TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos: 2 uodų žudikai viename su uodus medžiojančia rakete, patogus baterijų dėklas su testeriu, populiarus energijos matuoklis su „Bluetooth“ funkcija ir unikali LED lemputė su judesio davikliu  ()

Kinijos rinkoje galima surasti daug elektronikos smulkmenų, kurių kitur už tokią kainą galima net neieškoti. Štai 5 įdomūs pavyzdžiai:

- elektrinis uodų naikintuvas su 10 % nuolaida už €23,40;

- baterijų dėklas su testeriu su 15 % nuolaida už €14,40;

- išmani apyrankė su 8 % nuolaida už €15,30;

- elektros energijos sunaudojimo matuoklis su 10 % nuolaida už €12,95;

- lemputė su judesio davikliu su 60 % nuolaida už €3,60.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du uodų žudikai viename - „Beamday SB – 6082“

10 % nuolaida | €23,40

Tai – elektrinis uodų žudikas. Tokie prietaisai labai praverčia įsibėgėjus šiltajam metų laikui. Uodus, muses ir kitus įkyrius vabzdžius šis įrenginys naikina elektra. Tai reiškia, kad jis nenaudoja pesticidų, neskleidžia aukšto dažnio garsų ar nemalonių kvapų. Uodus vilioja mėlyna šviesa, o priskridę per arti jie yra pribaigiami elektros iškrova.

Šis prietaisas – tai du uodų žudikai viename. Jį galite naudoti kaip įprastą šios rūšies stacionarų įrenginį arba kaip uodus medžiojančią raketę. Tiesiog ištraukite centrinę dalį ir uodus galėsite žudyti tiesiog skraidančius aplink jūsų galvą.

Tai, beje, reiškia, kad įrenginys naudoja baterijas. „Beamday SB – 6082“ turi įkraunamą bateriją, kuri po 3 valandų krovimo gali veikti net 5 valandas. Turint omenyje, kad šio įrenginio nenaudosite nuolat, šios energijos tikriausiai pakaks kelioms dienoms.

Galiausiai, verta priminti, kad „Beamday SB – 6082“ yra nekenksmingas augintiniams ir žmonėms. Šiuo metu šiam prietaisui taikoma 10 % nuolaida ir jis kainuoja €23,40. Dar €0,38 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Beje, nors šis įrenginys kol kas turi tik tris atsiliepimus, visi jie yra labai teigiami:

  • Emma Green: „Puiku turėti patikimą uodų žudiką ir elektrinę raketę. 450 V įtampos pakanka vabzdžiams pribaigti iš karto, o juos dar vilioja ir ta šviesa. Tai yra efektyviausia uodus žudanti lempa, kokią tik esu turėjusi“.
  • Katherine: „Šis daiktas yra labai geras. Gerai perskaičiau jo specifikacijas prieš pirkdama. Rezultatai yra puikūs. Uodus traukia šviesa ir jie yra pribaigiami, kai prisiliečia prie tinklelio. Beje, naudoju raketę ir kitiems vabzdžiams“.
  • William: „Tinklelis yra atviresnis nei kitų panašių prietaisų, todėl jį ir pasirinkau. Atitiko mano lūkesčius. Raketę patogu naudoti“.

Baterijų dėklas su testeriu „Battery Master Battery Capacity Tester Storage Organizer Box“

15 % nuolaida | €14,40

Jei naudojate daug mobilių prietaisų, tikriausiai jūsų namuose nestinga įvairių baterijų. Kartais net sunku susigaudyti, kurių atsargas reikėtų papildyti, o kurias jau laikas įkrauti ar pakeisti. Tam ir skirtas šis dėklas.

Šiame dėkle telpa net 93 skirtingos baterijos – 45-ios AA,25-ios AAA,4-ios devynių voltų,8-ios C,6-ios D ir 5 mažesnės monetos formos baterijos. Tikriausiai visos šios erdvės neužpildysite, tačiau gerai tai, kad šis dėklas tinka pačioms įvairiausioms baterijoms.

Tačiau ir tai dar ne viskas. Viename dėklo pakraštyje rasite baterijų testerį, kuris padės susigaudyti, kurios baterijos jau yra išsekusios ir reikalauja pakeitimo. Arba įkrovimo, jei naudojate daugkartines baterijas. Žinoma, šis mažas prietaisas yra universalus, kaip ir pats dėklas.

Šis dėklas baterijoms su testeriu šiuo metu parduodamas su 15 % nuolaida ir kainuoja €14,40. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Mažiausia kaina išmaniajai apyrankei „Gocomma A6“ su dideliu ekranu

8 % nuolaida | €15,30

„Gocomma A6“ – tai išmanioji apyrankė su 1,3 colių spalvotu ekranu ir lietimui jautriu mygtuku. Ji yra sukurta sportuojantiems, todėl turi kelis sporto režimus (bėgimo, kopinėjimo, važiavimo dviračiu ir taip toliau), matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas ir kitus kūno parametrus. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Gocomma A6“ taip pat gali per atstumą valdyti išmaniojo telefono kamerą ar padėti surasti nežinia kur padėtą telefoną. Įrenginys taip pat perspės apie gautas žinutes, praleistus skambučius ir programėlių pranešimus. Ši apyrankė turi 180 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 10 dienų.

