1080P filmavimo raiška ir tokios galimybės, kuriomis gali pasigirti tikrai ne kiekvienas tokios kainos dronas - puiki proga savo pramogas padaryti dar linksmesnes  ()

Šiltuoju metų laiku geriausia aktyviai ir smagiai praleisti laiką lauke. O geras, kompaktiškas, funkcionalus ir nebrangus dronas suteiks dar daugiau džiugių akimirkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Dabar „L103 WiFi FPV RC Drone with 1080P Camera“ dronas parduodamas už 44,94 eurus,
  • Taikoma 57 % nuolaida,
  • Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos 17,73 eurus, tačiau garantuojama, kad nebus muito mokesčių ir pristatys per maždaug savaitę laiko.

„L103“ yra išties šaunus, kokybiškai pagamintas dronas, kuris už tokią kainą tikrai turi ką pasiūlyti. Iš esmės jis yra skirtas mėgėjams, bet ir pažengę dronų valdytojai turėtų likti patenkinti šiuo kompaktišku mažyliu.

Ir jei reikėtų labai trumpai apibūdinti pagrindines šio drono savybes, tai iškart reikėtų pasakyti, kad jis turi 1080P kamerą, palaiko tokias išmanias dronų funkcijas, kaip gebėjimą sklandyti vienoje vietoje, dėl esančių jutiklių - jaučia kur yra žemės paviršius, yra valdomas nuotolinio valdymo pulteliu bei telefonu, seka paskui objektą, gestais galima daryti nuotrauką, filmuoti ir taip toliau.

Drono valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 150 metrų atstumu.

Pats pultelis maitinamas x4 AAA tipo baterijomis, kurių pakuotėje nėra. O štai dronas turi 2200 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka iki 2 valandų, o skraidymo trukmė sieks 22 minutes. Gana geras rezultatas, kaip tokio tipo ir kainos dronui.

Grįžtant prie drono valdymo, tai gamintojas užtikrina, kad jis yra labai lengvas ir paprastas - tiems kam tai bus pirmasis dronas, bus itin lengva jį valdyti.

Dronas gerai reaguoja į komandas, palaiko „Headless“ režimą, bet, žinoma, jo geriau iš pradžių nejungti ir išmokti tinkamai valdyti droną. Kad nei ką nors užgautume, nei patį droną sugadintume.

Ypač gerai, kad vos vieno mygtuko paspaudimu dronas pakyla/nusileidžia/grįžta namo. Taip pat geba sekti paskui objektą, o mostelėjus ranka - automatiškai padarys nuotrauką arba pradės filmuoti. Labai patogus dalykas.

Na, o pačioje pakuotėje rasite „L103“ droną, nuotolinio valdymo pultelį, bateriją, USB laidą, skirtą įkrauti drono baterijai, reikalingus varžtelius, atsuktuvą, du papildomus propelerius - kas yra labai gerai - drono apsaugas ir naudojimosi instrukciją anglų kalba. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()