„Žibintuvėlis su galingais magnetais, šviečia labai gerai, o švietimas į šoną nudžiugino dar labiau - automobilio kapoto ir visas variklio skyrius matomas taip ryškiai, lyg būtų dienos metas“ („Alfawise AL-M1 Plus“ apžvalga, Video)  (1)

„Alfawise AL-M1 Plus“ yra daugiafunkcis žibintuvėlis, kurį galima naudoti tvarkant automobilį, kelionėse, leidžiant laiką gamtoje ir praktiškai bet kokioje kitoje situacijoje. Jis šviečia į visas puses, yra neįtikėtinai tvirtas, turi kokybiškus magnetus, talpią bateriją ir su juo galima įkrauti išmanųjį telefoną. Nejau šis žibintuvėlis iš tikrųjų toks geras? Pasižiūrėkime ką sako „Alfawise AL-M1 Plus“ išbandęs apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis teigia, kad „Alfawise AL-M1 Plus“ atkeliavo tvarkingai supakuotas – „siunta keliavo 3 savaites ir mane pasiekė visiškai nepažeista“.

Pakuotėje yra microUSB-USB laidas, skirtas įkrauti patį „Alfawise AL-M1 Plus“ žibintuvėlį, instrukcija anglų kalba ir pats žibintuvėlis.

„Alfawise AL-M1 Plus yra gan didelis žibintuvėlis ir man kaip tik tokio reikėjo. Na, o jei reikia mažesnio žibintuvėlio, tai galima pasirinkti Alfawise AL-M1, bet turėkite galvoje, kad jis švies kiek silpniau.“

Žibintuvėlio šoninėje pozicijoje yra 46 vnt. „JFLED2835 1380lm 9.2W“ šviestukų, o priekinėje dalyje aprūpintas „CREE XLamp XP-E2 283lm 3W“ spinduoliu.

Žibintuvėlis gali šviesti kone į visas puses (tiesiai, į šoną, mirksėti mėlyna/raudona šviesa). Gamintojas užtikrina, kad jų šviestukai švies 100 000 valandų.

Didelis „Alfawise AL-M1 Plus“ privalumas yra tas, kad jo korpuse įtaisyti galingi magnetai. Tad šį žibintuvėlį galima patogiai pritvirtinti prie metalinių paviršių.

Ji taip pat turi ir dirželį, tad „Alfawise AL-M1 Plus“ galima saugiai ir patogiai laikyti rankoje. Ir net yra specialus kabliukas, tad žibintuvėlį galima ir pakabinti.

Apžvalgininkas teigia, kad valdymo mygtukai yra kokybiški, padengti guma, gerai reaguoja į paspaudimus.

Žibintuvėlio baterijos įkrovimo ir kitų įrenginių įkrovimo jungtys yra saugiai paslėptos po guminiu dangteliu. „Alfawise AL-M1 Plus“ yra visiškai atsparus vandeniui (IPX6).

„Alfawise AL-M1 Plus“ aprūpintas 5000 mAh talpos baterija. Jei šviesos srautas bus skleidžiamas iš žibintuvėlio šono – energijos užteks šviesti iki 160 valandų, o jei „Alfawise AL-M1 Plus“ bus naudojamas, kaip įprastas žibintuvėlis – energijos pakaks iki 30 valandų.

„Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto švietimo režimo bei ryškumo. Bateriją pilnai įkrauti užtruks iki 7 valandų.“

Kalbant apie „Alfawise AL-M1 Plus“ veikimo režimus, tai tiesiai – kaip įprastas žibintuvėlis – jis šviečia tokiais režimais: „ryškiai“, „pritemdytai“, „SOS“ ir „stroboskopo“ režimais.

Šoniniai „Alfawise AL-M1 Plus“ šviestukai taip pat reguliuojami, o tiksliau – jų švietimo ryškumas. Nuspaudus mygtuką, švietimo ryškumas didėja/mažėja. Kai pasiekiama maksimali riba, žibintuvėlis sumirksi.

Norint sužinoti kiek baterijos energijos liko „Alfawise AL-M1 Plus“ žibintuvėlyje, tereikia jį truputi papurtyti ir ant žibintuvėlio korpuso pamatysime žaliai šviečiančius LED indikatorius. Pagal juos ir galima suprasti kiek yra likę energijos.

