Štai ir pasirodė pagrindinė „Xiaomi Mi Band 4“ varžovė – įspūdinga apyrankė „Huawei Honor Band 5“, o kaina tokia, kad „Xiaomi“ turės rimtą problemą (Video)  ()

Jau kuris laikas interneto platybėse sklandė gandai apie naująją „Huawei Honor Band 5“ apyrankę ir štai pagaliau ji išvydo dienos šviesą. Peržvelgus techninius dalykus tampa akivaizdu, jog matome tiesioginį „Xiaomi Mi Band 4“ varžovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „Huawei Honor Band 5“ šiuo metu galima įsigyti už 27,38 eurus;
  • taikoma 30 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Huawei“ tik ką pristatė naująją savo apyrankę „Huawei Honor Band 5“. Ir šiuo metu galima rinktis iš trijų spalvų: mėlynos, juodos ir rožinės.

„Huawei Honor Band 5“ turi 0,95 colių spalvotą AMOLED ekraną (240*120, 282ppi) ir gamintojas teigia, kad visa informacija yra puikiai matoma tiek dienos, tiek nakties metu.

Pačioje apyrankėje galima rinktis iš 8 informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimų, o programėlėje yra dar 45 pasirinkimai.

„Huawei Honor Band 5“ informuoja apie gaunamus skambučius (atsiliepti nėra galimybės), SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes.

Vienas iš ryškesnių „Huawei Honor Band 5“ bruožų, kad apyrankė nuolat seka širdies ritmą. Kompanija teigia, kad „Huawei Honor Band 5“ apyrankėje naudojama HUAWEI TruSeen 3.0 technologija, kurią ištobulino kompanijos specialistai ir, palyginus su ankstesnėmis apyrankėmis, dabar širdies matavimo tikslumas yra dar didesnis.

Kompanija taip pat garsėjo ir savo itin išvystyta HUAWEI TruSleep technologija, kuri padeda labai tiksliai įvertinti apyrankės savininko miego kokybę, jos skirtingus lygius ir pasiūlyti būdus, kaip miego kokybę dar labiau pagerinti. 

„Huawei Honor Band 5“ įdiegta ši pažangi technologija ir garantuojama, kad drauge su Huawei naudojamu dirbtiniu intelektu (DI) duomenys bus maksimaliai tikslūs. O programėlėje bus pasiūlyta daugiau nei 200 būdų, kaip pagerinti miego kokybę. 

„Huawei Honor Band 5“ turi 6-is jutiklius, kurie praplėčia sporto režimų galimybes ir užtikrina dar didesnį fizinės veiklos sekimą.

Apyrankė palaiko 10 sporto režimų: bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, ėjimas, ėjimas ant takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračiu sporto salėje, paprasta treniruotė, plaukimas baseine, darbas su elipsiniu treniruokliu, darbas su irklavimo treniruokliu.

Programėlėje galima matyti išsamius rezultatus ir žemėlapyje pateikiamą informaciją apie nueitą/nuvažiuotą kelią. Tačiau pati apyrankė GPS nepalaiko.

„Huawei Honor Band 5“ taip pat yra pilnai atspari vandeniui ir turi 5ATM standartą, tad su ja galima nardyti iki 50 metrų gylyje. 

„Huawei Honor Band 5“ palaiko ir papildomų funkcijų, kaip NFC, gebėjimą rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir fotografuoti, yra žadintuvas, chronometras.

Apyrankė aprūpinta 100 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad energijos užteks iki 14 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai naudojama apyrankė. Bateriją įkrauti užtruks apie 1,5 val.

„Huawei Honor Band 5“ su telefonais suporuojama Bluetooth 4.2 ryšiu bei palaiko įvairias kalbas. Tad ši išmanioji apyrankė yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 4“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau spėjo išbandyti „Huawei Honor Band 5“:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()