„Štai jis – super atsuktuvas“: reketo mechanizmas, 3 darbo režimai, labai patogi rankena, o korpuse yra net 8-i vokiški antgaliai („Xiaomi Wiha“ apžvalga, Video)  (2)

„Daug kas man sakė, kad šitie Xiaomi Wiha atsuktuvai ir įrankių komplektai yra nesąmonė, bet patys galėjote po mano apžvalgų įsitikinti, kaip šie žmonės klydo. Iki šiol aš naudojuosi puikiai pagamintais ir labai naudingais Xiaomi Wiha 24 Kit įrankių komplektu ir ypač įvairiai smulkiai elektronikai tvarkyti naudingu Wowstick atsuktuvu. Ir štai pastebėjau, kad yra dar vienas labai įdomus ir kitoks Xiaomi Wiha atsuktuvas. Supraskite, tiesiog nepajėgiau susitvardyti – aš jo labai užsinorėjau ir štai jis mano rankose. Puikus daiktas, patys pasižiūrėkite.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas yra didelis įvairių atsuktuvų ir jų komplektų mėgėjas. Jis juos naudoja pačiose įvairiausiose situacijose: prisireikus ką nors sutvarkyti namuose, smulkios elektronikos remontui ir kitiems darbams. Ir dabar nusprendė išmėginti kiek kitokį „Xiaomi Wiha“ atsuktuvą.

Jis yra stambesnis, palyginus su kitais „Xiaomi“ atsuktuvais, tad labiau tinkamas tokioms situacijoms, kai reikia ką nors stambesnio prisukti arba atsukti. Bet pradėkime nuo pakuotės.

Joje randame kompaktiškai supakuotą „Xiaomi Wiha“ atsuktuvą, papildomą antgalių ilgiklį, naudojimosi instrukciją ir 8 antgalius, kurie yra pačiame atsuktuve.

„Antgaliai fiksuojami dėka esančių magnetų, o štai antgalių ilgiklis dar papildomai fiksuojamas su šiuo rutuliuku (žiūrėti nuotrauką apačioje ir 2:11 min. aut. past.).

O kalbant apie ilgiklio ir antgalių kokybę, tai jie pagamintas iš plieno lydinio S2. Yra kokybiški ir tvirti.“

„Apskritai, Xiaomi Wiha atsuktuvas yra labai įdomus. Beje, Wiha yra Vokietijos kompanija ir ji drauge su Xiaomi pagamino šį atsuktuvą. Iškart galiu pasakyti, kad kokybė yra aukščiausio lygio.

Nepagailėta metalo, rankena patogi, neslystanti, turime magnetus, o pakuotėje esantis antgalių ilgiklis dar ir papildomai fiksuojasi. Yra trys darbo režimai ir jie valdomi pasukant šį ratuką.“

„Čia veikia taip vadinamas reketo mechanizmas (2:50 min.). Pasukame ratuką į kairę – tampa patogiau varžtą prisukti, ties vidurine padala ratukas – atsuktuvas užsiblokuoja ir jį galima naudoti, kaip įprastą atsuktuvą, o pasukame ratuką į dešinę – varžtą tampa patogiau atsukti. Labai patogus dalykas.

Pati atsuktuvo rankena yra pagaminta iš kietos gumos. Matome Mijia logotipą ir Wiha užrašą. Tai yra bendras dviejų kompanijų produktas.

Rankena yra patogi, puikiai guli mano rankoje, atsuktuvą patogu laikyti. Čia tokia tarsi kriaušės formos rankena – geras sprendimas. Norint ką nors rimčiau prisukti yra pats tas.“

„Ir kas itin smagu, kad pačiame atsuktuve yra paslėpti visi 8 antgaliai. Du mygtukus paspaudžiame ir mechanizmas išstumia antgalius. Iš lėto, ramiai, o ne kažkaip staigiai. Žiauriai smagus dalykas, patys pažiūrėkite (4:10 min.).

