Puikus dronas pradedantiesiems, pirkėjų ir apžvalgininkų išgirtas 3D spausdintuvas bei išmanusis „Xiaomi“ šviestuvas - iki 65 % nuolaidos, ES sandėliai ir tiesiog akyse tirpstantys Cafago pasiūlymai (Video)  ()

Cafago.com pasiūlymai:

- „Creality Ender 3“ - pirkėjų ir apžvalgininkų išgirtas 3D spausdintuvas;

- „Xiaomi Yeelight YLDL01YL“ kokybiškas ir funkcionalus šviestuvas;

- „GoolRC H3 RC“ dronas - puikus pasirinkimas pradedantiesiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Creality Ender 3“ - puikus 3D spausdintuvas pradedantiesiems

Dabar jis parduodamas su 58 % nuolaida ir kainuoja tik 151,93 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Į Lietuvą nemokamai atsiųs per 4-6 darbo dienas. Ribotas prekių skaičius - liko 45 vnt.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai sutinka, kad „Creality Ender 3“ yra vienas geriausių biudžetinių 3D spausdintuvų.

Jis sveria vos 8 kilogramus, neužima daug vietos ant stalo ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę. Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausdintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3“ aprūpintas LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle. Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas – jį surinkti  yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

„Xiaomi Yeelight YLDL01YL“ kokybiškas ir funkcionalus šviestuvas

Dabar jis parduodamas su 65 % nuolaida ir kainuoja tik 83,60 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Siuntimas į Lietuvą kainuos 8,47 € ir atsiųs per 4-6 darbo dienas. Ribotas prekių skaičius - liko vos 11 vnt.

„Xiaomi Yeelight YLDL01YL“ yra kokybiškai pagamintas, atsparus šviesos mirgėjimui, valdomas su išmaniuoju telefonu ar balso komandomis.

Šviestuvas pagamintas iš aliuminio, ABS ir PMMA medžiagų bei prie lubų yra pritvirtinamas reguliuojamu 0,5-1,5 metro lynu.

Taip pat jis yra atsparus dulkėms ir pagamintas taip, kad į jo vidų nepatenktų vabzdžiai.

Beliks atsisiųsti „Yeelight“ programėlę, kuri yra suderinama su „Android 4.4/iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Palaikomas „WiFi“ 2.4 Ghz ryšys. Nuotolinio valdymo pultelio nėra ir visas valdymas vyksta su išmaniuoju telefonu.

Galima pasirinkti skirtingus švietimo režimus, spalvų temperatūrą (2700-6500K), nustatyti laikmatį ir kt.

Svarbu paminėti, kad šis šviestuvas, turintis 294 vnt. kokybiškų LED šviestukų ir, gamintojo teigimu, užtikrinantis ilgesnį nei 40 000 valandų švietimą, pasižymi 95 CRI rodikliu. Tai reiškia, kad apšviesti objektai išlaiko natūralias ir ryškias palvas.

„GoolRC H3 RC“ dronas - puikus pasirinkimas pradedantiesiems

Dabar jis parduodamas su 57 % nuolaida ir kainuoja tik 34,15 €.

Iš Kinijos sandėlio,  į Lietuvą nemokamai atsiųs per 7-20 darbo dienų. Ribotas prekių skaičius.

Svarbus momentas: vos už 3,6 € galima papildomai įsigyti su 2 arba 3 baterijomis.

„GoolRC H3 RC“ yra labai geras dronas. O atsižvelgiant į jo technines specifikacijas ir kainą, galima sakyti, kad jis yra puikus.

Šis kompaktiškas (sulankstomas) dronas geba daryti 4K raiškos vaizdo įrašus, yra valdomas nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu, vos vieno mygtuko paspaudimu grįžta namo, pakyla, leidžiasi, palaiko „headless“ režimą ir taip toliau.

Ypač šaunus dalykas, kad rankos mostu galima duoti „GoolRC H3 RC“ dronui komandą fotografuoti bei filmuoti. Taip pat dronas geba skristi ta trajektorija, kurią nurodome išmaniajame telefone.

Verta atkreipti dėmesį, kad „GoolRC H3 RC“ nuo pultelio gali nutolti iki 100 metrų atstumu. Beje, pultelis yra maitinamas 3 AA tipo baterijomis, kurių pakuotėje nėra.

„GoolRC H3 RC“ aprūpintas 650 mAh talpos baterija ir šios energijos užteks 9 minučių skrydžiui. Iš tikrųjų verta papildomai įsigyti dar vieną bateriją, kuri kainuos tik 3,6 €, ir taip skrydžio laikas pasieks 18 minučių.

Toks skrydžio laikas jau yra patrauklesnis ir „GoolRC H3 RC“ dronas suteiks dar daugiau smagių akimirkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()