Kaip treniruoti raumenis gulint ant sofos ir žiūrint filmą? Viską už jus padaro elektrinis raumenų stimuliatorius ir pagal atsiliepimus jis tikrai veikia („Shandong SD-400“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (4)

„Shandong SD-400“ – tai elektrinis raumenų stimuliatorius (angl. Electrical Muscle Stimulation – EMS), kuris gali būti naudojamas pilvo, rankų ir kojų raumenis treniruoti. Šis EMS tipo raumenų treniruoklis turi 4 skirtingus darbo režimus ir priklausomai nuo kiekvieno poreikio gali būti naudojamas pasirinkus vieną iš 6 galimų intensyvumo (greičio) lygių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Shandong SD-400“ specifikacijos

  • Veikimo principas: elektrostimuliacija (EMS).
  • Darbo režimai: 4 darbo režimai.
  • Intensyvumas: turi 6 skirtingus darbo intensyvumus (greičius).
  • Komplektacija: 2x treniruokliai su priedais; USB laidas; angliška instrukcija.
  • Matmenys ir svoris: 34 x 26,5 x 6 cm; 123 g.

„Shandong SD-400“ kaina

  • Gearbest“ – 35,60 €.
  • Dabar parduodamas su 33% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kad ir kaip norėtume, tačiau praktika rodo, kad į sporto klubą eiti pasiryžta tikrai ne visi. Vieni guodžiasi laiko stygiumi, kiti randa dar kitų priežasčių. Šių pasiteisinimų alternatyva dabar gali tapti kūno raumenų treniruoklis „Shandong SD-400“.

Šio treniruoklio darbo principas pagrįstas elektrostimuliacija. Kitaip sakant, šis treniruoklis elektrinių impulsų pagalba priverčia raumenis automatiškai susitraukti ir taip juos lavina tuo metu, kol žmogus paprastai užsiima visiškai kita veikla.

.

Praktika rodo, kad tokio tipo treniruokliai negali tapti pilnaverte alternatyva sporto klubui, tačiau pasinaudojus ilgiau padėti padailinti kūno formas tikrai gali. „Shandong SD-400“ treniruoklis yra pritaikytas pilvo, rankų ir kojų raumenis treniruoti, kas reiškia, jog naudodami šį treniruoklį laikui bėgant galėsite džiaugtis pilnavertiškai dailesnėmis visomis kūno formomis.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Shandong SD-400“ pirkėjui siūlo 4 skirtingus treniravimo režimus bei net 6 raumenų treniravimo intensyvumus. Šis sprendimas leidžia sukurti skirtingo tipo elektrinius impulsus, kurie priverčia raumenis susitraukti skirtingais greičiais. Trumpai tariant, tai tarsi prilygsta skirtingo tipo treniruotėms sporto salėje.

„Shandong SD-400“ atsiliepimai

Kūno treniruoklis „Shandong SD-400“ jau spėjo susilaukti pakankamai daug teigiamų atsiliepimų Kinijoje. Šiuo metu jis turi 4,82 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų, kas reiškia, jog daugiau nei 90 procentų pirkėjų šiam kūno raumenų treniruokliui kol kas skyrė maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Darth. Geras įpakavimas, aiškios pridedamos instrukcijos ir puikus krepšys treniruokliui nešiotis. Esu patenkintas kainos ir kokybės santykiu, o rezultatas yra geresnis nei galėjau tikėtis iš pradžių. Žinoma, tai neatstoja įprastų treniruočių, nes šio treniruoklio naudojimas neprilygsta kardio treniruotėms, tačiau laikui bėgant tikrai galėsite džiaugtis gražesniu kūnu.
  • Gruescu. Greitas pristatymas, puikus įpakavimas. Šiuo treniruokliu naudojasi visa mano šeima ir nei iš vieno jų negirdėjau net menkiausio nusiskundimo. Man patinka, kad treniruoklio baterija įsikrauna santykinai greitai, o vėliau jį galima naudoti net keturis kartus po 20 minučių kiekvieną kartą.
  • Zsolt. Gražus dizainas, patogi konstrukcija, o pati treniruoklio kokybė tiesiog maloniai nustebino. Turiu pripažinti, kad šis treniruoklis siūlo puikų kainos, kokybės ir galimybių santykį. Esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį treniruoklį ir dabar drąsiai jį galiu rekomenduoti kitiems.
  • Eduardo. Puikus produktas, kuris tikrai veikia. Aprašymas pilnai atitinka treniruoklio galimybes. Žinoma, naudojant šį treniruoklį nereikia tikėtis išvysti kardinalių pokyčių, tačiau, manau, kad mano pilvo presas po šio treniruoklio reguliaraus naudojimo tapo tikrai šiek tiek ryškesnis.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(33)
(-27)

Komentarai (4)