Daugiau nei 3 kartus pigesnis už „Xiaomi“, bet pirkėjai jį tik giria ir dažnas sako, jog tai „super daiktas“ - kuo toks ypatingas „Blitzwolf“ ventiliatorius ir kuo jis skiriasi nuo „Xiaomi“? (Video)  ()

„Blitzwolf“ logotipu pažymėtų prekių asortimentas nuolat auga ir prie to labai stipriai prisideda du dalykai: puiki produktų kokybė ir neįtikėtinai konkurencinga kaina. Pirkėjai įsigiję „Blitzwolf“ produktų lieka jais labai patenkinti ir pabrėžia būtent šias išskirtines „Blitzwolf“ produktų savybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos:

  • „Blitzwolf BW-Fun1“ -  26.9 eurai su kuponu BGtechnologijosFUN1
  • „Xiaomi Mijia 1X“ - 81.62 eurai su kuponu BGtechnologijosfan
  •  Nemokamas pristatymas į Lietuvą

„Blitzwolf“ yra Banggood.com prekės ženklas ir rinkoje galime rasti daugybę įvairių „Blitzwolf“ logotipu paženklintų prekių.

Įvairių ausinių, garso kolonėlių, „soundbar“ sistemų, išorinių baterijų, įvairių įkroviklių, dulkių siurblių, šviestuvų, IP kamerų ir dar daugiau. „Blitzwolf“ prekės ženklas nuolat populiarėja ir pasirinkimas tik didėja.

Ir to priežastys gana paprastos: puiki produktų kokybė, žema kaina ir teigiami pirkėjų atsiliepimai.

Visą tai puikiai iliustruoti gali vienas paprastas „Blitzwolf“ ir „Xiaomi“ palyginimas. Štai palyginkime, kad ir šių dviejų kompanijų labai panašius, bet tuo pačiu ir skirtingus ventiliatorius.

Jei „Xiaomi“ ventiliatorius kainuoja 81.62 eurus (su nuolaidų kuponu BGtechnologijosFUN1), tai „Blitzwolf BW-Fun1“ vos 26.9 eurus (su nuolaidų kuponu BGtechnologijosfan). Kainų skirtumas net 3 kartai, bet „Blitzwolf“ ventiliatorių įsigiję pirkėjai jį vien tik giria ir dažnas sako, jog tai „super daiktas“.

Tad iš kur toks didelis kainų skirtumas?

Viena iš priežasčių – prekės ženklo žinomumas. Pasaulinėje rinkoje žymiai geriau žinoma „Xiaomi“ nei „Blitzwolf“. Kaip banaliai beskambėtų, bet žinomumas ir didina produktų kainą.

Tad „Blitzwolf“ belieka viena išeitis – siūlyti maksimaliai kokybišką produktą ir, kad jis būtų ženkliai pigesnis nei, kad siūlo konkurentai. Aišku, yra ir smulkesnių skirtumų ir jie išryškėja, kai detaliau pasigiliname į šiuos du kompanijų ventiliatorius.

Štai „Xiaomi“ ventiliatorius palaiko išmaniąją programėlę „Mi Home“ ir balso asistentą. Tiesa, duoti komandas teks kinų kalba.

Taip pat „Xiaomi“ ventiliatorius palaiko 100 skirtingų vėjo pūtimo režimų ir gamintojas garantuoja, jog vėjo dvelksmą jausime nutolę ir 14 metrų nuo pačio ventiliatoriaus.

Ir viskas, didesnių privalumų šis ventiliatorius neturi. Visais kitais aspektais „Blitzwolf“ ventiliatorius yra kur kas patogesnis eiliniam naudotojui.

Jei „Xiaomi“ ventiliatoriaus sulankstyti nėra galimybės, tai „Blitzwolf“ gali būti trijose padėtyse ir šį ventiliatorių yra galimybė nešiotis su savimi. Išties naudinga galimybė. „Blitzwolf“ ventiliatorių galima nusinešti tiek į darbą, mokymosi įstaigą ar bet kur kitur.

Tvirto aliuminio lydinio korpusas užtikrina šio „Blitzwolf“ ventiliatoriaus ilgaamžiškumą. Likusios ventiliatoriaus detalės pagamintos iš ABS ir PP medžiagų. Produktas atitinka įvairius keliamus reikalavimus ir turi tokius sertifikatus, kaip: CE, RoHS, FCC, PSE. Tad „Blitzwolf“ ventiliatorius yra absoliučiai saugus ir kokybiškas produktas.

Kaip galite matyti iš žemiau pateiktų paveikslų, sulankstytas „Blitzwolf“ ventiliatorius yra itin kompaktiškas ir telpa spintelės stalčiuje ar įprastoje ir ganėtinai nedidelėje kuprinėje. O kadangi sveria mažiau nei 1 kg, jį neštis su savimi yra lengva ir patogu.

Kadangi „Blitzwolf“ ventiliatorius yra sulankstomas ir pasukamas įvairiomis kryptimis, jį yra patogu naudoti praktiškai bet kokiomis sąlygomis ir būnant tiek namuose, darbe, kavinėje ar kur kitur.

Tokiu mobilumu ir paslankumu tikrai negali pasigirti „Xiaomi“ produktas. Jis yra absoliučiai stacionarus ventiliatorius.

Akylesni skaitytojai jau galėjo pastebėti, kad „Xiaomi“ siūlo 100 skirtingų vėjo pūtimo režimų, o štai „Blitzwolf“ siūlo „tik“ 4 režimus. Bent jau pagal specifikacijas „Xiaomi“ gerokai pralenkia savo konkurentą. 

Bet prisipažinkime, kas realybėje žaidžia su tokia gausa pasirinkimų? Labai retas pirkėjas. Daugeliui reikia kelių esminių vėjo greičių, kuriuos būtų galima valdyti paprasto mygtuko paspaudimu ir „Blitzwolf“ būtent tą suteikia.

„Blitzwolf“ ventiliatorius aprūpintas su mircoUSB-USB laidu įkraunama 7200 mAh talpos baterija. Čia galima įžvelgti tam tikrą minusą, nes bateriją pilnai įkrauti užtruks iki 5 valandų – ne pats trumpiausias laikas.

Iš kitos pusės, sukauptos energijos užteks labai ilgam. Ir priklausomai nuo pasirinkto režimo, jos gali pakakti „Blitzwolf“ ventiliatoriui darbuotis beveik parai laiko.

Pabaigai verta atkreipti dėmesį, kad „Blitzwolf“ ventiliatoriaus menčių apsaugą galima nuimti ir patogiai nuplauti po tekančiu vandeniu. Smulkmena, bet malonu, kad gamintojas pagalvojo ir apie tokias menkas detales.

Tad „Blitzwolf“ ventiliatorius praktiškai niekuo nenusileidžia „Xiaomi“ ventiliatoriui ir netgi suteikia dar daugiau patogumo ir praktiškumo. Nors jis ir nepalaiko išmaniosios programėlės, kaip „Xiaomi“ ventiliatorius, bet yra žymiai kompaktiškesnis, portabilesnis ir nepalyginamai pigesnis.

Kaip jau užsiminėme, galime rasti daugybę įvairių „Blitzwolf“ logotipu paženklintų prekių ir jei šis „Blitzwolf“ ventiliatorius nesudomino, verta apsilankyti oficialioje Banggood.com internetinėje svetainėje ir pasižiūrėti ką dar įdomaus siūlo „Blitzwolf“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()