Galimybė laimėti „Xiaomi Jimmy JV53“ belaidį, rankinį dulkių siurblį, kolonėlė už pusę kainos ir dar daugiau pasiūlymų - GeekMaxi praneša apie „Jimmy Sale“ išpardavimą (Video)  ()

„Jimmy Sale“ išpardavimas ir įdomiausi GeekMaxi.com pasiūlymai:

- galimybė laimėti „Xiaomi Jimmy JV53“ belaidį, rankinį dulkių siurblį;

- „Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys;

- „Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis, rankinis dulkių siurblys;

- „Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „Jimmy Sale“ išpardavimą ir galimybę laimėti „Xiaomi Jimmy JV53“ belaidį, rankinį dulkių siurblį.

Pranešama, kad pirmieji 50 klientų, kurie apsilankys jų oficialioje svetainėje ir ką nors įsigys už 50 eurų bei daugiau, iškart gaus papildomą dovanėlę.

Taip pat visi pirkėjai dalyvaus žaidime ir turės galimybę laimėti „Xiaomi Jimmy JV53“ belaidį, rankinį dulkių siurblį. Akcija vyksta iki rugpjūčio 16 dienos. Visą informaciją rasite čia.

Kalbant apie „Xiaomi Jimmy JV53“, tai yra naujausias kompanijos produktas. Ir jį šiuo metu iš Vokietijos sandėlio galima įsigyti už 179,99 €.

„Jimmy JV53“ variklio galia siekia net 425 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Turi HEPA filtrą, lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių. Tad su „Xiaomi Jimmy JV53“ išvalysime namus nuo lubų iki grindų. Bet GeekMaxi turi ir dar daugiau pasiūlymų.

„Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu ZjSJ4t2H šį itin populiarų robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 334,99 €.
  • Taip pat įsigijus šį dulkių siurblį bus galima už pusę kainos nusipirkti „Tronsmart Element T6 Plus“ kolonėlę.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

  • Su nuolaidos kuponu uMyD5kXH šį belaidį dulkių siurblį galima įsigyti už 134,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

Jis yra šiek tiek silpnesnis už „Xiaomi Jimmy JV53“, bet lygiai taip pat puikiai susidoroja su savo užduotimis, o ir kainuoja ženkliai mažiau.

„Jimmy JV51“ variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18.5 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV51“ turi 4  antgalius tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus.

Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lemia, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

„Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė - globali versija (palaiko įvairias kalbas)

  • Su nuolaidos kuponu EELKeZRZ šią apyrankę galima įsigyti už 39,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Mi Band 4“ yra labai populiari išmanioji apyrankė ir yra geras pasirinkimas visiems, aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms.

Spalvotas 0,95 colių AMOLED ekranas, 135 mAh baterija ir atsparumas vandeniui tikrai vilioja ne vieną.

„Xiaomi Mi Band 4“ yra visai šviežia išmanioji apyrankė. Tačiau turint omenyje „Xiaomi Mi Band“ serijos reputaciją galima prognozuoti, kad tai bus dar viena „Xiaomi“ pergalė dėvimos elektronikos rinkoje. Visos šios serijos apyrankės kopė aukštai į perkamiausių sąrašus ir pelnė ne vieną dizaino apdovanojimą.

Tiesa, dizaino prasme „Xiaomi Mi Band 4“ pasikeitė nedaug - tas pats mažas korpusas termoplastiko apyrankėje.

Tačiau ekranas dabar yra spalvotas („Mi Band 3“ ekranas buvo vienspalvis) ir šiek tiek didesnis (0,95 prieš 0,78 colius). Dizainas yra minimalistinis, tačiau tikrai geras ir patogus.

„Xiaomi Mi Band 4“ jau turi 135 mAh bateriją, kai senoji versija galėjo pasigirti 110 mAh. Tai, beje, nebuvo prastas rodiklis, tačiau kiekviena nauja versija turi demonstruoti progresą. Ir gerai, nes dabar „Xiaomi Mi Band 4“ net ir su spalvotu ekranu įkrovimo nereikalauja net 20 dienų.

„Xiaomi“ tikrai pasistengė kiekvienoje srityje žengti po žingsnelį į priekį. Fizinio aktyvumo asistentas dabar turi 6 ašių jutiklį, todėl veikia žymiai tiksliau nei senasis, kuris ir taip buvo labai geras. Nepaisant visų patobulinimų, „Xiaomi Mi Band 4“ sveria tik maždaug 3 gramais daugiau.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgininkus ir pirkėjus žavi ne tik savo ryškiu, spalvotu ekranu, puikia baterija, bet ir nuolatiniu širdies ritmo matavimu, miego kokybės sekimu, 5ATM standartu (galimybe nardyti iki 50 metrų gylyje), įvairiais sporto režimais - tarp kurių yra ir plaukiojimo - bet ir itin reta bei labai sveikintina funkcija - muzikos grotuvu.

Dabar galima nuotoliniu būdu valdyti išmaniajame telefone grojančią muziką ir ši funkcija tiesiog negali nežavėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()