Anonso nuolaidos naujos kartos skustuvui iš „Xiaomi“: 4 skirtingi japoniško plieno peiliukai jautriai odai, itin galingas, 8000 apsisukimų per minutę variklis, 20 dienų laikanti baterija („Smate ST-W482“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Smate ST-W482“ – tai „Xiaomi“ barzdaskučių serijai priklausantis elektrinis barzdos skustuvas, kurio ašmenis sudaro 4 skirtingų rūšių iš japoniško plieno pagaminti peiliukai. Ši barzdaskutė gali pasigirti itin galingu net 8000 apsisukimų per minutę pasiekiančiu varikliu, kurio tarnavimo trukmė, pasak gamintojo, siekia net iki 8 metų. Be to, šis elektrinis barzdos skustuvas taip pat turi talpią bateriją, kurios energijos paprastai užtenka maždaug 20 dienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Smate ST-W482“ kaina

  • „Gearbest“ 57,26 €.
  • Dabar parduodamas su 17% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Pabodo skustis įprastu peiliuku? O galbūt pačių peiliukų kaina atrodo nepakankamai adekvati? Jeigu laikas nuo laiko pasineriate į tokio tipo apmąstymus, tuomet greičiausiai atėjo pats laikas išbandyti šiuolaikišką elektrinį barzdos skustuvą. Jeigu sau tinkamo elektrinio barzdos skustuvo vis dar neradote, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į naujos kartos barzdaskutę „Smate ST-W482“.

Šis barzdos skustuvas išskirtiniu tampa ne tik dėl savo techninių sprendimų, bet ir dėl vientiso patogaus naudoti korpuso. Trumpai tariant, „Smate ST-W482“ elektrinį barzdos skustuvą yra patogu naudoti ne tik namuose, bet ir įvairių kelionių bei išvykų metu.

Analogišką šio elektrinio barzdos skustuvo universalumą taip pat patvirtina ir baterijos tarnavimo galimybės. „Smate ST-W482“ iš karto atkeliauja su integruota ličio jonų baterija, kurią įkrauti galima naudojant tiesiog įprastą USB C tipo laidą. Gamintojas šiuo atveju dar atkreipia dėmesį ir į tai, jog „Smate ST-W482“ bateriją pilnai įkrauti galima vos per vieną valandą, o vėliau šiuo elektriniu skustuvu galima naudotis apie 20 dienų (kiekvieną dieną jį naudojant po 3 minutes).

Pristatant „Smate ST-W482“ būtina paminėti dar ir tai, jog šis elektrinis barzdos skustuvas yra aprūpintas itin galingu 8000 apsisukimų per minutę pasiekiančiu varikliu. Didesnis vibracijos dažnis šiuo atveju garantuoja dar švaresnį skutimą. Be to, gamintojas taip pat dar mėgsta pabrėžti ir šio variklio ilgaamžiškumą. Trumpai tariant, jeigu šį elektrinį barzdos skustuvą kiekvieną dieną naudosite po 3 minutes, jis jums turėtų tarnauti net apie 8 metus.

Patikimą ir maksimaliai švarų skutimą padeda užtikrinti ne tik kokybiškas variklis, bet ir keturių skirtingų rūšių skutimosi peiliukai. Kiekvienas iš šių peiliukų juda visiškai nepriklausomai, o skirtingo tipo ašmenys garantuoja švarų skutimą ne tik žandų, bet ir kaklo bei žandikaulio srityje.

Peiliukų kokybe šiuo atveju taip pat negalima abejoti, nes jie yra pagaminti ir patikimo japoniško plieno. Gamintojas tvirtina, jog prie veido odos šie peiliukai priglunda 27 laipsnių kampu, kas atitinkamai ir leidžia pasiekti itin švarų skutimąsi visiškai nepriklausomai nuo esamo barzdos tankumo.

Svarbu paminėti dar ir tai, jog „Smate ST-W482“ elektrinis barzdos skustuvas yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas IPX7 sertifikatas. Ši savybė yra reikšminga dar ir dėl tos priežasties, nes „Smate ST-W482“ leidžia naudoti ne tik sausam, bet ir drėgnam barzdos skutimui.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį, jog „Smate ST-W482“ elektrinis barzdos skustuvas priklauso „Xiaomi“ barzdaskučių serijai, kurioje taip pat galime rasti ir kitą itin populiarią barzdaskutę „Soocas S3“. Čia svarbu atkreipti dėmesį, jog „Smate ST-W482“ yra priskiriama barzdaskučių su tinkleliu tipui, o tuo tarpu „Soocas S3“ rotacinio tipo barzdaskutėms.

Pagal funkcionalumą šie elektriniai barzdos skustuvai yra labai panašūs, todėl sau labiausiai tinkamą yra rekomenduojama rinktis atsižvelgiant į barzdos ilgį bei odos jautrumą. Praktika rodo, kad barzdaskutinės su tinkleliu („Smate ST-W482“) labiau tinkamos tiems, kurių oda linkusi į bėrimus bei alergiją, o patys barzdos plaukeliai yra santykinai minkšti. Tuo tarpu, rotacines galvutes turinčios barzdaskutės („Soocas S3“) kur kas geriau susitvarko su ilgais, storais bei kietais barzdos plaukais.

Trumpai: „Smate ST-W482“ specifikacijos

  • Pagrindinė funkcija: elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Variklis: 8000 apsk./min.
  • Medžiagos: peiliukai pagaminti iš japoniško plieno, o korpusas yra dengtas specialia neslystančia guma.
  • Atsparumas: IPX7.
  • Maitinimas: įkraunama baterija naudojant USB C tipo jungtį.
  • Komplektacija:  elektrinis skustuvas, įkrovimo laidas, valymo šepetėlis, apsauginis dangtelis, naudotojo instrukcija.
  • Matmenys ir svoris: 16,35 x 5,85 x 3,85 cm; 310 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()