, tačiau visi ženklai rodo, kad jis ateityje turėtų sulaukti nemažai sėkmės.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (157 vertinimai)
  • „Alfawise RST2056“ yra elektrinis dantų šepetėlis, pasižymintis aukštu vibracijos dažniu, 2 minučių laikmačiu ir paprastu dizainu.
  • Vibracijos dažnis – 40000 kartų per minutę;
  • Keturi režimai: įprastas valymo, švelnus, balinimo ir masažo;
  • Vieno įkrovimo energijos užtenka apie 16 dienų valantis du kartus per dieną;
  • Naudojamos itin tankios nailoninės JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ galvutės su 0,152 mm šereliais;
  • Pakuotėje yra 3 galvutės su spalvotais žiedais;
  • Baterijos talpa – 650 mAh; 
  • Įkrovimo laikas – 24 val.; 
  • Įkrovimui naudojamas paprastas stovelis;
  • Pilnas atsparumas vandeniui – IPX7 reitingas (atsparus visas įrenginys);
  • Dydis ir svoris: 25 x 2,5 x 2,5 cm, 258 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 16.02€
  • Į Lietuvą siunčiama nemokamai neregistruotu paštu.

9. Išmanusis laikrodis „Alfawise Y1 696“

11.48€ | 1 % nuolaida | „Alfawise Y1 696“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Y1 696“ - tai kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir išmaniojo laikrodžio, sužavėjęs pirkėjus savo kaina ir galimybėmis. Apvalų ekraną turintis įrenginys nesuteikia platesnės prieigos prie interneto, tačiau pats turi SIM kortelės lizdą, leidžia skambinti, priimti skambučius, siųsti ir gauti SMS. Šis įrenginys taip pat veikia kaip MP3 grotuvas, o pirkėjai džiaugiasi patrauklia kaina ir geru funckionalumu.

Šis išmanusis laikrodis yra labai šaunus, man tikrai patinka. Turi daug naudingų funkcijų, kaip skambinimas, atsakymas į skambučius, muzikos klausymas. Nuostabu. Jis lengvai prisijungia prie mano telefono, o ir garso kokybė yra tikrai gera. (Dean)

„Alfawise Y1 696“ taip pat gaus ir įvairių programėlių pranešimus, tačiau platesnės integracijos su socialiniais tinklais ar galimybės naršyti internete nėra, todėl tai – labiau apyrankė, o ne laikrodis.

Žinoma, „Alfawise Y1 696“ pasižymi visais apyrankėms būdingais privalumais – ji skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, miego laiką ir taip toliau. Tarp papildomų funkcijų rasite žadintuvą, nuotolinį kameros valdymą ir net MP3 grotuvą, kurį, beje, turi labai nedaug panašių įrenginių. Dėl pastarosios funkcijos „Alfawise Y1 696“ turi ir lizdą atminties kortelei iki 32 GB talpos.

„Alfawise Y1 696“ pasižymi moderniu, tačiau kartu ir klasikiniu dizainu. 1,54 colių apvalus ir spalvotas IPS ekranas yra sumontuotas aliumininiame korpuse. Ekranas, beje, yra jautrus lietimui – per jį valdysite pagrindines įrenginio funkcijas. Pagrindinę fono temą galima pasirinkti iš 3 galimų, todėl jį bus galima priderinti prie asmeninio skonio ir stiliaus. „Alfawise Y1 696“ turi paprastą termoplastiko apyrankę su klasikine sagtimi ir sveria tik 25 gramus.

Nemažą svorio dalį sudaro 280 mAh baterija. Ji yra gana didelė – net įrenginį naudojant įprastai jos turėtų pakakti 4 dienoms. Įkrovimas USB laidu trunka tik 2 valandas. Į „Alfawise Y1 696“ jau įrašyta daugybė kalbų, tarp kurių - anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų ir kitos. Lietuviškai šis įrenginys nekalba, tačiau grafinė vartotojo sąsaja yra labai paprasta naudoti.

