Cafago skelbia „Xiaomi“ šviestuvų išpardavimą: iki 65 % nuolaidos, 95 CRI, tiesiai iš Vokietijos sandėlio, valdomi paprastai arba išmaniuoju telefonu (Video)  ()

Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi Yeelight YLDL01YL“ kokybiškas ir funkcionalus šviestuvas;

- „Xiaomi Yeelight YLMB06YL“ kompaktiška LED panelė:


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Yeelight YLDL01YL“ kokybiškas ir funkcionalus šviestuvas

Dabar jis parduodamas su 65 % nuolaida ir kainuoja tik 83,60 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Siuntimas į Lietuvą kainuos 8,47 € ir atsiųs per 4-6 darbo dienas. Ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Yeelight YLDL01YL“ yra kokybiškai pagamintas, neskleidžia šviesos mirgėjimo, valdomas su išmaniuoju telefonu ar balso komandomis šviestuvas.

Šviestuvas pagamintas iš aliuminio, ABS ir PMMA medžiagų bei prie lubų yra pritvirtinamas reguliuojamu 0,5-1,5 metro lynu.

Taip pat jis yra atsparus dulkėms ir pagamintas taip, kad į jo vidų nepatenktų vabzdžiai.

Beliks atsisiųsti „Yeelight“ programėlę, kuri yra suderinama su „Android 4.4/iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Palaikomas „WiFi“ 2.4 Ghz ryšys. Nuotolinio valdymo pultelio nėra ir visas valdymas vyksta su išmaniuoju telefonu.

Galima pasirinkti skirtingus švietimo režimus (1800 liumenai), spalvų temperatūrą (2700-6500K), nustatyti laikmatį ir kt.

Svarbu paminėti, kad šis šviestuvas, turintis 294 vnt. kokybiškų LED šviestukų ir, gamintojo teigimu, užtikrinantis ilgesnį nei 40 000 valandų švietimą, pasižymi 95 CRI rodikliu. Tai reiškia, kad apšviesti objektai išlaiko natūralias ir ryškias spalvas.

Šviestuvas puikiai tinka tiek namuose - svetainėje, virtuvėje, miegamajame - tiek ir įvairiose įstaigose.

„Xiaomi Yeelight YLMB06YL“ LED panelė

Dabar ji parduodama su 57 % nuolaida ir kainuoja tik 53,93 €.

Siuntimas į Lietuvą nemokamas ir atsiųs per 7-15 darbo dienų. Ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Yeelight YLMB06YL“ yra itin kompaktiška, plona ir nesunkiai lubose pritvirtinama LED panelė.

Galima rinktis iš dviejų dydžių: 30 x 30 x 6,3 ir 30 x 60 x 6,7 cm. Atitinkamai sveria 0,7 ir 1,2 kg.

LED panelė pagaminta iš kokybiškų PMAA ir aliuminio lydinio medžiagų. Yra atspari dulkėms, rūdijiimui, korozijai bei puikiai tinka virtuvės ir vonios kambariams.

„Xiaomi Yeelight YLMB06YL“ turi 48 arba 96 LED šviestukus ir atitinkamai palaiko 900 bei 1800 liumenus. Spalvų temperatūra siekia iki 5700K.

„Xiaomi Yeelight YLMB06YL“ valdoma su nuotolinio valdymo pulteliu, pastarojo šioje pakuotėje nėra ir jį teks įsigyti atskirai, arba galima valdyti su savo išmaniuoju telefonu.

Tereikės atsisiųsti „Mijia“ programėlę ir jau galėsite valdyti šią puikios kokybės „Xiaomi Yeelight YLMB06YL“ LED panelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()