Su anonso nuolaidomis siūlomi du patys geriausi 2019 metų išmanieji šepetėliais iš Kinijos - „Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas  ()

„Oclean X“ ir „Soocas X5“ - vieni geriausių elektrinių dantų šepetėlių rinkoje. Tai - gausiai perkami ir giriami įrenginiai. Dabar jiems dar taikomos ir patrauklios nuolaidos, tik kuris geresnis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl dabar geriausias metas įsigyti „Soocas X5“ arba „Oclean X“?

Šiuo metu naujausi ir patys geriausi gamintojų flagmanai „Oclean X“ ir „Soocas X5“ parduodami su ženkliomis nuolaidomis. Taip yra dėl to, kad abu prietaisai yra visiškai nauji.

Į rinką įvesdami naujus gaminius kinai dažnai taiko agresyvią nuolaidų strategiją. Tai reiškia, kad greitai akcijos baigsis ir šie prietaisai kainuos brangiau. Todėl dabar pats geriausias metas vieną iš šių šepetėlių įsigyti, tik kurį?

„Soocas X5“ kaina

„Oclean X“ kaina

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“ - geriausių šepetėlių mūšis

Įsigiję bet kurį iš šių šepetėlių nesigailėsite - tai geriausi 2019 metų „Xiaomi“ ir „Oclean“ šepetėliai, tačiau tai nereiškia, kad jie yra vienodi. Greičiau jau priešingai - jie turi daugiau skirtumų nei panašumų.

„Soocas X5“ dizaino prasme yra šiek tiek paprastesnis, neatrodo taip prabangiai kaip „Oclean X“. Kita vertus, abu šepetėliai yra atsparūs vandeniui (IPX7), turi ergonomiškas rankenas ir tankias galvutes. Tiesa, „Soocas X5“ komplektacija yra dosnesnė - pakuotėje rasite tris galvutes, dėklą, įkrovimo stotelę ir puodelį. „Oclean X“ pakuotėje yra tik būtiniausi priedai įkrovimui ir instrukcijos.

Abu šepetėliai turi išmaniąsias programėles, kurios fiksuoja įvairius dantų valymosi parametrus. Jie taip pat turi laikmačius, kurie praneša, kada dantis valytis gana. Tačiau „Oclean X“ dar turi ir ekraną, o štai „Soocas X5“ tenkinasi paprastesniais valdymo įrenginiais.

„Soocas X5“, beje, turi 4 režimus ir 3 intensyvumo lygius. „Oclean X“ turi tris režimus ir net 32 intensyvumo lygius. Taigi, „Oclean X“ yra tiksliau suderinamas su naudotojo poreikiais.

„Oclean X“ turi 0,96 colių ekraną, bet ar tai yra privalumas? Viena vertus, jei nemėgstate programėlių, bet norite žinoti savo dantų valymo laiką, tai yra puikus sprendimas. Kartu ekrane pamatysite kitus svarbius įrenginio parametrus ir jo jums skirtus balus už taisyklingą dantų valymąsi. „Soocas X5“ tokius duomenis pateikia tik išmaniojoje programėlėje.

Kita vertus, nemažai žmonių pamanys, kad „Oclean X“ yra per daug sudėtingas - ar dantų šepetėliui tikrai reikalingas ekranas, kuris dar naudoja energiją?

„Oclean X“, beje, konkurentui nusileidžia ir baterija (800 mAh prieš 1000), bet turi tą spalvotą ekraną ir vibruoja greičiau (40 tūkstančių kartų per minutę prieš 37,2). Tačiau gamintojas teigia, kad „Oclean X“ įkrovimo prašys kas 21-28 dienas, o „Soocas X5“ - kas maždaug 30. Taigi, skirtumas nėra didelis, tačiau vienas šepetėlis turi elegantiškesnį įkrovimo būdą.

„Soocas X5“ yra įkraunamas įprastai - pastatomoje stotelėje, kuri atrodo neblogai.

O štai „Oclean X“ turi gražų magnetinį įkroviklį, kuris gali būti klijuojamas prie sienos. Taip šepetėlis neužima vietos ant vonios kambario spintelės. Tai yra patogesnis ir gražesnis sprendimas.

„Oclean X“ iš tiesų atrodo kaip geresnis pasirinkimas. Šis šepetėlis turi ekraną, prie sienos tvirtinamą magnetinę įkrovimo stotelę ir atrodo moderniau bei gražiau. Nors kainos skiriasi nežymiai, „Oclean X“ taip pat yra šiek tiek pigesnis.

Tačiau „Soocas X5“ taip pat yra geras pasirinkimas. Dosni komplektacija ir didesnė baterija atperka šiek tiek didesnę kainą, o pats įrenginys vis tiek yra patogus, net jei neturi to ekrano. Nemažai žmonių tą ekraną palaikys trūkumu, o ne privalumu - ar šepetėliui tikrai jo reikia? Jei taip manote ir jūs, „Soocas X5“ jums gali būti geresnis pasirinkimas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()