Naujausi pasiūlymai iš eBay: durų skambutis, kuriam nereikia jokio maitinimo šaltinio, puikios kokybės „Xiaomi Oclean Air“ elektrinis dantų šepetėlis ir apžvalgininko giriamos „Huawei“ belaidės ausinės (Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- „Xiaomi Oclean Air“ elektrinis dantų šepetėlis;

- „Huawei Honor Flypods Lite/FreeBuds 2 Pro“ belaidės ausinės;

- „Xiaomi Mijia Linptech“ belaidis, pats elektros energiją pasigaminantis durų skambutis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Oclean Air“ elektrinis dantų šepetėlis

Šiuo metu šį elektrinį dantų šepetėlį galima įsigyti už 56 €.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Oclean Air“ – tai naujos kartos dantų šepetėlis, kuris yra aprūpintas papildomomis išmaniosiomis funkcijomis – dinamiškai keičia valymo intensyvumą pagal spaudimo jėgą, turi magnetinį variklį ir yra rekordiškai greitai įkraunamas.

Šių funkcijų pagalba išmanusis dantų šepetėlis leidžia užtikrinti maksimalų komfortą dantų valymo metu, o svarbiausia, kad vėliau taip pat pateikia patarimus, kurie laikui bėgant naudotojui padeda suformuoti dar geresnius dantų valymo įpročius.

Anksčiau elektrinis dantų šepetėlis galėjo tik eliminuoti monotoniškus rankos judesius. Tuo tarpu naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis „Oclean Air“ pagaliau naudotojui gali pasiūlyti ir labai naudingų išmaniųjų funkcijų.

Pavyzdžiui, „Oclean Air“ jaučia, kada dantys yra valomi per daug stipriai. Kitaip sakant, šis išmanusis dantų šepetėlis atsižvelgia į slėgio rodmenis bei pagal tai adaptyviai reguliuoja dantų šepetėlio vibracijos dažnį. Toks sprendimas yra labai naudingas dėl tos priežasties, nes padeda išvengti dantų emalio pažeidimų ir dantenų kraujavimo.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Oclean Air“ pasižymi optimizuota baterijos įkrova ir baterija pilnai įkrauti galima vos per 2 valandas.

Tad „Oclean Air“ turėdamas 800 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 30 dienų ir tai yra išties labai geras rezultatas.

Be to, „Oclean Air“ dantų šepetėliui taip pat labai daug pranašumo suteikia taikomoji programa. Jos pagalba galima pasirinkti ne tik vieną iš trijų „Oclean Air“ darbo režimų, bet ir daugiau nei 100 specialių burnos higienos priežiūros valymo programų.

Ši programėlė taip pat gali sudaryti specialią dantų valymo priežiūros programą atsižvelgdama į jūsų amžių, lytį ar netgi valgymo įpročius.

„Huawei Honor Flypods Lite/FreeBuds 2 Pro“ belaidės ausinės

Šiuo metu šias belaides ausines galima įsigyti nuo 47 €. Norimas ausines galima pasirinkti STYLE grafoje.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Huawei Honor Flypods Lite/FreeBuds 2 Pro“ ausinės yra suderinamos su „Android bei iOS“ operacinėmis sistemomis ir palaiko „Bluetooth 4.2/5.0“ technologinį sprendimą.

Ausinių versijos palaiko 32 omų varžą, 105 dB, „Bluetooth“ protokolus: A2DP, AVRCP, HFP, yra atsparios vandeniui - IP54 standartas, palaiko balso asistentus (Honor YOYO, Huawei Xiaoyi, Siri ir kt.), o dėkliukai turi 410 mAh talpos baterijas.

Tik šiuo atveju „Huawei Honor Flypods Lite ir FreeBuds 2 Pro“ ausinių dėkliukų forma skiriasi bei „FreeBuds 2 Pro“ dar palaiko ir belaidį įkrovimą.

Verta paminėti, kad „Huawei Honor Flypods Lite/FreeBuds 2 Pro“ yra belaidės TWS ausinės, tad jos gali veikti nepriklausomai viena nuo kitos. Kitaip tariant, galite vienu metu naudoti abi arba po vieną ausinę.

Belieka ją išimti iš dėkliuko, ji automatiškai susiejama su telefonu ir viskas - jau galima klausytis muzikos bei naudoti skambinimui.

Ir kaip teigia šis apžvalgininkas, garso ir skambučių kokybė yra puiki:

„Xiaomi Mijia Linptech“ belaidis durų skambutis.

Šiuo metu šis durų skambutis parduodamas nuo 16,54 €. Galima įsigti WiFi ir Basic versijos durų skambutį.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi Mijia Linptech“ durų skambutis iškart suintriguoja gamintojo teigimu, kad jam nereikia jokio maitinimo šaltinio. Nei elektros tinklo, nei baterijų, elementų - nieko. Tai iš kur energija?

Viskas gana paprasta - pasinaudojama elementaria fizika, o dar tiksliau - kinetine energija. Kai tik žmogus paspaudžia mygtuką - sukuriamas nedidelis kiekis energijos, kurios užtenka pasiųsti signalą į vadinamą Receiver prietaisą ir išgirstame skambučio melodiją. Jų čia net 36 versijos.

Tad pakuotėje gauname patį durų skambutį ir jo signalą priimantį Receiver įrenginį, kurį galime pritvirtinti bet kurioje kambario vietoje. Tiesa, nuo durų skambučio jis neturėtų būti nutolęs daugiau, kaip 50 metrų.

Verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis WiFi ir Basic rinkinius ir tarp jų yra skirtumas. WiFi durų skambutį bus galima prijungti prie išmaniojo telefono programėlės Mi Home ir taip jį valdyti, o Basic tokios galimybės neturės.

Tad be 36 skirtingų skambučio melodijų pasirinkimų, čia dar galima pasirinkti skambučio garso lygį - iš viso yra 5 lygiai. Taip pat yra labai gerai, kad skambutis turi vadinamą vidinę atmintį ir pats prisimena paskutinį mūsų padarytą pasirinkimą. Patogus ir praktiškas daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()