Negana to, „Gocomma A6“ taip pat turi tvirtą cinko ir grūdinto stiklo korpusą su plastiko nugarėle ir termoplastiko apyranke. Šis įrenginys yra atsparus vandeniui bei dulkėms (atitinka IP64 standartą), o ir įkraunant nereikės nuimti apyrankės.

„Gocomma A6“ išmaniajai apyrankei šiuo metu taikoma 8 % nuolaida ir ji kainuoja €15,30.  Siuntimas į Lietuvą kainuoja tik 3 centus. Tai pati mažiausia kaina iki šiol - tuoj po anonso ji kainavo apie 18€. 

Nedidelis, bet labai populiarus sunaudojamos energijos matuoklis „Atorch 3KKW“ su „Bluetooth“ funkcija

10 % nuolaida | €12,95

Kartais naujos sąskaitos už sunaudotą elektros energiją nustebina ir tampa neaišku, kada ir kiek energijos sunaudojame. Šis matuoklis analizuoja naudojamą įtampą, elektros srovę ir sunaudojamos energijos kiekį ir AliExpress yra vienas populiariausių tokio tipo įrenginių. Ko gero jį mėgsta dėl labai geros kainos ir funkcijų įvairovės. 

„Atorch 3KKW“ turi mažą LCD ekraną, kuriame ir pamatysite naudojamą galią, elektros srovę ir įtampą. Čia taip pat pateikiamos elektros energijos sąnaudos kilovatvalandėmis ir netgi kaina. Tačiau nebūtina naudotis tik šiuo ekranu. Šis įrenginys turi „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia prie matuoklio prisijungti telefonu. Išmaniojoje programėlėje galėsite peržvelgti kreives, kaip kito jūsų energijos suvartojimas per tam tikrą laiką.

„Atorch 3KKW“ yra naudingas prietaisas, kuris yra pakankamai tikslus ir lengvai įrengiamas. Šiuo metu šiam įrenginiui taikoma 10 % nuolaida ir jis kainuoja €12,95. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Beje, Aliexpress.com portale „Atorch 3KKW“ vidutiniškai yra vertinamas 4,8 žvaigždutėmis iš 5. Įvertinimus pateikė jau 71 pirkėjas, štai ką sakė keletas iš atsiliepimų:

  • „Veikia gerai, ačiū! Deja, nėra etiketės, kuri turėtų prijungimo schemą. Teko naudoti parduotuvėje pateikiamas nuotraukas. Nėra ir instrukcijų. Bet vis tiek esu patenkintas. Pristatymui prireikė 39 dienų. „Bluetooth“ ryšys veikia gerai, be rimto slaptažodžio“.
  • „Prietaisas veikia! Programėlė veikia kaip ir tikėtasi. Už tokią kainą nepastebiu trūkumų“.
  • „Prietaisas yra toks, koks ir aprašytas. Programėlę galima parsisiųsti iš „Google Play“ parduotuvės, lengva prisijungti prie matuoklio“.

Standartinė LED lemputė su judesio davikliu - „Infrared Motion Sensor LED Light Bulb Lamp Screw Base for Indoor Lighting“

60 % nuolaida | €3,60

Tai – LED lemputė su judesio davikliu. Tai yra pakankamai įdomus prietaisas, kuris iš esmės ne tik pakeis seną lemputę nauja ir gerokai taupesne, bet ir pakoreguos paties šviestuvo funkcionalumą. Sumontavus šią lemputę, šviesa įsijungs vos tik kas nors prieis 5-8 metrų atstumu. Šviesa išsijungia po 30 sekundžių.

Ši lemputė naudoja įprastą E27 standarto sriegį. Jos galia – 8 W. Viduje slepiasi 14 LED elementų, kurie skleidžia 750 liumenų šviesą, kurios spalvos temperatūra – 4500 K.

Taigi, ši lemputė puikiai tiks koridoriams, uždaroms spintoms, prieškambariams ir kitoms patalpoms, kur norite, kad šviesa užsidegtų automatiškai. LED technologija užtikrina, kad lemputė tarnaus ilgai ir taupys elektros energiją. Šiuo metu jai taikoma 60 % nuolaida ir ji kainuoja €3,60.

Gearbest.com portale ši lemputė vidutiniškai vertinama 4,79 žvaigždutėmis iš 5 (57 įvertinimai). Štai ką pasakojo keli pirkėjai:

  • usurelu doina: „Gera lemputė, tinka koridoriams, rūsiui. Pakanka šviesos vidutiniams kambariams. Ji pagaminta iš plastiko, bet yra lengva. Tačiau ilgiau šviečiant įkaista“.
  • Mihai: „Gavau lemputes ir esu jomis patenkintas. Jutiklis veikia bent per 2 metrų atstumą tikrai, todėl lemputė įsijungia, kai to reikia. Tikrai rekomenduoju šį daiktą“.
  • Mehemed: „Veikia puikiai, man patinka 30 sekundžių laikas, kuomet palaikoma šviesa. Naudoju galiniame kieme, šviesos pakanka. Gera lemputė už tokią kainą“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()