Pigiau nei 10 eurų - 10 įdomių ir naudingų daiktų iš Kinijos, kurie netuštins piniginės: automobilių diagnostika, USB šakotuvas, žaidimų pultelis ir įdomūs daiktai dviračiams (Video)  (1)

Už 10 eurų sunku ir skaniai pavalgyti mieste, tačiau internete galima surasti labai naudingų daiktų, kurie net nesiekia šios sumos. Paprasti, bet labai naudingi produktai gali praversti kasdieniame gyvenime arba net padėti išsisukti iš nenumatytos situacijos. Pristatome 10 daiktų iš Kinijos, kurie kainuoja 10 eurų ar kur kas pigiau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-01-31 Pigiau nei 10 eurų - 10 įdomių ir naudingų daiktų iš Kinijos, kurie netuštins piniginės: automobilių diagnostika, USB šakotuvas, žaidimų pultelis ir įdomūs daiktai dviračiams (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „ELM327 Bluetooth“ automobilio diagnostika

Automobiliai kartais mums kelia galvosūkius. Jie staiga sugenda ar be jokio perspėjimo ima elgtis keistai. Tokiu atveju labai praverčia profesionali diagnostikos įranga, kuri nuskaito automobilio kompiuteryje įrašytas klaidas. Tačiau profesionali įranga kainuoja labai brangiai, o štai mėgėjiškas ELM327 nekainuoja nei 10 eurų.

ELM327 tinka visiems automobiliams, turintiems OBD2 jungtį. Visa informacija „Bluetooth“ ryšiu gali būti perduodama išmaniesiems įrenginiams, su atitinkama programine įranga. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir CD su reikalinga informacija ir programa. Išmokti naudotis ELM327 diagnostikos prietaisu yra labai lengva, nes programoje pamatysite ne tik klaidą, bet ir jos paaiškinimą. ELM327 prietaisas kainuoja vos daugiau nei 4 eurus.

2. „Gocomma“ šakotuvas

Bene dažniausiais kištukinio lizdo panaudojimo būdas šiais laikais yra baterijų įkrovimas. Išmaniuosius prietaisus tenka įkrauti kasdien, o lizdų skaičius patogiuose vietose namie yra ribotas. Išeitis - šakotuvas/USB adapteris.

„Gocomma“ šakotuvas vieną įprasta kištukinį lizdą pavers trimis USB. Galėsite vienu metu įkrauti kelis prietaisus - telefonus, planšetes, fotoaparatus ir taip toliau. Gamintojas teigia, kad prietaiso elektronika užtikrina, kad visos baterijos bus įkraunamos maksimaliai greitai ir efektyviai. Šalia USB lizdų yra ir ekranas, nurodantis įtampą ir srovę. Šis lengvas prietaisas itin pravers keliaujant. „Gocomma“ šakotuvas kainuoja šiek tiek mažiau nei 6 eurus.

3. „pH-2011“ vandens pH lygio matuoklis

Kartais norisi žinoti, kokį vandenį geriame. Sužinoti pH lygį galima pasitelkus vienkartinius popierinius bandymų popierėlius arba štai tokiu elektroniniu prietaisu. Jis turi vieną elektrodą, kuris išmatuoja vandens varžą ir pagal tai pateikia pH vertę.

„pH-2011“ prietaisas gali būti kalibruojamas su žinomo rūgštumo skysčiais - jo nugarėlėje yra kalibravimui skirta rankenėlė. Reikėtų nepamiršti, kad „pH-2011“ negalima naudoti itin karštuose skysčiuose - tiki iki 50 laipsnių Celsijaus. „pH-2011“ kainuoja apie 10 eurų.

4. „GEN GAME S3“ žaidimų pultelis

„GEN GAME S3“ - tai klasikinės formos žaidimų pultelis įrenginiams su „Android“ operacine sistema. Mobilieji žaidimai dabar yra labai populiarūs, o su pulteliu juos žaisti bus patogiau, nei tiesiog laikant telefoną ar planšetinį kompiuterį rankose. Šis iš paprasto ABS plastiko pagamintas pultelis yra suderinamas su daugeliu žaidimų, tačiau geriausia tai, kad jis ir pats yra labai mobilus.

