Kas tai yra „Xiaomi“ išmanieji jungikliai „Aqara“: kuo skiriasi, kaip kuriami scenarijai, kodėl juos taip mėgsta, kas tai yra „vartai“ ir stebuklingas „kubikas“ bei daugybė kitų įdomių dalykų apie išmanųjį apšvietimą („Aqara“ jungiklių apžvalga ir instrukcijos, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-02-11 16:41
The IKEA Smart lighting products are certified as ZigBee Light Link and are compatible with other products according to the ZigBee Alliance. You can find more information at zigbee.org. Ikea turi ZigBee vartus uz 30e perkant vietoj. Beja, su neblogu supportu https://www.ikea.lt/lt/catalog/products/40337806/
SaMaras 2019-02-11 16:51
O policija neprisistatys prie durų, nes tavo jungiklis dalyvavo atakoje prieš kokį nors bankinę sistemą?
mindaugas.vaitiekūnas 2019-02-11 19:23
Kai pradėjau žiūrėti video, kur "griauna sieną", supratau, kad apžvalgininkui reiktų kalt į snukį. Šitam vietiniui, o ne tam rusui! Fazinis su įžeminimu... Įžeminimas tai čia kuris kontaktas? Prie kurio jungiama apkrova? Apie lūpdažius apžvalgas rašyk, o ne apie elektros prietaisus!
Marius.brn 2019-02-12 11:09
Man irgi kilo klausimas kokia izeminimo funkcija jungiklyje.
HardAxe 2019-02-12 16:51
Du laidai - Fazinis ir žemė (nulis). Kažkoks rrašytojas kažką tokio kažkada kažkur girdėjo, dar girdėjo įžeminimą, tai turim ką turim.
Marius.brn 2019-02-12 18:54
Vargiai ar fase - nulis (zeme), nes is principo bus nepritaikyta senesnei instaliacijai, tai greiciausiai fase - isejimas. Nulis buna labiau kaip papildomas pajungimas del "ekstra" funkciju, jei reikalingas maitinimas paciam jungikliui. Tai kad cia net blogas google translate is kinu kalbos neiseitu kaip pasiteisinimas rasytojui ))
Niemand 2019-02-12 21:19
Daugmaž visi IoT žaisliukai turi žinomu pažeidžiamumu, kuriu gamintojai net neketina lopyti. Vienu daugiau, vienu mažiau - nieko nekeičia. Bet dėl ddos tipo ataku niekas neateis, o dėl durno šaldytuvo panaudojimo kaip proxio - vis tiek ateis. Tik kad tam poreikio didelio nėra. Dabar wify krūvos, su stiprintuvu prisijunk prie ko už km ir laužyk į sveikatą, niekas neras, jei nešaus durna mintis dar kartą į tą patį wify įlįsti. P.S. paspausčiau ranką geradariui, kuris užsiimtu ir į visus pažeidžiamus rooterius tor exit pointus sudiegtu, keli milijonai exit pointu ir net FBI nieko niekada nerastu
Niemand 2019-02-12 21:23
Dar gal aš paranoikas, bet visos tos protingos rozetės, įskaitant banalias usb rozetes, nuolat ant įtampos. Ten pgl fizikos dėsnius turi būti arba transfas arba lygintuvas su įtampos dalikliu. Kokios garantijos, kad ta nuolat ant įtampos metais sėdinti elektronika neužsidegs ir namu nepakurs?
Marius.brn 2019-02-14 21:54
Manau kad nera daug sansu, kaip pvz telefonu pakrovejai uzsidega kartais, nes ten viskas is ekonomijos skaiciuojama ir jau amperais galingumai skaiciuojami. Bet siuo atveju snekam, kad visa ta elektronika jungiklyje eina mili amperais, tai ir pavojaus lygis stipriai krenta.