„Kalbant apie žibintuvėlio įkrovimą, tai čia gamintojas sakė visišką tiesą. Kaip nurodyta, taip ir turime 5V, 1A įkrovimą. Tad įkrauti šį žibintuvėlį bus galima praktiškai su bet kokiu įkrovikliu. Plius, viso įkrovimo metu yra matomi žali šviesos indikatoriai ir kuo jų daugiau šviečia – tuo pilnesnė baterija. Geras sprendimas.

Na, o kalbant apie Alfawise AL-M1 Plus panaudojimą, kaip išorinės baterijos, tai šiuo atveju palaikomas tas pats 5V, 1A įkrovimas. Ne stebuklai, bet geriau jau taip, nei likti be nieko.“

Kaip gi šviečia „Alfawise AL-M1 Plus“?

Nuo 3:01 minutės galite pasižiūrėti, kaip šviečia „Alfawise AL-M1 Plus“ žibintuvėlis, pasirinkus skirtingus švietimo režimus.

„Žibintuvėlis šviečia labai gerai. Net ir pasirinkus žemiausius švietimo parametrus yra šviečiama ryškiai. Alfawise AL-M1 Plus gerai apšviečia objektus ir nuo jų nutolus 50 metrų. Žibintuvėlis veikia puikiai, bet Alfawise AL-M1 Plus švietimas į šoną mane nudžiugino dar labiau.

Ryški, švelni, maloni šviesa. Puikiai šviečia, o jei per daug tos šviesos – visada galima ją sumažinti.

Toks švietimo ryškumas ir magnetų buvimas yra puikus derinys, kaip kalba pasisuka apie automobilio tvarkymą. Tereikia Alfawise AL-M1 Plus pritvirtinti prie automobilio kapoto ir visas variklio skyrius matomas taip ryškiai, lyg būtų dienos metas.“

„Šis žibintuvėlis nakties metu yra nuostabus pagalbininkas. Daugiau nereikia įsikandus dantyse laikyti žibintuvėlio ar prašyti ko nors, kad pašviestų į variklio skyrių. Prie kapoto pritvirtinai Alfawise žibintuvėlį ir jis ten kabo. O kaip šviečia – ryšku, lyg dieną. Labai patogu ir praktiška.

Tas pats Alfawise AL-M1 Plus turimas kabliukas jam suteikia dar daugiau privalumų. Žibintuvėlį galima pakabinti praktiškai bet kur.

Šaunus dalykas ir tas, kad Alfawise AL-M1 Plus gali mirksėti įvairiomis spalvomis (5:10 min.) – todėl išliksite pastebimi nakties metu, kai teks kur nors sustoti.

Beje, Alfawise AL-M1 Plus galima naudotis ir tuo metu, kai jo baterija yra įkraunama. Naudinga funkcija.

Bendrai, man šis žibintuvėlis labai patiko. Ryškiai šviečia, yra universalus ir funkcionalus. Puikus pagalbininkas keliaujant ar ilsintis. Rimtų problemų ir trūkumų nepastebėjau. Na, tik pora pageidavimų.

Baterijai įkrauti reikia 7 valandų – būtų trumpesnis laikas, būtų geriau. Ir smagu būtų, jei magnetai dar būtų pritvirtinti žibintuvėlio galuose. Tada jį galima būtų prie metalinių paviršių pritvirtinti ne tik horizontaliai, bet ir vertikaliai. Visais kitais atžvilgiais – puikus daiktas.“

Speciali akcija

„Alfawise AL-M1 Plus“ (5000 mAh baterija, įkraunama per 7 val., šone turi 46 vnt. „JFLED2835 1380lm 9.2W“ šviestukus, „CREE XLamp XP-E2 283lm 3W“ spinduolis, švies iki 30 arba 160 valandų):

  • Gearbest - 21,48 €. Paprastai kainuoja apie 27€ 
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • jei negalios nuolaida, pabandykite kuponą GBSZALM11;
    • kuponas galioja 100 vnt.

„Alfawise AL-M1“ (2500 mAh baterija, įkraunama per 4 val., šone turi turi 28 vnt. „JFLED2835 840lm 5.6W“ šviestukus, „CREE XLamp XP-E2 283lm 3W“ spinduolis, švies iki 20 valandų arba 80 valandų):

  • Gearbest - 23,27 €
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • nuolaidos kuponu GBSZALM12;
    • kuponas galioja 100 vnt.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (1)