Turbūt pats pigiausias vaizdo registratorius iš Aliexpress, bet ar jis ko nors vertas? „Šis vaizdo registratorius mane nustebino – maloniai nustebino“ („Pedofo A1 Mini“ apžvalga, Video)  ()

Net pats apžvalgininkas nustebęs, kad toks pigus vaizdo registratorius sulaukia tiek daug dėmesio: 4,8 balai iš 5; virš 3800 atsiliepimų ir net 6300 užsakymų. Tiesa, atsiliepimų yra tiek gerų, tiek blogų, bet 4,8 balai iš 5 vis tiek atrodo įspūdingai.

Apžvalgininkas teigia, kad tai turbūt pats pigiausias vaizdo registratorius iš Aliexpress, bet ar jis ko nors vertas? Šioje apžvalgoje ir pabandysime atsakyti į šį klausimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad pakuotės viduje rasime naudojimosi instrukciją anglų kalba; siurbtuką-vaizdo registratoriaus laikiklį; USB laidą; automobilinį įkroviklį su ilgu laidu, kurio tikrai užteks patogiai prijungti prie registratoriaus; ir patį „Pedofo A1 Mini“ vaizdo registratorių.

„Vaizdo registratoriaus dizainas toks vidutiniškas, korpusas plastikinis, bet atrodo viskas pagaminta kokybiškai.

Priekyje turime garsiakalbį, pačią kamerą ir LED žibintą, kurio, tiesą pasakius, niekam nereikia.

Kairėje pusėje įjungimo/išjungimo mygtukas, atminties kortelės lizdas ir Meniu mygtukas. Beje, aš iškart įsigijau vaizdo registratorių su maksimalia, 32GB atminties kortele.

Registratoriaus nugarėlėje yra 2,4 colių įstrižainės ekranas ir vaizdo registratoriaus valdymo mygtukai. Raudonasis mygtukas aktyvuoja „Parking“ režimą.

Na, o dešinėje pusėje yra HDMI, AV ir miniUSB jungtis, kuria ir yra maitinamas šis vaizdo registratorius arba prijungiamas prie kompiuterio ir naudojamas, kaip internetinė kamera.

Na, o pats vaizdo registratoriaus laikiklis yra labai greitai pritvirtinamas (1:53 min.).“

Pirmasis įjungimas ir nustatymai

Pirmą kartą įjungus „Pedofo A1 Mini“ vaizdo registratorių, visa informacija yra pateikiama anglų kalba, tačiau ją galima pakeisti ir į rusų, italų, prancūzų ir kt.

Nustatymuose galima keisti vaizdo įrašų parametrus ir rinktis iš 1920x1080, 1440x1080, 1280x720, 848x480, 640x480. Filmuojama 30 kadrų per sekundę.

„Man tik įdomu kam vaizdo registratoriuje yra HD ir VGA pasirinkimai? Tikriausiai jie skirti Minecraft mėgėjams.“

Vaizdo registratoriaus parametruose taip pat galima keisti vaizdo įrašų trukmę (1-10 min.); ekspoziciją; įjungti/išjungti judesio daviklį, dėl kurio pradedamas automatinis filmavimas; datos ir laiko rodymą; „G-sensor“ (smūgių daviklį) ir taip toliau.

Su ant registratoriaus esančiais mygtukais galima sustabdyti ir paleisti vaizdo įrašymą, įjungti/išjungti garsą, perjungti į fotografavimo režimą ir atverti anksčiau išsaugotus vaizdo įrašus.

O kokia vaizdo įrašų kokybė?

Kaip „Pedofo A1 Mini“ vaizdo registratorius filmuoja dienos ir nakties metu galite pasižiūrėti nuo 3:20 minutės.

„Dienos metu vaizdo įrašas yra labai geras. Ne tobulas, bet kaip už tokią kainą, tai labai geras. Automobilių numeriai – privažiavus prie jų iš galo – matyti labai gerai. Kaip ir kelio ženklai bei šviesoforai. Tad bendras vaizdas matyti gerai ir iškilus prieštaringai situacijai tikrai turėsite įrodymų kas gi nutiko.

O štai nakties metu, tai šis vaizdo registratorius mane nustebino – maloniai nustebino. Galvojau, kad čia nieko nematysiu – bus kažkoks juodas fonas ir tiek, bet tikrai taip nėra. Šviesos filmuotoje medžiagoje tikrai yra nemažai, nors pati vaizdo įrašo kokybė yra vidutiniška.

Beje, komentaruose žmonės teigia, kad prisipildžius atminties kortelei, ją teks suformatuoti bei ištrinti vaizdo įrašus rankiniu būdu. Bet jei vaizdo registratoriaus smūgių daviklio (G-Sensor) jautrumą pasirinksite minimalų arba jį visai išjungsite, tada atminties kortelė taip greitai neužsipildys.“

Speciali akcija

„Pedofo A1 Mini“ vaizdo registratorius - be atminties kortelės:

  • Aliexpress - 17,09 €;
    • 39 % nuolaida;
    • 4,59 € už siuntimą į Lietuva.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()