Anonso nuolaidos naujos kartos kelioninei barzdaskutei „Xiaomi Mijia MSX201“: dvigubai ilgiau lankanti baterija, sausas ir drėgnas skutimas, modernus, ergonomiškas dizainas ir dviguba skutimo galvutė iš lankstaus metalo (Video)  ()

„Xiaomi Mijia MSX201“ - tai atnaujinta kompaktiška belaidė barzdaskutė, kuri ypač pradžiugins tuos vyrus, kurie daug keliauja. Šis prietaisas turi 700 mAh bateriją, labai tylų variklį ir dvigubą skutimo galvutę, kuri puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. Bet ir tai dar ne viskas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia MSX201“ - šią vasarą anonsuota nauja kelioninė barzdaskutė, tačiau galima neabejoti, kad ji taps tikru hitu. Visų pirma dėl to, kad ši barzdaskutė yra labai simpatiškos išvaizdos, gerų specifikacijų, garsaus gamintojo ir svarbiausia,   kainuoja visai nedaug:

  • Gearbest.com€17,85.
  • 24 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia MSX201“ yra patobulinta „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ versija. Naujoji barzdaskutė yra šiek tiek didesnė, tačiau turi apvalesnes linijas ir yra patogesnė laikyti rankoje. „Xiaomi Mijia MSX201“ viduje slepiasi 700 mAh baterija, įkraunama per 2 valandas. Po to įrenginys dirba net 90 minučių. Tuo tarpu „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ vienu įkrovimo dirbdavo tik 45 min. 

„Xiaomi Mijia MSX201“ turi tyliai veikiantį variklį, kuris per daug nevibruoja. Visa tai šį prietaisą paverčia malonesniu naudoti.

Gerai ir tai, kad visa elektronika ir mechanizmai slepiasi vandeniui atspariame korpuse - „Xiaomi Mijia MSX201“ atitinka IPX7 standartą, todėl šį prietaisą galima plauti po vandens srove. Tuo pačiu, jis palaiko tiek drėgną, tiek sausą skutimą. 

Tačiau plauti „Xiaomi Mijia MSX201“ po vandens srove gali ir neprireikti. Dviguba skustuvo galvutė lengvai nusiima ir gali būti išvalyta. Pati galvutė yra pagaminta iš lankstaus metalo, kuris prigunda prie veido kontūrų. Ašmenys yra labai aštrūs ir efektyvūs, nežeidžia odos.

„Xiaomi Mijia MSX201“ nėra koks nors išmanus prietaisas, tačiau turi vieną įdomią funkciją - kelioninį užraktą. Paspaudžius ir palikius mygtuką, įsijungia kelioninis režimas, kuris užtikrina, kad barzdaskutė pati neįsijungs gulėdama kur nors krepšyje. Juk „Xiaomi Mijia MSX201“ puikiai tinka keliaujantiems - rinkinyje net yra patogus medžiaginis maišelis.

„Xiaomi Mijia MSX201“ - tai yra lengvai prižiūrima, moderni barzdaskutė, kuri pradžiugins ne vieną vyrą. Ji sveria vos 146 gramus, nebijo vandens ir turi baterijos likučio indikatorių. Tai yra paprastas, bet kartu ir efektyvus prietaisas. Tiesa, ji nebus tinkama didelės barzdos skutimui, bet kasdieniniai veido priežiūrai tiks idealiai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()