TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: nuolaidos kuponai galingiausiam „Xiaomi“ paspirtukui „Mijia Pro“ ir elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ iš Lenkijos sandėlio bei mažiausia kaina naujos kartos dantų šepetėliui „Xiaomi Youpin So White EX3“ (Video, 2019 m. 18 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 20 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui (su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 41 % nuolaida vienam iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi Youpin So White EX3“

- 26 % nuolaida belaidei barzdaskutei „SO WHITE ED1“

- 42 % nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“

- 23 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 37 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui

- 28 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- 20 % nuolaida pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu ir geriausia kaina iki šiol naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukas

518.70€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas BGPRO0001„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Geriausias elektrinis paspirtukas už tokią kainą? Diskiniai stabdžiai, itin gerai veikianti energijos rekuperavimo sistema, 3 važiavimo režimai ir kur kas didesnė galia nei „M365“: galingiausio „Xiaomi“ elektrinio paspirtuko apžvalga ir praktinis išbandymas

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 518.70€
  • Nuolaidos kuponas BGPRO0001
  • Į Lietuvą siunčia nemokamai.
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristaymu į Lietuvą - 536.24€ 

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer.

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

2. Iš Lenkijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis dviratis „FIIDO D1“

437.71€ | 29 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBFD0004 | „FIIDO D1“ specifikacijos

Labai geras pasiūlymas elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ su 10,4 Ah talpos baterija - šis modelis dabar kainuoja gerokai pigiau net už 7.8Ah versiją, siūlomas su nuolaidos kuponu iš Lenkijos sandėlio, tad ateis labai greitai ir be jokios rizikos dėl mokesčių. Jei ieškote mobilaus, sulankstomo elektrinio dviračio meistui, toks variantas - vienas iš geriausių, koks tik šiuo metu siūlomas rinkoje.  

„Taip, jis nepakeis kalnų dviračio ar lenktyninio dviračio. Tačiau FIIDO D1 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mieste ketina važinėti į darbą, mokyklą, studijuoti ar tiesiog į bet kurią kitą vietą ir atgal. Paskaičiavau 20 kilometrų kelionės savikainą ir ji gaunasi vos 80 euro centų. („FIIDO D1“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

7,8 Ah versija

  • Gearbest - 455€;
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • pristatymas į Lietuvą 41.59€.

10,4 Ah versija

  • Gearbest - 437.71€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu GBFD0004
  • 29 % nuolaida, pristatymas į Lietuvą už 41.59€

Apžvalgininkas su šiuo elektriniu ir sulankstomu „FIIDO D1“ dviračiu važinėja jau praktiškai mėnuo laiko, jį detaliai išbandė ir yra pasirengęs pasidalyti savo įžvalgomis bei testų rezultatais.

Verta paminėti, kad „FIIDO D1“ yra dviejų versijų: su 7,8 Ah ir 10,4 Ah baterijomis.

Apžvalgininkas testavo „FIIDO D1“, kuris maitinamas 7,8 Ah baterijomis.

Bharat‘as teigia, kad nors iš Gearbest reikėjo palaukti 35 dienas kol iš Kinijos atgabeno „FIIDO D1“ dviratį, tačiau pakuotė į Vokietiją atkeliavo tvarkinga ir nepažeista.

Beliko iš pakuotės išimti „FIIDO D1“, jį sulankstyti į tinkamą važiavimui poziciją, įkrauti jo bateriją (7,8 Ah) ir tada keliauti jį išbandyti.

Pakuotėje be pačio „FIIDO D1“ elektrinio ir sulankstomo dviračio taip pat pat yra visi reikalingi raktai, tad jų pirkti atskirai nereikės.

Taip pat yra trumpa ir vizualiai aiškiai pateikta naudojimosi instrukcija, detalios specifikacijos ir elektrinio dviračio baterijos įkroviklis.

Apžvalgininkui ypač patinka tai, kad „FIIDO D1“ yra itin kompaktiškai sulankstomas – jo pedalai, vairo konstrukcija ir galinis ratas yra sulenkiami, o sėdynė nuleidžiama ir po tokių veiksmų „FIIDO D1“ stipriai sumažėja bei gali tilpti net po stalu arba būti tiesiog laikomas kambaryje.

Bharat‘ui patinka ir tai, kad ant dviračio konstrukcijos yra silikoniniai lipdukai, kurie, kai dviratis yra sulankstytas, apsaugo jo konstrukciją nuo subraižymų. Tad metalinio korpuso dalys tiesiogiai viena kitos neliečia.

„FIIDO D1“ korpusas yra pagamintas iš tvirto aliuminio ir galima itin lengvai keisti sėdynės ir vairo konstrukcijos aukštį.

