Iš Vokietijos ir Lenkijos sandėlių, su nuolaidos kuponais „Xiaomi Roborock S50“, „Xiaomi Jimmy JV71“, „Amazfit Verge Lite“ ir daugybė kitų gerų pasiūlymų - GeekMaxi praneša apie „Back To School Sale“ išpardavimą ir dovanas (Video)  ()

„Back To School Sale“ išpardavimas ir įdomiausi GeekMaxi.com pasiūlymai:

- galimybė nemokamai gauti „Tronsmart Element T6 Plus“ kolonėlę;

- „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis;

- „Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys;

- „Xiaomi Jimmy JV71“ belaidis, rankinis dulkių siurblys;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi.com informuoja apie prasidėjusį „Back To School Sale“ išpardavimą, galimybę nemokai gauti „Tronsmart Element T6 Plus“ kolonėlę ir iki 25 proc. siekiančias nuolaidas.

Pranešama, kad šiuo metu yra itin puiki proga pasiruošti prieš artėjančių mokslo metų pradžią ir sau įsigyti norimų bei reikalingų daiktų: čia rasite nešiojamų kompiuterių, elektrinių dviračių, elektrinių paspirtukų ir kitų šaunių daiktų.

Jiems taikomos iki 25 proc. nuolaidos, parduodamos iš Europos sandėlių ir ką nors įsigijus - dovanų gausime šauniąją „Tronsmart Element T6 Plus“ kolonėlę. Visą informaciją rasite apsilankę oficialioje Geekmaxi.com internetinėje svetainėje.

Geekmaxi.com taip pat informuoja, kad keletui prekių taiko papildomus nuolaidų kuponus.

„Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis

Su nuolaidos kuponu vXypagBE naująjį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 86,99 €.

Iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Amazfit Verge Lite“ – tai naujos kartos ekonominės klasės „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kuris turi tiek „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu apsaugotą AMOLED technologijos ekraną, tiek itin talpią 390 mAh talpos bateriją. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko net 7 sporto režimus, turi navigaciją bei Bluetooth 5.0 ryšio modulį.

„Amazfit Verge Lite“ kaina neviršija 100 eurų, tačiau šis išmanusis laikrodis savo funkcionalumu prilygsta, o kartais net ir lenkia gerokai brangesnius išmaniuosius laikrodžius.

Trumpai tariant, „Amazfit Verge Lite“ gali tapti puikiu pasirinkimu tiems pirkėjams, kurie ieško išmaniojo laikrodžio dizainą turinčio aksesuaro su svarbiausiomis fizinio aktyvumo asistento funkcijomis.

„Amazfit Verge Lite“ palaiko net septynis sporto režimus (bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, dviejų rūšių sporto dviračiai-treniruokliai, kitų pratimų treniruotės).

Be to, šis išmanusis laikrodis turi integruotus GPS ir GLONASS ryšio modulius, todėl sporto metu įveikti maršrutai kiekvieną kartą yra fiksuojami tiesiog automatiškai be jokių kitų papildomų prietaisų.

Sportuojantiems turėtų patikti turėtų ir itin tiksliai realiu laiku veikiantis pulsometras. Gamintojas tvirtina, jog „Amazfit Verge Lite“ išmaniajame laikrodyje yra naudojami aukštos kokybės jutikliai bei profesionalūs skaičiavimo algoritmai, kas šiuo atveju leidžia tiksliai aptikti pulso pokyčius bei padeda vartotoją įspėti apie staigiai išaugusio aukšto pulso pavojų.

„Amazfit Verge Lite“ taip pat maloniai stebina gerai laikančia baterija. Įdomu, kad 390 mAh talpos baterijos energijos visą laiką naudojant navigaciją pakanka net 40 valandų.

Gamintojas tvirtina, kad tokį gerą rezultatą šiam išmaniajam laikrodžiui padeda pasiekti integruotas 28 nanometrų technologijos „Sony“ sukurtas GPS ryšio modulis. Tuo tarpu, budėjimo režime „Amazfit Verge Lite“ išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos tarnauja net apie 20 dienų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Amazfit Verge Lite“ turi ne tik svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas, bet gali maloniai nudžiuginti ir kitais įdiegtais sprendimais.

Pavyzdžiui, „Amazfit Verge Lite“ leidžia valdyti išmaniojo telefono muzikos grotuvą, primena apie per mažą fizinį aktyvumą, pateikia išmaniojo telefono svarbiausius pranešimus ir taip pat dar turi įvykių priminimo funkciją. Šaunus išmanusis laikrodis, už gerą kainą.

„Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu Y6z5PEPE šį itin populiarų robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 345,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Jimmy JV71“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu 2y4BRIdD šį belaidį dulkių siurblį galima įsigyti už 189,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV71“ – tai belaidis, rankinis ir labai funkcionalus dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

„Jimmy JV71“ variklio galia siekia 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18 kPa.

Siurblio baterijų talpa siekia 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes. Žinoma, viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad šis siurblys yra universalus: gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Su „Jimmy JV71“ išvalysime visą kambarį nuo lubų iki atokiausių kampelių.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV71“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV71“ turi daugybę antgalių tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV71“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()