Speciali akcija „Creality Ender 3“ ir „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvams (Video)  ()

Prieš artėjančius mokslo metus galima įsigyti tikrai naudingą daiktą. Įrankį, kuris suteiks naujų žinių bei įgūdžių. Tai - 3D spausdintuvas. Ir šįkart už puikias kainas yra siūlomi netgi du variantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos:

  • Šiuo metu už 155,76 € parduodamas „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas;
  • Už 179,28 € parduodamas „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvas;
  • Abu 3D spausdintuvai nemokamai siunčiami iš Čekijos sandėlio - pristatys per 4-7 darbo dienas;
  • Jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Akcija galioja tik rugpjūčio 12-16 dienomis.

Tikriausiai iškart kyla klausimas kuo gi vienas nuo kito skiriasi „Creality Ender 3“ ir „Creality Ender 3 Pro“?

Galima drąsiai sakyti, kad tiek savo dydžiu, išvaizda, techniniais parametrais ir spausdinimo galimybėmis, tai yra visiškai identiški 3D spausdintuvai. 

Tačiau Pro versija turi tam tikrų techninių pokyčių, apie kuriuos papasakoja štai šis apžvalgininkas. Nors ir pripažįsta, kad abu spaudintuvai spausdina vienodai gerai ir skirtumų tarp spausdinimo kokybės apžvalgininkas nemato:

Tad šios „Creality Ender 3 Pro“ techninės specifikacijos tinka ir „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvui.

Abu 3D spausdintuvai turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę ir tai reiškia, kad jie gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Kompanija taip pat pabrėžia spausdintuvų mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jų korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

3D spausdintuvai aprūpinti LCD ekranėliais ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle. Jie taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Ir nors 3D spausdintuvai atkeliauja dar nesurinkti – juos surinkti  yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcijos yra aiškios ir patogios.

Kaip surinkti „Creality Ender 3“:

Kaip surinkti „Creality Ender 3 Pro“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()