Kalbant apie patį vairą, tai jis yra aprūpintas galybe mygtukų. Kairėje jo pusėje yra priekinio LED žibinto įjungimas, važiavimų pasirinkimas („Electric“ – vien elektra, „Moped“ – pusiau elektra ir žmogaus jėga, „Manpower“ – vien žmogaus jėga), garsinis signalas, stabdis ir dėklas išmaniajam telefonui, kuriame yra netgi USB įkrovimo jungtis. Tai ypač praktiškas gamintojo sprendimas ir baigiant išsekti telefono baterijai, ją galima įkrauti iš „FIIDO D1“.

Kitoje vairo pusėje yra „FIIDO D1“ įjungimo mygtukas, stabdis, akceleratorius ir LCD ekranėlis, kuriame galima matyti kiek liko baterijos energijos.

Pilna baterija – 4 padalos ir gamintojas nurodo, kad jai nukritus 25 %, sumažėja viena padala. Visgi apžvalgininkas pataria, ypač jei numatoma ilgesnė kelionė, pilnai įkrauti „FIIDO D1“ dviračio bateriją net jei ekrane matomos dar dvi padalos.

Kai sulankstomas dviratis, galima įdėmiau apžiūrėti ir „FIIDO D1“ baterijų sistemą ir apžvalgininkui patinka, kad esant norui, ją galima lengvai pakeisti.

Ant „FIIDO D1“ galinio rato įtaisytas 250 W elektrinis variklis ir gamintojas teigia, kad maksimalus dviračio greitis siekia 25 km/h. Taip pat su juo gali važiuoti žmogus, kuris sveria ne daugiau, kaip 120 kilogramų.

Parke ir esant nedidelėms įkalnėms, dviratis pasiekė iki 20 km/h greitį, o važiuojant nuokalne ir nelygiu keliu – beveik 25 km/h.

Kitame parke Bharat‘as su dviračiu važiavo per žolę, akmenuotą kelią ir į įkalnę. Šiuo atveju „FIIDO D1“ greitis siekė nuo 12 iki 15 km/h ir tai nėra itin įspūdingi rezultatai, tačiau bendrai jis įkalnes įveikia gerai ir reikia atsiminti, kad „FIIDO D1“ skirtas važinėtis tam pritaikytais dviračių takais.

3. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas  vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

54.60€ | 41 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBLED111506 | 4.87 balai iš 5 (1398 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

4. Su 31 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

13.55€ | 31 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.55€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 31 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Dabartinė 13.55€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

5. Su 26 % nuolaida siūloma belaidė barzdaskutė „SO WHITE ED1“

15.47€ | 26 % nuolaida„SO WHITE ED1“ specifikacijos, atsiliepimai

„SO WHITE ED1“ - tai belaidis elektrinis barzdos skustuvas, palaikantis drėgną ir sausą skutimą. Tai yra itin mažas, vos 117 gramų sveriantis prietaisas. Glotnų skutimąsi užtikrina lankstus galvutės tinklelis ir aštrūs ašmenys. O baterijos energijos po 8 valandų įkrovimo užteks net 90 minučių. Pirkėjams patinka kompaktiškas dydis ir kaip lengvai ši barzdaskutė slysta veidu.

Tai puikus kelioninis skustuvas. Labai tylus, efektyvus ir švelnus – lengvai slysta per visą veido paviršių. Jis toks mažas ir lengvas, kad telpa kišenėje – tikrai dėmesio vertas prietaisas. (Dana Bailey)

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 15.47€.
  • 26 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tiesioginis konkurentas „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ - 21.84€

„SO WHITE ED1“ – tai labai maža, „Xiaomi Youpin“ 2019 metais pristatyta 2 W barzdaskutė, sverianti vos 117 gramų. Šis prietaisas puikiai tinka keliaujantiems, nes užima labai mažai vietos lagamine. Labai gerai ir tai, kad „SO WHITE ED1“ yra įkraunamas standartiniu „USB Type C“ laidu.

„SO WHITE ED1“ turi gana didelę bateriją. Ją įkrauti galima per 8 valandas. Iš tiesų tai nėra tiek jau daug - pavyzdžiui, pernai metais perkamiausios „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ kišeninės barzdaskutės baterijų įkrovimas užtrunka 8 valandas, o paskui prietaisas veikia apie 45 minutes. Palyginimui - pilnai įkrauta „SO WHITE ED1“ gali darbuotis net 90 minučių, t.y. dvigubai daugiau, nors kraunamas tiek pat laiko. Darant prielaidą, kad skutimasis bus trumpas, bateriją reikia įkrauti tik kartą per mėnesį.

Šiuo metu „SO WHITE ED1“ kainuoja kur kas pigiau nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“, tad atrodo geresnis pasirinkimas. Visgi kai kuriuose parametruose „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ turi pranašumų - abi barzdaskutes gamino ta pati kompanija, bet jos nėra identiškos. 

