Nuolaidų kuponas vienam iš aukščiausios klasės kišeninių LED žibintuvėlių: itin aukšta pagaminimo kokybė, ergonomiškas aliumininio korpusas, IPX8 standartas ir įspūdingas 1800 lm ryškumas („Nitecore EC4GTS“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Nitecore EC4GTS“ - tai aukštos klasės kišeninis LED žibintuvėlis, naudojantis dvi 18650 standarto baterijas. Tai yra ergonomiškas ir tvirtas įrenginys, atitinkantis IPX8 standartą bei galintis pasigirti atsparumu smūgiams. Nepaisant aukštos kainos (kurią stipriai sumažina nuolaidos), pirkėjai mėgsta „Nitecore EC4GTS“ ir giria jo dydį, šviesos ryškumą ir patogią formą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nitecore EC4GTS“ kaina:

  • Gearbest - €50 su nuolaidos kuponu NTEC4GTS0701 - mažiausia kaina iki šiol
  • su nuolaidos kuponu gaunate realią 26€ nuolaidą
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas

„Nitecore“ vardas žibintuvėlių rinkoje senai reiškia kokybę - ši kompanija gamina aukščiausios kokybės įrenginius, tačiau irgi orientuojasi pagal skirtingos kainos segmentus. 

„Nitecore EC4GTS“ - tai itin aukštos klasės kompaktiškas ir itin galingas kišeninis žibintuvėlis, skirtas tiems, kurie daug laiko praleidžia gamtoje. Šis įrenginys puikiai tiks žvejams, žygeiviams, medžiotojams ir visiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Šio žibintuvėlio ilgis - 15,5 cm, jis sveria tik 171 gramą.

Tikriausiai pastebėsite, kad šis žibintuvėlis yra pakankamai brangus, net jei solidžios nuolaidos jo kainą šiek tiek ir sumažina. Tačiau „Nitecore EC4GTS“ tiek kainuoja tikrai ne šiaip sau.

Visų pirma, jo viduje telpa net dvi 3500 mAh 18650 standarto baterijos. Naudojamos taupiai jos gali dirbti net 380 valandų. Baterijos pasiekiamos per galinį dangtelį, kuriame yra ir standartinis trikojo sriegis, leidžiantis šį žibintuvėlį panaudoti kaip pastatomą lempą. Ir tai būtų labai gera lempa, nes „Nitecore EC4GTS“ pasiekia maksimalų 1800 lm šviesos intensyvumą. Tai tiesiog įspūdingas rodiklis - jis šviečia panašiai tiek, kiek šviečia 150W galios kaitrinė lemputė. 

Negana to, nors „Nitecore EC4GTS“ turi tris režimus ir penkis šviesos intensyvumo lygius, maksimalų apšvietimą galima įjungti vieno mygtuko paspaudimu. Tai yra labai patogus ir kokybiškas dizainas. Net ir aliumininis „Nitecore EC4GTS“ korpusas nėra apvalus. Viena vertus, ovalo pjūvis leidžia geriau sutalpinti dvi baterijas. Tačiau kita vertus - tokia forma yra tiesiog malonesnė laikyti.

„Nitecore EC4GTS“ yra ne tik patogus ir gražus, bet ir labai tvirtas. Nieko nenutiks, jei jis nukris iš maždaug 1 metro aukščio (pavyzdžiui, iškris iš kišenės). Jo korpusas yra sandarus, o elektronika - apsaugota. „Nitecore EC4GTS“  atitinka IPX8 atsparumo aplinkai standartą ir gali būti panardintas net į 2 metrų gylį. IPX8 standartas tarp žibintuvėlių vis dar yra labai retas - su šituo galite šviesti net po vandeniu. 

Ir aišku, „Nitecore EC4GTS“ yr apagamintas labai kokybiškai - niekas nekliba, viskas laikos itvirtai ir standžiai. Visa tai irgi turi savo kainą, bet už tat tai yra išties tvirtas, patogus ir funkcionalus kišeninis LED žibintuvėlis. Visos išvardintos savybės patinka ir pirkėjams.

Trumpai: „Nitecore EC4GTS“ specifikacijos

  • Tipas: kišeninis LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 1800 liumenų.
  • Nustatymai: trys režimai, penki šviesos intensyvumo lygiai..
  • Baterija: dvi 18650 standarto baterijos (nepridedamos), taupant dirba apie 380 valandų.
  • Korpusas: aliuminio lydinys.
  • Atsparumas: kritimui iš 1 metro aukščio  ir vandeniui (IPX8).
  • Išmatavimai ir svoris: 15,50 x 4,00 x 4,00 cm, 171 gramas.

„Nitecore EC4GTS“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Nitecore EC4GTS“ tekęs pirkėjų įvertinimas yra 4,92 žvaigždutės iš 5 galimų. Savo atsiliepimus jau paliko 32 pirkėjai. Štai ką sakė keletas iš jų:

  • RussTech: „Žibintuvėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, turi reguliuojamą apšvietimimo intensyvumą. Aukščiausias nustatymas apšvies ir patį dangų. Tokiam kompaktiškam žibintuvėliui toks šviesos intensyvumas yra išties nuostabus. Tai yra įspūdingas daiktas“.
  • 2togoNebraska: „Net sunku pasakyti, kaip man patinka šis žibintuvėlis. Jo korpusas yra tvirtas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų. Mygtukai yra pagaminti iš kokybiškos gumos, nekliba, atrodo tvirtai. Labiausiai nustebino naudojamos baterijos.“
  • Img123: „Puikus dydis, labai patogi forma, labai geras baterijos darbo laikas, o mirksėjimo režimas yra tiesiog gąsdinantis“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()