Vandeniui atspari, 1080P raiška filmuojanti veiksmo kamera vos už 12€ ir labai geros kainos „Xiaomi QCY T2“ ausinės: naujausi dėmesio verti pasiūlymai iš eBay  (1)

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- „Xiaomi QCY T2 Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės;

- Vandeniui atspari, 1080P raiška filmuojanti veiksmo kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi QCY T2 Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės

  • Šiuo metu šios ausinės parduodamos už 28,59 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi QCY T2“ yra TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iš karto.

Tik pirmą kartą poruojant ausines ir išmanųjį telefoną reikės tą padaryti rankiniu būdu, o visais kitais atvejais tai vyks automatiškai. Vos tik ausinė bus išimta iš dėkliuko, ji automatiškai bus suporuojama su telefonu ir iškart bus galima klausytis muzikos ar ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą.

Itin geras dalykas, kad ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, tad ryšio signalas ir duomenų perdavimas tarp ausinių ir išmanaus telefono vyks sklandžiai ir greitai.

Pats „Xiaomi QCY T2“ dėkliukas yra kiek neįprastas belaidėms ausinėms, tačiau gamintojas teigia, kad tokia konstrukcija šias ausines padaro dar patogesnėmis. Jas patogiau nešiotis tiesiog kelnių kišenėje.

Beje, kiekviena ausinė sveria vos po 3,9 gramus ir yra aprūpinta po 38 mAh talpos baterija. Pats dėkliukas, kuris tuo pačiu ir įkrauna ausines, turi 580 mAh talpos bateriją, tad energijos klausytis muzikos užteks labai ilgam.

Pačioje pakuotėje rasite „Xiaomi QCY T2 Bluetooth 5.0 TWS“ ausines, jų dėkliuką, 3 papildomas poras ausinių pagalvėlių, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Vandeniui atspari, 1080P raiška filmuojanti veiksmo kamera

  • Šiuo metu ši veiksmo kamera parduodama vos už 11,88 eurus.
  • Su specialiu dėkliuku, apsaugančiu kamerą nuo vandens.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Ši veiksmo kamera gali filmuoti 1080P bei 720P raiška ir palaiko platų matymo kampą, kuris siekia 170 laipsnių. Tad ji sugebės užfiksuoti itin plačią filmuojamo ar fotografuojamo vaizdo panoramą.

Kamera yra atspari vandeniui ir kaip teigia gamintojas, su ja galima nardyti iki 30 metrų.

Veiksmo kamera turi 2 colių įstrižainės ekranėlį ir visus parametrus galima keisti pačioje kameroje. Ji palaiko 14 skirtingų kalbų ir pagrindinė jų yra anglų. Kamera palaiko iki 32 GB atminties kortelę, tačiau ją teks įsigyti atskirai. 

Ant kameros korpuso rasime jos baterijos įkrovimo USB jungtį, HDMI jungtį. Verta pažymėti, kad 900 mAh talpos baterijos užteks iki 90 minučių nepertraukiamam filmavimui.

Taip pat svarbu paminėti, kad kamera palaiko „WiFi“ (2,4 GHz) ryšį. Ir pakuotėje rasime specialų kameros nuotolinio valdymo pultelį, kuris pritvirtinamas ant rankos riešo.

Su juo galima valdyti vaizdo įrašymą bei fotografavimą nuotoliniu būdu. Tai ypač pravers tais atvejais, kai veiksmo kameros tiesiog negalėsite konkrečiu metu laikyti savo rankose ar būti kaip nors kitaip ją prisitvirtinę, bei visą vaizdą norėsite užfiksuoti iš toliau. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (1)