Nors „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ neturi tokios galingos baterijos, bet turi kitų privalumų. Ši barzdaskutė turi dvi skutimo galvutes, kurios gerai prisitaiko prie veido kontūrų. 

Naujoji „SO WHITE ED1“ turi tik vieną galvutę. Kita vertus, ją dengia plonas lankstus tinklelis, kuris taip pat gerai priglunda prie veido. Be to, šioje galvutėje sukasi trys peiliai. Jie sukasi po labai plonu, tik 0,07 milimetro storio tinkleliu, kuris yra išlenktas, lankstus, todėl labai gerai seka mūsų veido kontūrą.

Skustuvo variklis sukasi iki 5500 per minutę. 

Skustuvo viršų galima nuimti ir patogiai išvalyti. Abu skustuvus galima naudoti tiek sausam, tiek drėgnam skutimui. Abu skustuvus galima plauti po vandens srove, tačiau „Xiaomi Youpin“ atitinka IPX7 standartą, o „SO WHITE ED1“ – tik IPX5.

„SO WHITE ED1“ yra pagamintas iš ABS plastiko. Korpuse yra įjungimo mygtukas, kuris turi ir keliavimo režimo funkciją. Jis leidžia užrakinti prietaisą, taip užkertant kelią nenumatytam barzdaskutės įsijungimui lagamine. Papildomą apsaugą užtikrina ir pakuotėje pridedamas dangtelis.

Iš techninių specifikacijų atrodo, kad „SO WHITE ED1“ yra patogus ir funkcionalus prietaisas, ypač praverčiantis keliaujant. Tikriausiai dėl to jis patinka ir pirmiesiems pirkėjams - nors profesionalių apžvalgų dar nėra, tačiau pirkėjų atsiliepimai labai teigiami. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.38 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 8 valandų įkrovimas leidžia skustis 90 minučių.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės tinklelis, ABS korpusas.
  • Atsparumas: atsparus vandeniui, IPX5 standartas
  • Komplektacija: „SO WHITE ED1“ barzdaskutė, apsauginis dangtelis „USB Type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 4,00 x 4,00 x 9,50 cm, 117 gramų.

6. Su 42 % nuolaida siūloma naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

54.60€ | 42 % nuolaida | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Manau, kad garso skirtumas tarp senųjų garso kolonėlių ir Alfawise XBR-08 yra akivaizdus, ir daugiau čia kažką komentuoti nėra prasmės. Kai kurie gali pasakyti, kad kokia yra prasmė lyginti paprastas kolonėles su visai kitos kategorijos garso sistemą? Pirmiausiai, tai yra palyginimas, o antra – daugelis įprastų televizorių turi tokius pačius garsiakalbius, kaip ir mano įprastos kompiuterio kolonėlės. Ir dėka šios garso sistemos galima gerokai pagerinti televizorių ir kompiuterių garso kokybę. Vertinant bendrai, aš likau labai patenkintas Alfawise XBR-08. Garso sistema atrodo gerai, surenkama lengvai, ant stalo sumažėjo vietos, o svarbiausia – garsas. Nors per kamerą visos garso kokybės perduoti nepavyks, tačiau skirtumą, manau, kad supratote. „Alfawise XBR-08“ apžvalga ir testavimas

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 50 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Nors pagal populiarumą „Xiaomi TV Soundbar“ pirmauja tarp kiniškų „Soundbar“ tipo garso sistemų, tačiau „Alfawise XBR-08“ labai sparčiai renka gerbėjų gretas – ji jau pateko į perkamiausių kolonėlių TOP 3.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.58 balai iš 5 (69 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

7. Su 23 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

4.09€ | 23 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (3457 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

8. Su 37 % nuolaida siūlomas „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

13.65€ | 37 % nuolaida | 4.77 balai iš 5 (459 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

9. Su 28 % nuolaida siūlomas skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

12.74€ | 28 % nuolaida | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai tikrai nėra profesionalus įrankis, tačiau mėgėjiškiems tyrimams visai tiks. „1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas bent jau oficialiai siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - vienas perkamausių savaitės TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.74€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.6 balai iš 5 (43 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

Dabartinė 12.74€ kaina yra mažiausia šio mikroskopo kainų istorijoje:

10. Su 20 % nuolaida siūlomas pilnai automatinis multimetras su nuotoliniu būdu aptinkama įtampa „Apexel ET8103“

14.42€ | 20 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Kaina

Tikrinta 2019 05 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“17.29€.
  • AliExpress 14.42€
  • Dabar parduodamas su 20 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1.51€.
  • 98% teigiami atsiliepimai apie pardavėją 

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.68 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: