Neįtikėtinai geros kainos tvirtasis „Xiaomi“ laikrodis ir taip pigiai dar nepardavinėtas „Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas (Video)  (2)

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- „Xiaomi TwentySeventeen“ laikrodis - nuostabi kokybė, įspūdingas tvirtumas ir sunkiai suvokiama kaina;

- „Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas - šaunus dizainas ir aukščiausia kokybė, 3 skirtingi valymo režimai, labai gera baterija ir žemiausia kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Twenty Seventeen“ laikrodis

Šiuo metu šis laikrodis parduodamas už 16,48 €.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą. 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Taip pat šį šaunų laikrodį galima rinktis iš dviejų spalvų - juodos arba žalios - ir dviejų skirtingų dydžių: L ir S.

Kalbant kiek plačiau apie L ir S dydžius, tai parametrai būtų tokie. S: 50 mm (skersmuo), 250 mm (ilgis), 17 mm (storis), sveria 60 gramų, o L: 54 mm (skersmuo), 255 mm (ilgis), 18 mm (storis) ir sveria 72 gramus.

„Xiaomi TwentySeventeen“ yra būtent vyrams skirtas laikrodis. Gražus dizainas, labai tvirtas korpusas ir 5ATM standartas. Puikus palydovas bet kokiu oru.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi TwentySeventeen“ aprūpintas mikroschemų rinkiniu, kuris užtikrina, jog bus pateikiami tikslūs duomenys.

Smagus dalykas, kad šis laikrodis turi smūgiams atsparų ekraną ir visi duomenys puikiai matomi tiek dienos, tiek nakties metu. „Xiaomi TwentySeventeen“ palaiko papildomą ekrano apšvietimą, tad ir nakties metu matysime informaciją.

Ekrane pateikiami tokie duomenys: laikas, data, savaitės diena. Taip pat yra žadintuvas ir laikmatis. Beje, „Xiaomi TwentySeventeen“ užtikriną dvigubą laiko rodymą: skaitmeninį elektroninį ir įprastą rodyklinį.

Šaunus laikrodis iš „Xiaomi“ ir dabar dar parduodamas už labai patrauklią kainą.

„Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas

Šiuo metu šis tarpdančių valytuvas parduodamas už 32,59 €. Nemokamas siuntimas į Lietuvą. 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvą išbandėme ir mes patys (čia galite rasti mūsų apžvalgą aut. past.) ir galime iš savo asmeninės patirties patvirtinti, kad tai puikus dantų priežiūros pagalbininkas. O dabar ir parduodamas už žemiausią kainą. 

„Xiaomi SOOCAS W3“ yra puikus pagalbininkas, siekiant maksimaliai kokybiškai prižiūrėti savo dantis, dantenas bei liežuvį.

Pakuotėje yra keturi specialūs, bei graitai ir paprastai keičiami antgaliai. Antgaliai ir pats tarpdančių valytuvas yra pagaminti iš specialių ir saugių („food-grade“) naudoti ABS bei PC medžiagų.

„SOOCAS W3“ talpa yra 230 ml ir jos šone, apačioje yra speciali anga, per kurią pripildoma talpa vandeniu. Šios talpos pilnai užtenka vienam tarpdančių valymo seansui.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui ir jį visą galima plauti vandenyje (IPX7 standartas).

Naudotis „SOOCAS W3“ yra labai paprasta. Aiškus informavimas apie režimų pasirinkimą ir baterijos energijos likutį. Yra 3 skirtingi valymo pasirinkimai: „švelnus“, „standartinis“, „masažo“ režimai. Tad tinka tiek pradedantiesiems, tiek ir susipažinusiems su tarpdančių valytuvais. Geras dalykas, kad atsimena paskutinį pasirinktą režimą - patogu ir praktiška.

„Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas yra puikaus dizaino, aukščiausios pagaminimo kokybės, patogus ir lengvas laikyti vienoje rankoje, o baterijos užtenka mėnesiui laiko. Labai geras prietaisas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (2)