Išparduodamas fantastiškos kainos vaizdo registratorius su labai gerais pirkėjų atsiliepimais - nuimamas ekranas, labai kompaktiškas korpusas, WiFi ryšys ir pigiau nei 20€ („Tecney N2“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (1)

„Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

„Tecney N2“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis pirkėjų „Tecney N2“ skirtas įvertinimas siekia 5 žvaigždutes iš 5. Tiesa, atsiliepimus kol kas paliko tik 12 pirkėjų. Štai ką minėjo keletas iš jų:

  • Bosco: „Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę.“
  • AMY YAN: „Šis registratorius turi gražų dizainą, yra lengvai valdomas ir pakankamai pajėgus. 2 colių ekranas ir 120 laipsnių objektyvas mano keliones vairuojant paverčia saugesnėmis.“
  • Heather D.: „Šis automobilinis vaizdo registratorius yra mažas ir nuostabus. Jį lengva įrengti ir paruošti darbui, jis neblokuoja vairuotojo matomumo.“
  • Vicki T.: „Toks dydis iš tikrųjų yra tobulas. Kokybė taip pat yra nuostabi. Vertas savo kainos!“ 

Trumpai: „Tecney N2“ specifikacijos

  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (1)