Iš Lenkijos arba Italijos sandėlio su specialiu nuolaidos kuponu išparduodamas „Kugoo S1“: kainuos tik 246.35€, o pagal kai kurias galimybes pralenkia net ir garsųjį „Xiaomi M365“ (Video)  ()

„Kugoo S1“ pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Dažnu atveju šį elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku. Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors „Kugoo S1“ yra labai įdomus paspirtukas, jis nėra toks populiarus kaip „Xiaomi M365“ ir dėl to pardavinėjamas tikrai ne kiekvienoje parduotuvėje. Tačiau kartais jam taikomos tiesiog fantastiškos kainos -  šiuo metu jį galima įsigyti už 272,48 eurus su kuponu, kuris pateikiamas žemiau.

Tai yra kone 100 eurų pigiau nei „Xiaomi“, o taip pat jie siunčiami iš Lenkijos, kur atliekamas ir garantinis servisas. Verta paminėti ir tai, jog po įsigijimo galėsite atgauti dar papildomus 26,37 euro, kurie bus pridėti į jūsų paskyrą. Tad realiai, pats parpirtukas kainuos tik 246.35€, o už tokią sumą geresnį pasirinkimą surasti būtų itin sunku

Speciali akcija ir sąlygos

  • Su specialiu nuolaidos kuponu S1KUGOO šį elektrinį paspirtuką „Kugoo S1“ galima įsigyti už 272,72 €,
  • Lenkijos arba Italijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių,
  • Geekbuying garantuoja, kad jei per mėnesį kas nors nutiks su įsigytu „Kugoo S1“ paspirtuku - jie nemokamai jį pakeis nauju. Jei paspirtukas sugestų vėliau, remontui jį reikėtų siųsti ne į Kiniją, o į Lenkiją - čia jau yra šių paspirtukų garantinis servisas. 
  • Taip pat vykdoma speciali akcija, kurios metu - nuo birželio 24 d. iki birželio 30 d. - įsigyję elektrinį „Kugoo“ paspirtuką gausime 30 dolerių kuponą kitai prekei (26,37 euro).
  • Tad įsigijus „Kugoo“ paspirtuką, keliaujame šiuo adresu ir užpildę labai trumpą formą gauname 30 dolerių kuponą, kurį galime panaudoti prekei, brangesnei nei 31 doleris.

„Kugoo S1“ labai dažnai tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų yra lyginamas su ypatingai didelio populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“.

Net ir pats gamintojas nevengia pabrėžti savo elektrinio paspirtuko privalumų.

Tad „Kugoo S1“ aprūpintas 6 Ah talpos baterija, atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną, kuo negali pasigirti „Xiaomi M365“.

Ant pačio vairo „Kugoo S1“ yra įtaisytas ekranas ir daugybė paspirtuko valdymo mygtukų. Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 35 km/h.

Na, o „Xiaomi M365“ atveju turime du greičio režimus: 18 km/h ir 25 km/h.

Taip pat „Kugoo S1“ yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus.

Kai „Kugoo S1“ yra sulankstytas, jo ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm., o aukštis – 30 cm.

Jis tokiu kompaktišku tampa todėl, kad jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Įdomu ir tai, kad, skirtingai nuo „Xiaomi M365“, „Kugoo S1“ vairo padėtis gali būti reguliuojama trijose skirtinguose aukščiuose. Tad skirtingo ūgio žmonėms yra patogiau priderinti šį „Kugoo S1“ elektrinį paspirtuką būtent sau.

„Kugoo S1“ yra kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę. O be to ant jo gali važiuoti ir didesnio svorio žmonės.

Jei su „Xiaomi M365“ rekomenduojama važinėtis iki 100 kg sveriantiems žmonėms, tai „Kugoo S1“ atlaiko iki 120 kg.

Ant galinio rato sparno yra raudonai šviečianti LED lempa. Ji įsijungia, kai pradedama stabdyti. Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato.

Priekiniame rate yra 350W („Xiaomi M365“ atveju 250W) galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius; stovėjimo aikštelė padengta guma, dėl ko ant šio paspirtuko yra stovima stabiliai. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir jos veikia tinkamai.

Dar svarbu paminėti, kad nors vienu įkrovimu abu paspirtukai gali nuvažiuoti iki 30 km, tačiau „Kugoo S1“ turima baterija yra įkraunama per 4 val., o „Xiaomi M365“ per 5 val.

Tad „Kugoo S1“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas. Ir apžvalgininkas jį laiko puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško pirmojo elektrinio paspirtuko ir nenori išlaidauti:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()