Kaip treniruoti raumenis gulint ant sofos ir žiūrint filmą? Viską už jus padaro elektrinis raumenų stimuliatorius ir pagal atsiliepimus jis tikrai veikia („Shandong SD-400“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2019-04-01 10:22
Nuėjimas į paštą pasiimti užsakyto šio aprato duos didesnį efektą jūsų raumenims, negu pats aparatas per visą jo naudojimo laiką.
Staska 2019-04-01 11:46
Baikit jūs durnint žmones su tomis elektrinių raumenų stimuliatorių reklamomis. Normaliai padailinti kūno formų nesusireguliavus mitybos iš pradžių nepavyks nei su elektriniais stimuliatoriais, nei sporto salėje (kaip Nukainotas parašė, nuėjimas į pašto skyrių gali duot didesnį rezultatą, nei toks treniruoklis). Jei pilvo preso nei žymės nesimato, nuotraukoj parodyto six pack'o nepamatysite, pirmiausia nenusideginę riebalinio sluoksnio (ką tokie treniruokliai daro labai, labai neefektyviai lyginant su tradicinėmis kardio treniruotėmis).
AAA000 2019-04-01 15:18
tokio tipo treniruokliai veikia - bet elektrodai turi but smulkesni ir kiekvienas turi reguliuotis atskirai. turi but sudetinga programa, kuri reguliuotu intensyvumus. cia kaip reklamina - sudas. jis tik siuncia impulsus i dideli kuno plota ir vercia raumenis virpint, o ne normaliai dirbt. nieko su tokiais neuztreniruosi. gal nebent nuvarginsi ir tiek. jie tinka nebent raumenyno tonusui palaikyt, kad nedegraduotu ir neastrofuotu nuo neveiklos. jei tu neturi raumenyno - tai is ju jokios naudos. o jei uzsiimi treniruotemis - tada ju tau tiesiog nereikia. geri butu nebent jei susilauzai kaulus ir reikia palaikyt raumenyno bukle - kol kaulas sugis. o cia siulo tipo sveikiems
Pasalietis 2019-04-02 17:48
Valio fake komentarai