16 milijonų spalvų, reagavimas į muziką, valdymas balsu ir puiki kokybė - su gera kaina siūloma apžvalgininkų išgirta lanksti šviesų juosta „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“ (Video)  ()

Labai lengvas pritvirtinimas, 16 milijonų spalvų, atspari vandeniui ir valdoma su išmaniuoju telefonu, nuotoliniu valdymo pulteliu, Amazon Alexa bei Google Home. Lanksčiai šviesų juostai „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“ gerų žodžių nepagaili ir apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Dabar galima įsigyti dvi „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“ versijas:
  • 2 metrų ilgio LED juosta kainuoja 22,99 eurus;
  • 5 metrų ilgio LED juosta kainuoja 25,99 eurus;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad abi „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“ versijos atkeliauja su europietišku kištuku.

Tai yra lanksti „SONOFF“ šviesų juosta, kurią galima pritvirtinti praktiškai bet kurioje kambario vietoje ir suteikti naujų spalvų. Ir tai nėra vien tik gražus pasakymas – gamintojas teigia, jog ši šviesų juosta suteikia net 16 milijonų įvairių spalvų atspalvių.

Valdymas vyksta su pakuotėje esančiu valdikliu, išmaniuoju telefonu (WiFi 2.4GHz ryšiu) bei galima šią šviesų juostą valdyti tiesiog balsu - su Amazon Alexa bei Google Home.

Ne mažiau smagus dalykas, kad „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“ yra lanskti šviesų juostą, kurią, atsižvelgiant į asmeninius poreikius, galima patrumpinti.

Ji taip pat yra atspari vandeniui (IP65 standartas), gali darbuotis nuo -20 iki +50 laipsnių temperatūroje ir esant iki 95 proc. drėgnumui.

Gamintojas nurodo, kad LED šviestukai užtikrina 300 liumenų ryškumą, švies daugiau kaip 25000 valandų ir reaguodama į muziką, „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“ užtikrins puikią vakarėlio nuotaiką.

Kaip atrodo lanksti šviesų juosta „SONOFF L1 Smart LED Light Strip“, kaip ji valdoma, kaip šviečia ir dar daugiau galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()