„GEN GAME S3“ prie įrenginių jungiasi „Bluetooth“ ryšiu ir pats turi 420 mAh bateriją. „GEN GAME S3“ pultelis šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 10 eurų.

5. Orkaitės termometras

Būtinai turime įtraukti ir kokį nors virtuvės prietaisą. Tai - orkaitės termometras. Iš nerūdijančio plieno sukurtas prietaisas yra lengvai valomas, gali būti pastatomas ant kokios nors skardos ar grotelių orkaitėje arba pakabinamas.

Žinoti orkaitės temperatūrą yra būtina, norint tiksliai sekti receptus, tam šis termometras ir skirtas. Jis matuoja nuo 50 iki 300 laipsnių Celsijaus. Šis termometras kainuoja vos mažiau nei 2 eurus.

6. 33 dalių netradicinių atsuktuvų galvučių rinkinys

Šiais laikais įvairūs prietaisai naudoja keistus varžtus. Taip siekiama iš esmės sutrukdyti savininkui pažvelgti į įrenginio vidų. Taip saugiau, o ir prietaisas išsaugo garantiją. Visgi, galima šią problemą išspręsti įsigijus netradicinių atsuktuvo galvučių rinkinį.

Šis rinkinys susideda iš 33 dalių. Jame rasite 32 galvutes ir jų laikiklį, kurį galima įstatyti ir į elektrinį suktuvą. Šis rinkinys kainuoja €5,41.

7. Kaukė dviratininkams

Dabar žiema, tačiau sniego nėra. Taip ir norisi išlėkti pasivažinėt dviračiu, bet šaltis tokius norus greitai išsklaido. Ši kaukė apsaugo veidą nuo šalčio, bet netrukdo kvėpuoti. Ji dengia burną, nosį ir ausis, o ir kaklui papildoma šiluma tikrai nemaišo.

Galima rinktis iš trijų spalvų - juodos, mėlynos ir raudonos. Ši kaukė kainuoja vos €1,21.

8. „SunDing“ dviračio kompiuteris

Tai - dviračio kompiuteris. Šis stebėtinai mažas prietaisas jums parodys jūsų greitį, nuvažiuotą atstumą, sudegintas kalorijas, temperatūrą, kelionės trukmę, maksimalų greitį kelionės metu ir taip toliau. Gamintojas teigia, kad šis įrenginys yra tvirtas ir atsparus vandeniui.

„SunDing“ dviračio kompiuteris puikiai veiks ir naktį, nes ekranas gali būti apšviečiamas žalia šviesa. Šis įrenginys kainuoja €4,34.

9. Šviečiantis dviračio padangos vožtuvo dangtelis

Tikriausiai jau supratote, kad šis daiktas iš esmės jokios praktiškos funkcijos neatlieka. Visgi, smagu turėtų unikalų daiktą, net jei jis ir nėra praktiškas.

Šis padangos vožtuvo dangtelis skleidžia spalvotą šviesą, kurios spalva nuolat keičiasi. Taip važiuojant dviračiu kuriamas pakankamai įspūdingai atrodantis šviečiantis žiedas, tik aišku, vientisai jis matomas kai važiuojama pakankamai greitai.

Vienam tokiam vožtuvo antgaliui reikia trijų AG10 baterijų. Jis kainuoja  €1,27.

10. Bepirštės pirštinės dviratininkams

Šalti orai šiaip jau verčia dėvėti pirštines. Visgi, su jomis sunku ką nors užčiuopti, naudotis įrankiais ar telefonu. Šios bepirštės pirštinės dengia didžiąją dalį rankų, yra reguliuojamo dydžio ir turi neslidų delną, todėl jos nenuslys nuo dviračio vairo. 

Galima rinktis net iš trijų spalvų kombinacijų ir trijų dydžių. Tai - vienas geriausiai vertinamų dviratininkų aksesuarų Gearbest.com portale. Jos kainuoja šiek tiek daugiau nei 2 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(10)
(7)

Komentarai (1)