Štai už ką aš myliu Xiaomi. Jie visada pagamina kokybišką daiktą ir šis Xiaomi Wiha atsuktuvas ne išimtis.“

„Kalbant apie pačius antgalius, tai panašu, jog juos gamina Vokietijos kompanija Wiha, o jau patį atsuktuvą, korpusą – Xiaomi, o jei būti visai tiksliems, jos dukterinė kompanija Mijia.

Antgaliai labai kokybiški ir tiesiog daugiau nėra net ką sakyti. Ant jų išgraviruota Wiha ženkliukas ir sužymėtas koks jų tipas – iš viso yra 8 antgaliai.

Išimame iš dėkliuko reikiamą antgalį, pritvirtiname prie atsuktuvo, magnetas jį iškart pritraukia, prisukame ar atsukame ką mums reikia, vėl antgalį įdedame į šį dėklą, jį uždarome ir viskas.

Tiesiog genialiai paprasta ir patogu (5:00 min.). Be to, juos visada bus galima pakeisti savais atgaliais, kas yra labai patogu.“

„Kai išbandžiau Xiaomi Wiha 24 Kit rinkinį ir sakiau, jog šio rinkinio antgalius gamina Vokietijos kompanija Wiha, man kai kurie teigė, kad tai yra melas, kad greitai šiuos antgalius sugadinsiu. Štai, patys pasižiūrėkite (6:00 min.).

Aš juos tikrai naudoju dažnai ir nieko jiems iki šiol nenutiko. Jau metai laiko praėjo, o visi grioveliai išliko nenudilę.

Tad nors 100 % ir negaliu patvirtinti, jog tai vokiečių gamyba, dokumentų jums juk nepateiksiu, bet, kad tai aukščiausios kokybės antgaliai – galiu garantuoti.

Ir net jeigu jau juos sugebėsite sugadinti – visada juk galima įsigyti savo mėgstamos kompanijos antgalius ir problema išspręsta. Bet greitai to daryti tikrai neprireiks, Wiha antgaliai kokybiški.

„Beje, šiuos Xiaomi Wiha atsuktuvo antgalius galima pritvirtinti tiek prie specialaus ilgiklio, tiek prie pačio atsuktuvo ir jie laikosi labai gerai (6:52 min.).“

O kaip „Xiaomi Wiha“ atsuktuvas darbuojasi? Apžvalgininkas tai pademonstruoja nuo 7:30 minutės ir pabando tiek įsukti, tiek išsukti varžtą.

„Su reketo mechanizmu įsukti/išsukti varžtą yra žymiai patogiau nei su įprastu atsuktuvu. Darbas vyksta gerokai greičiau. Šaunus dalykas.

Štai su Xiaomi Wiha 24 Kit įrankių komplektu ir jo atsuktuvu arba tuo pačiu Wowstick atsuktuvu įsukti/išsukti tokius stambius varžtus yra nepatogu. Jie yra skirti tvarkyti įvairiai smulkiai elektronikai. Tokiems darbams jie tinka kuo puikiausiai. O šis Xiaomi Wiha atsuktuvas yra toks jau rimtesnis atsuktuvas, skirtas susitvarkyti su stambesniais varžtais.

Juk kiekvienas daiktas yra skirtas tam tikrai situacijai, atlikti tam tikrai užduočiai. Tad viskas taip ir turi būti.

Kalbant bendrai apie Mijia Wiha atsuktuvą, tai yra puikus įrankis. Labai patogus laikyti rankoje ir darbuotis. Gal kiek brangokas, bet už kokybę reikia susimokėti.

Jis labai tinka kam nors padovanoti, tikrai žmogus bus laimingas. Niekas nesugalvojo tokios dovanos padaryti man, tai aš pats sau pasidovanojau Mijia Wiha. Labai geras atsuktuvas, rekomenduoju.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Wiha“ atsuktuvas su 8 antgaliais:

  • Gearbest - 19,80 €,
    • 63 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Wiha 24 Kit“ atsuktuvas su įrankių kompleku:

  • Gearbest - 19,80 €,
    • 53 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Wowstick 1p“ atsuktuvas:

  • Gearbest - nuo 16,74 €.
  • Aliexpress - 22,83 €,
    • 55 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: