Skelbiamas „Xiaomi Wiha“ atsuktuvų išpardavimas: TOP 5 priežastys, kodėl šiuo metu tai vienas geriausių pasirinkimų (Video)  ()

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai itin tikslių elektronikos atsuktuvų rinkinys. Šis atsuktuvų komplektas turi daug gerų savybių - tai yra gera dovana tiems, kurie mėgsta dirbti ne tik protu, bet ir rankomis. „Xiaomi Wiha“ yra išties viliojantis pasirinkimas - štai 5 priežastys, kodėl verta šiuo rinkiniu pasidomėti atidžiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Wiha 24 in 1“ kaina

Šis „Xiaomi Wiha“ rinkinys niekada nebaidė kaina, tačiau dabar galioja itin patrauklus pasiūlymas - įvertinant jo kokybę, už dabartinę kainą geresnį atsuktuvų rinkinį tiesiog sunkiai surasite:

  • Gearbest.com€19,73;
  • 35 % nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

2. Puikus turinys

Šį „Xiaomi Wiha“ rinkinį sudaro 24 galvutės, rankena ir dėklas. Rinkinyje rasite 5 kryžmines „Philips“, dvi šešiakampes, 8 „Torx“, 4 plokščias, dvi „Pozidriv“, vieną „Tri-wing“, vieną trikampę ir vieną dvišakę galvutes. Jos tinka ne tik pridedamai rankenai, bet ir kitiems standartines galvutes naudojantiems įrankiams.

3. Kokybė

Visas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkinys yra metalinis. Galvutės, kurios yra suformuojamos ir nušlifuojamos labai preciziškai, yra pagamintos iš S2 plieno, kuris gerai atsispiria dėvėjimuisi. Tuo tarpu rankena ir dėklas yra aliumininiai.

4. Plačios panaudojimo galimybės

Manote, kad šie atsuktuvai per maži, kad būtų naudingi? Apsidairykite - mažus varžtus naudoja visi jūsų elektronikos prietaisai. Šis rinkinys padės išardyti (ir, jei pasiseks, sutaisyti) jūsų telefonus, kameras, televizorius, kompiuterius. Jis taip pat pravers kuriant elektronikos projektus. Galiausiai, šie atsuktuvai yra tokie smulkūs, kad galėsite pažvelgti ir į rankinių laikrodžių vidų ar priveržti atsipalaidavusias akinių kojeles.

5. Puikus pirkėjų įvertinimas

Gearbest.com portale vidutinis „Xiaomi Wiha 24 in 1“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,92 žvaigždutes iš 5. Dar įspūdingiau atrodo tai, kad įvertinimus jau pateikė 1119 pirkėjai. Jie giria gaminio kokybę, rankenos ergonomiką, antgalių tikslumą ir net dėžutės dizainą. Ne vienas pirkėjas paminėjo, kad tai - puiki dovana.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()