Kai tamsu, o dirbti reikia: patogus ant galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis su daugybe režimų ir gerais įvertinimais iš pirkėjų (Video)  (3)

Nors dabar ir tamsusis metų laikas, kartais tenka lauke dirbti ir ilgiau. Galbūt remontuojate automobilį, o galbūt tiesiog norite užbaigti kai kuriuos darbus aplink namus. Tam, kad abi rankas galėtumėte skirti darbui ar pramogoms reikalingas ant galvos tvirtinamas prožektorius. Jų pasirinkimas yra labai platus, bet kaip pastebėti tikrai gerą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nitecore NU10“ yra lengvas ant galvos tvirtinamas LED prožektorius. Jo svoris siekia vos 65 gramus, todėl jis tikrai nevargins, kad ir kiek laiko jį nešiotumėte. Polikarbonato korpusas yra labai tvirtas, todėl nereikėtų išsigąsti, net jei pasilinkus prožektorius nukris ant žemės. Gamintojas teigia, kad „Nitecore NU10“ yra atsparus kritimui iš 1,5 metrų aukščio.

Jis taip pat atsparus ir vandeniui - atitinka IP66 standarto reikalavimus. Tai reiškia, kad „Nitecore NU10“ galėsite naudoti ir lietuje. Patogumo suteiks reguliuojamas dirželis, todėl prožektorius ant kaktos nenusibos ir po poros valandų darbo.

Talpi 900 mAh baterija užtikrina kelių valandų darbą, tačiau geriausia tai, kad „Nitecore NU10“ skleidžia pakankamai ryškią šviesą. Šio prožektoriaus šviesos srautas siekia 160 liumenų, o spalvos temperatūra - 5000 K. 

„Nitecore NU10“ turi keturis pagrindinius režimus - intensyvios šviesos, vidutinį (35 liumenai), itin žemą (1 liumenas) ir raudonos spalvos šviesos.

Nuo jų naudojimo priklauso baterijos darbo trukmė, tačiau ji vis tiek turėtų siekti mažiausiai 5 valandas. Šis žibintuvėlis dar turi keletą mirksėjimo režimų, kurie gali būti naudingi, tačiau reikės įsidėmėti kombinaciją, kuri juos įjungia.

Režimus galėsite keisti ant žibintuvėlio viršaus sumontuotais mygtukais.

Gamintojas pasirūpino ir tuo, kad krepšyje paliktas žibintuvėlis pats neįsijungtų - jį galima užrakinti. Tereikia nuspaudus palaikyti abu mygtukus, kol kartą sumirksės baterijos lygio indikatorius.

„Nitecore NU10“ yra įdomus žibintuvėlis, kuris gali būti visai patogus ne tik namie, bet ir automobilio daiktadėžėje. Juk naktinėse kelionėse pasitaiko įvairių nuotykių ir nesinorėtų naktį keisti visiškoje tamsoje.  „Nitecore NU10“ kainuoja  €20,69.

„Nitecore NU10“  apžvalga video siužete:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (3)