TOP 5 geriausi vaizdo registratoriai iš Kinijos, kurie neištuštins piniginės: geriausią kainos ir kokybės santykį turintys modeliai 2019 metais  ()

Automobiliniai vaizdo registratoriai tampa vis populiaresni, nes jie padeda išvengti nemalonių situacijų, kurios gali kilti po įvairių eismo įvykių. Patys registratoriai taip pat tobulėja ir jau siūlo papildomas funkcijas, įskaitant atbulinės eigos kameros ir apsaugos kameros funkcijas. Štai 5 visai nebrangūs ir patys geriausi savo klasėje automobiliniai vaizdo registratoriai, kurie pirmiausia rekomenduojami, jei ieškote tokio įrenginio, kuris neištuštins kišenės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1.  „Alfawise G70“

€38,03 | 35 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | siuntimas į Lietuvą - €3,59

„Alfawise G70“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 2,45 colių 432 x 240P rezoliucijos ekranu. „Alfawise G70“ turi 2MP jutiklį, filmuojantį per F1.5 diafragmą ir 170 laipsnių objektyvą. Įrenginys taip pat turi kokybišką naktinio filmavimo režimą. Įrašai saugomi atminties kortelėje (iki 64 GB), juos galima lengvai peržiūrėti ekrane.

„Alfawise G70“ yra pakankamai mažas - jo išmatavimai tėra 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, todėl matomumui jis neturėtų trukdyti. Visos funkcijos valdomos po ekranu esančiais mygtukais ir prisijungus „Wi-Fi“ ryšiu.

„Alfawise G70“, beje, neturi baterijos. Jos funkciją atlieka didžiulės talpos kondensatorius. Tai reiškia, kad G70 negali filmuoti, kuomet nutrūksta energijos tiekimas, tačiau kondensatoriaus energijos vis tiek pakanka failams tvarkingai užbaigti, kad įrašai nebūtų prarasti. Gamintojas teigia, kad baterijos buvo atsisakyta dėl saugumo - pažeisti elementai gali užsidegti.

„Alfawise G70“ kondensatoriai yra įkraunami vos per kelias sekundes, todėl baimintis dėl išsikrovusios baterijos niekada nereikės. „Alfawise G70“ yra kokybiškas įrenginys tiems, kurie ieško paprasto vaizdo registratoriaus sprendimo, bet vis tiek nori prieigos per „Wi-Fi“.

Apžvalgose dažnai teigiama, kad „Alfawise G70“ yra dar geresnis registratorius už „Xiaomi 70mai“ - nors kainuoja panašiai, bet filmuoja geriau, o ir yra daugiau naudingų funkcijų. 

Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. „Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“

2.  „Xiaomi 70mai“

34,90€ | 35% nuolaida | nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi 70mai“ - tai labai populiarus žemo profilio automobilinis vaizdo registratorius be ekrano. Šis mažytis įrenginys puikiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio, tačiau vis tiek gali pasiūlyti 2 MP sensorių, filmuojantį 1080P (1920 x 1080) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Šis įrenginys valdomas išmaniąja programėle per „Wi-Fi“ ir turi 240 mAh bateriją, kuri užtikrins, kad visi failai bus tinkamai užbaigti ir išsaugoti net nutrūkus energijos tiekimui.

„Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tiek dieną, tiek naktį. Įrenginys turi ir mikrofoną bei garsiakalbį (per jį pranešama įrenginio būsena). „Xiaomi 70mai“ turi 130 laipsnių objektyvą, kuris yra padengtas atspindžius mažinančia danga. Šis registratorius apima tris eismo juostas, todėl užfiksuotos bus ir mažiausios detalės.

„Xiaomi 70mai“ padaryti įrašai saugomi atminties kortelėje (iki 64 GB), tačiau juos galima lengvai pasiekti ir išmaniąja programėle. Tai yra tiesiog lengvai valdomas ir praktiškai nepastebimas įrenginys.

3.  „Xiaomi 70mai Pro“

€53,70 | 28 % nuolaida | nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Jei jums patiko prieš tai aprašytas įrenginys, bet vis tiek norėtumėte registratoriaus su ekranu, toliau „Xiaomi 70mai Pro“ galite nesižvalgyti. Šis registratorius turi 2 colių 320 x 240 P rezoliucijos IPS ekraną, kuriame galėsite peržiūrėti įrašus ir valdyti nustatymus. Tačiau tai nėra vienintelis brangesnio modelio pranašumas.