Apskritai „Alfawise Y1 696“ yra labai patogus įrenginys žmonėms, kurie nori stilingai atrodyti ir negali nei sekundės praleisti nebūdami pasiekiami telefonu. Tikriausiai todėl „Alfawise Y1 696“ taip mėgsta ir pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas ir taip toliau.
  • Sporto režimai: nėra duomenų.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: nepriklausomos telefono funkcijos (turi „Miro SIM“ lizdą), socialinių tinklų ir kitų programėlių pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, MP3 grotuvas, keičiamas fono paveikslėlis, nuotolinis telefono kameros valdymas.
  • Ekranas: 1,54 colių apvalus, spalvotas IPS, 240 x 240p.
  • Atsparumas: neatsparus vandeniui.
  • Baterija: Turi 280 mAh talpos bateriją, jos užtenka 4 dienoms. Pilnai įkraunama per 2 valandas.
  • Kalba: įrašytos kelios kalbos, įskaitant anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų.
  • Medžiagos: aliuminio korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Programėlė: „FunRun“.
  • Matmenys ir masė: 8,00 x 7,00 x 3,00 cm; 25 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 01 06

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 11.48€.
  • 1 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.25€.

Dabartinė 11.48€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

10. Vandens termometras „LED Display Water Shower Thermometer“

8.90€ | 42 % nuolaida | 4.65 balai iš 5 (480 vertinimai)

Šiuolaikinio gyvenimo patogumai mums labai svarbūs. Vos atsukus čiaupą iš jo bėga karštas vanduo, atgaivinantis mūsų kūną ir pašalinantis stresą. Tačiau kokia jo temperatūrą? Tikriausiai nežinote, o juk kartais gerai žinoti, prieš palendant po labai karštu ar netikėtai šaltu dušu. Šis vandens termometras nenaudoja jokių baterijų, tačiau temperatūrą parodo LED elementu apšviestame LCD ekrane.

Pats termometras „LED Display Water Shower Thermometer“ nėra sudėtingas prietaisas. Tai - temperatūros jutiklis, labai plačiai naudojamas elektronikoje. Gamintojas teigia, kad jis tekančio vandens temperatūrą nurodys vos poros laipsnių tikslumu. To visai pakanka, nes mums svarbiausia žinoti, ar vandenį naudoti saugu ir patogu, o ne jo labai tikslią temperatūrą.

Temperatūra bus parodyta LED elementu apšviečiamame LCD ekrane. Jis sukiojasi aplink savo ašį, todėl montavimo metu galėsite sureguliuoti patogiausią apžvalgos kampą. Šis termometras pravers ir virtuvėje, kad žinotumėte, jog nenudegsite rankų, tačiau tikriausiai jis labiau reikalingas vonios kambaryje.

Kitą vertus, šis termometras labai praverstų ir prevenciškai saugant savo sveikatą. Šių metų pavasarį buvo skandalingas atvejis, kai trys vilniečiai mirė nuo legioneliozės. Legionella bakterijos gyvena visur, tačiau ypač joms patinka vandentiekio sistema. Esmė tame, kad jos sparčiai dauginasi tik vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 23 iki 46 laipsnių šilumos ir, atsiradus didelei jų koncentracijai, grėsmė užsikrėsti smarkiai padidėja. Norint išvengti šios problemos būtina, kad vanduo tekėtų ne mažesnės kaip 50 laipsnių temperatūros, o geriausia, kad svyruotų tarp 50–60 laipsnių.

Jeigu name vandens temperatūrą reguliuoja patys gyventojai, tokie termomentrai butuose greitai parodytų, ar vanduo teka reikiamos temperatūros ir nėra padidintos rizikos legioneliozei. 

Svarbu paminėti, kad sumontavimas yra labai lengvas, išskyrus vieną detalę - šis termometras turi 0,5 colių sriegius, todėl prieš montavimą reikės apsipirkti santechnikos prekių parduotuvėje arba, dar geriau - internete. Po montavimo šiam termometrui jokios priežiūros nereikia.

Labai įdomu tai, kad šis įrenginys pats sau gaminasi elektros energiją - jis nenaudoja jokių baterijų. Vamzdyje sumontuota nedidelė turbina sukasi, kuomet per ją teka vanduo. Šio nedidelio generatoriaus visiškai pakanka sukurti pakankamai energijos šio prietaiso darbui.

Taigi, šis vandens termometras yra labai naudingas ir patogus prietaisas, praversiantis bet kuriuose namuose. Būtinai apie jį pagalvokite, jei ruošiatės atnaujinti vonios kambarį.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()