Išbandė daugiau nei 20 skirtingų vandens maišytuvų, bet dar niekur nematė to, ką sukūrė „Xiaomi“: atrodo viskas paprasta, bet už tai kaip patogu! („Xiaomi DABAI 2 Mode Mixer“ apžvalga, Video)  (4)

„Xiaomi“ kompanija ir toliau nenustoja stebinti tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų. Esame jau pripratę prie šios kompanijos gaminamų įvairiausių elektronikos įrenginių, bet ar dažnas iš mūsų yra girdėjęs apie tokį prekės ženklą, kaip „Xiaomi DABAI“? Turbūt retas. Apžvalgininkui tai taip pat buvo pirma pažintis su „Xiaomi“ pagamintų daugiafunkciu vonios kriauklės maišytuvu. Jis ištestavo „Xiaomi DABAI“ ir jau turi aiškią nuomonę apie šį įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konteksto vardan svarbu pabrėžti, kad apžvalgininkas per metus laiko išbandė daugiau nei 20 skirtingų vandens maišytuvų, tad šis apžvalgininkas jų matė įvairių konstrukcijų ir turi ganėtinai gerą supratimą kas yra geras maišytuvas, o į kurį geriau nekreipti dėmesio.

Po kapitalinio būto remonto jis pasiliko 3 vandens maišytuvus, tačiau naujasis „Xiaomi DABAI“ jį labai sudomino – „tai yra visai kitoks vandens maišytuvas, nei aš iki šiol esu matęs“.

Tad pačioje pakuotėje yra „Xiaomi DABAI“, kuris turi 4 lanksčias vandeniui paduoti skirtas jungtis, maišytuvo pritvirtinimo jungtis, poveržlė su gumine tarpine ir specialus aeratoriaus laikiklis. „Pakuotės turinys yra puikus ir čia galiu tik pagirti Xiaomi kompaniją.“

Apžvalgininkas taip pat pastebi, kad tai yra pirmasis toks „Xiaomi“ kompanijos gaminys ir „jis iškart yra tikras gražuolis. Kiti pirkėjai netgi teigia, kad pasikeitę GROHE maišytuvus į Xiaomi DABAI pastebėjo, kad pastarasis netgi išlieka švaresnis ir jo paviršių valyti yra lengviau. Šių gaminių paviršiai tikrai labai panašūs, tačiau ar DABAI šiuo aspektu yra geresnis, kol kas atsakyti dar negaliu – laikas parodys.“

Tad „Xiaomi DABAI“ turi 4 lanksčias vandeniui paduoti skirtas jungtis, tačiau iš tikrųjų jų yra 3, kadangi dvi jungiasi tarpusavyje. Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi DABAI“ prijungimas ilgai neužtrunka ir „nieko čia sudėtingo nėra.“

O kuo gi „Xiaomi DABAI“ skiriasi nuo kitų maišytuvų ir kodėl jis vadinamas inovatyviu?

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip veikia „Xiaomi DABAI“.

Pirmoji galimybė yra perjungti vandens srovę su specialiu jungikliu iš švelnaus tekėjimo į dušą (stiprią srovę). Kaip tai atrodo galite matyti vaizdo įraše nuo 2:08 min.

Beje, iš naujo atlenkus pagrindinę maišytuvo rankeną (svirtį), vėl pereinama prie švelnaus vandens srovės režimo.

Antroji galimybė yra vandens fontanas (2:32 min.). „Įdomus mechanizmas ir tereikia paspausti krano viršuje esantį mygtuką. Iškart vandens srovė pradeda tekėti į viršų – tarsi fontanas. Gerai viskas apgalvota, kadangi srovė nėra per daug stipri ir vanduo neišsitaško bet kur, o nulenkus pagrindinę krano rankeną, vėl grįžtama prie pradinio vandens tekėjimo režimo. Tokiame režime yra patogu tiek rankas plauti, tiek ir dantis valytis.“

Ir trečioji „Xiaomi DABAI“ maišytuvo galimybė yra susijusi su tuo, kad galima lengvu rankos judėsiu numinti jo kraną ir jis tarsi pavirsta į dušo galvutę su žarna (3:02 min.).

„Tokiu atveju galima su šiuo vandens maišytuvu tiek išsiplauti galvą, tiek ir patogiai pripildyti įvairias vandens talpas, kurios tiesiog fiziškai netelpa į pačią kriauklę.“

Dar vienas svarbus momentas, kad paleidus iš rankų maišytuvo kraną, jis pats grįžta į savo vietą.

„Yra specialus svarelis, kuris švelniai traukia kraną žemyn ir jis praktiškai visada gražiai grįžta į savo pradinę poziciją. O ir esami specialūs grioveliai užtikrina, kad kranas gražiai priglunda prie visos maišytuvo konstrukcijos.

Apibendrinant, aš Xiaomi DABAI pirkau prieš porą mėnesių ir už jį sumokėjau 80 dolerių (71 eurą). Pavyzdžiui, GROHE maišytuvas kainuoja apie 100 dolerių (88 eurus).

Nesakau, kad GROHE yra blogesnis, tačiau Xiaomi DABAI niekuo jam nenusileidžia, o dar papildomai yra gerokai funkcionalesnis ir įdomesnis maišytuvas.“

Kaina ir sąlygos

„Xiaomi DABAI“:

  • Aliexpress - 60,45 € (YouPin-Mi Store parduotuvė - 96.6% teigiamų įvertinimų); 
  • Šiuo metu su nuolaida tai geriausia kaina tarp visų Aliexpress pasiūlymų - paprastai kainuoja 65-80€
  • €5,72 už atsiuntimą registruotu paštu
  • Iš šitos parduotuvės 77 pirkimai - daugiausia tarp kitų Aliexpress pirkimų (labai geras parduotuvės reitingas + mažiausia produkto ir pristatymo kaina)

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(9)
(11)

Komentarai (4)