„Xiaomi 70mai Pro“ turi 5 MP jutiklį, bet jau filmuoja 2592 x 1944 P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Šis įrenginys taip pat turi didesnę 500 mAh bateriją ir platesnį 140 laipsnių objektyvą. Žinoma, jį vis dar galima valdyti prisijungus per „Wi-Fi“.

Įsigijus papildomą GPS modulį „Xiaomi 70mai Pro“ galima paversti tikru automobilio kompiuteriu, kuris perspės, jei per arti priartėsite prie kliūties ar išriedėsite iš savo eismo juostos. Tačiau ir be šių funkcijų „Xiaomi 70mai Pro“ yra labai naudingas įrenginys, galintis padėti išvengti labai nemalonių situacijų prie autoįvykiuose apgadintų automobilių.

„Xiaomi 70mai Pro“ išlaikė ir pakankamai kompaktišką korpusą, o jį valdyti dar paprasčiau dėl naujų mygtukų. Jis puikiai filmuoja ir dieną, ir naktį, o dengtas objektyvas padeda išvengti vaizdo kokybę bloginančių atspindžių.

4.  „JADO D330“

€36,02 | 20 % nuolaida | nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„JADO D330“ - tai registratorius, filmuojantis 1920×1080p raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Tiesa, tokiomis galimybėmis pasižymi tik pagrindinė įrenginio kamera - galinė filmuoja 720P raiška 25 kadrų per sekundę greičiu. Taip, „JADO D330“ turi dvi kameras, todėl gali užfiksuoti ir tai, kas vyksta už automobilio.

„JADO D330“ gali būti valdomas prisijungus per „Wi-Fi“, jis taip pat turi ir GPS modulį, kuris padės sekti, kur buvo užfiksuoti vaizdai. Šis įrenginys neturi baterijos - tvarkingam failų užbaigimui naudojamas kondensatorius.

„JADO D330“ padarytus įrašus galima peržiūrėti net 3 colių ekrane. Beje, dviejų kamerų sistemos privalumas yra ir tas, kad šis įrenginys veikia kaip puiki saugos kamera - jei tik turi energijos, „JADO D330“ filmuos jūsų automobilio aplinką, kai jis kur nors stovės. Galinę kamerą galima montuoti automobilio išorėje.

Galiausiai, ta papildoma kamera padės ir važiuojant atbulomis - ekrane net pasirodys linijos, pagal kurias galėsite orientuotis, kaip toli yra matomos kliūtys.

5.  „KATUXIN A3“

€31,32 | 15 % nuolaida | siuntimas į Lietuvą - €0,30

„KATUXIN A3“ taip pat turi dvi kameras - 1080P raiškos su 170 laipsnių objektyvu priekyje ir 720P raiškos su 120 laipsnių objektyvu gale. Galinę kamerą taip pat galima montuoti automobilio išorėje, ji atliks ir atbulinės eigos kameros funkcijas. Įdomu tai, kad atbulinės eigos kamera įsijungia automatiškai. Dėl to labai gerai, kad „KATUXIN A3“ turi didžiausią ekraną tarp šiame straipsnyje išvardintų įrenginių - jo įstrižainė siekia net 4 colius.

„KATUXIN A3“ filmuoja labai gerai. Šis įrenginys stabilizuoja vaizdą, taip pašalindamas vibracijų sukeltus iškraipymus. Jis taip pat turi judesio daviklius, kurie padės atlikti saugos kameros darbą. „KATUXIN A3“ turi 200 mAh bateriją, skirtą failams užbaigti.

„KATUXIN A3“ turi naktinį režimą. Visos įrenginio funkcijos valdomos ant korpuso esančiais mygtukais. Tai yra labai patogi ir funkcionali sistema.

Kuris iš šių nebrangių automobilinių vaizdo registratorių geriausiai tinka jums teks nuspręsti patiems. Visi jie turi kelių kalbų parinktis, turi automatinį autoįvykių įrašų išsaugojimą, ciklinį įrašymą ir kitas standartines funkcijas. Todėl reikės atkreipti dėmesį į ekranus, objektyvus ir filmavimo raišką, tačiau dėmesį gali patraukti ir papildomos funkcijos, kurias turi paskutiniai du sąraše aprašyti registratoriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(6)
(12)

Komentarai ()