Jei ieškote aukštos klasės, bet geros kainos roboto siurblio - išskirtinis pasiūlymas iš Banggood: 100 kuponų ir fantastiškai gera kaina naujausiam ir moderniausią navigaciją turinčiam „Xiaomi Mijia 1S“ (Video)  ()

Banggood.com specialūs pasiūlymai:

- „Xiaomi Mijia 1S“ robotas dulkių siurblys;

- „Xiaomi Deerma VC20“ rankinis, belaidis dulkių siurblys namams ir automobiliui;

- „Xiaomi Flora 4 In 1“ augalų augimo sąlygų tikriklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin gera kaina naujos kartos robotui siurbliui „Xiaomi Mijia 1S“

  • Su specialiu nuolaidos kodu BGMS008 šį puikų robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 268,42 €.
  • Kuponas galioja tik 100 vnt.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-15 darbo dienas.
  • Lietuvoje neparduodamas, kitose parduotuvėse kainuoja nuo 300€

Kalbai trumpai, tai „Xiaomi Mijia 1S“ yra atnaujinta turbūt pačio populiariausio pasaulyje išmaniojo dulkių siurblio „Xiaomi Mi“ versija, kuri pasižymi dar tiksliau veikiančia navigacija ir siūlo mėgautis kur kas geresniais siurbimo rezultatais bei suteikia išskirtinę galimybę turint „Xiaomi AI“ kolonėlę siurblį valdyti tiesiog balsu.

Tuoj po anonso „Xiaomi Mijia 1S“ kainavo 324€, kai senesnę versiją „Xiaomi Mi“ buvo galima įsigyti už 250€. Kainų skirtumas buvo juntamas, tad teko galvoti, kas geriau. Dabar gi su naujuoju Banggood pasiūlymų nėra ko galvoti - kaina tokia gera, kad visais atžvilgiais laimi naujoji siurblio versija. 

„Xiaomi Mijia 1S“ dizaino aspektu išliko labai panašus, tačiau techniškai sulaukė svarbių atnaujinimų, kurių dėka pirkėjai nuo šiol galės džiaugtis dar geresniais siurbimo rezultatais.

Vienas iš svarbiausių „Xiaomi Mijia 1S“ atnaujinimų – tai naujos kartos lazerinis atstumo sensorius LDS bei atnaujintas SLAM algoritmo skaičiavimo modelis.

Atnaujintas LDS sensorius patalpas nuo šiol leidžia nuskenuoti žymiai greičiau, o dar didesnis skenavimo tikslumas, žinoma, padeda sukurti žymiai tikslesnius patalpų žemėlapius.

Gamintojas tvirtina, kad dėka šių sprendimų išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą lyginant su „Xiaomi Mi“ šiuo atveju pavyko padidinti apie 13%.

Gamintojas dar prideda ir tai, kad vietoje anksčiau naudoto „Cortex - A7“ CPU, išmanusis dulkių siurblys dabar naudoja „Cortex – A35“ centrinį procesorių.

„Xiaomi“ skaičiavimais CPU atnaujinimas baterijos energijos naudojimą leido sumažinti 10 %, o atitinkamai paties „Xiaomi Mijia 1S“ išmaniojo dulkių siurblio našumą padėjo padidinti net 40 %.

Būtina pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ siurbimo galia siekia 2000 Pa, kai tuo tarpu senesnės kartos „Xiaomi Mi“ išmanusis dulkių siurblys gali pasiūlyti tik 1800 Pa siekiančią siurbimo galią.

Daugelis sutinka, kad 1800 Pa galios yra šiek tiek per mažai norint sperčiai ir kokybiškai siurbti kilimus. Tuo tarpu, išmanieji dulkių siurbliai su 2000 Pa siurbimo galia dažnai tampa tikru išsigelbėjimu tiems pirkėjams, kurie namuose laiko šunį ar katę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kuris šiam išmaniajam dulkių siurbliui skenuojant patalpas leidžia priimti būtinus sprendimus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ atmintyje nesaugo nuotraukų ar kitos su namais susijusios informacijos, kuri tam tikrais aspektais gali vesti prie privatumo pažeidimų.

Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia 1S“ reikiamus sprendimus priima tiesiog realiu laiku, o visą privatumą galinčią pažeisti informaciją akimirksniu pašalina vos tik ji tampa nebereikalinga.

„Xiaomi Deerma VC20“ rankinis, belaidis dulkių siurblys namams ir automobiliui

  • Su specialiu nuolaidos kodu BGVC2008 šį universalų dulkių siurblį galima įsigyti vos už 67,72 €.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-15 darbo dienas.
  • Kitose parduotuvėse siūlomas už 80-90€, Lietuvoje neparduodamas

„Deerma VC20“ yra belaidis, rankinis dulkių siurblys, kuris yra ypač funkcionalus, o dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą.

Gamintojas užtikrina, kad su šiuo rankiniu dulkių siurbliu lengvai išvalysime visus namus, nuo lubų iki pat grindų ir baldų.

Ypač geras dalykas, kad šiuo „Deerma VC20“ dulkių siurbliu galima išvalyti automobilio saloną. Kadangi „Deerma VC20“ yra kompaktiškas, lengvas, patogus naudoti ir turi keičiamus antgalius - automobilio valymas tampa visai paprasta užduotimi.

Iš tikrųjų „Deerma VC20“ sveria mažiau nei kilogramą, o tai yra itin retas dalykas tarp belaidžių, rankinių dulkių siurblių.

Turimos baterijos energijos užtenka net pusvalandžiui, tad per tiek laiko tikrai pavyks išvalyti savo namus. Konkrečiai nurodoma, kad tiek laiko baterija tarnaus jei bus valoma 120 m2 teritorija.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Deerma VC20“ susiurbia tiek smulkias dulkes, tiek stambias atliekas, o specialios konstrukcijos šepetys išvengia apsivėlimo plaukais.

„Deerma VC20“ dulkių siurblys aprūpintas HEPA filtru, tad į aplinką oras patenka švarus ir be jokių dulkių. Visos atliekas surenkamos į lengvai išvalomą 0,6 l talpos atliekų dėžutę. Išties šaunus dulkių siurblys.

„Xiaomi Flora 4 In 1“ augalų augimo sąlygų tikriklis

  • Su specialiu nuolaidos kodu BGFLO80 šį tikriklį galima įsigyti už 7,13 €.
  • Kuponas galioja 200 vnt.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-35 darbo dienas.
  • Kitose parduotuvėse siūlomas už 10-15€

Vysta gėlė ar kitas augalas ir nesuprantate dėl kokių priežasčių? Štai tokioms ir panašioms problemoms spręsti ir yra skirtas „Flora 4 In 1“ tikriklis.

Jis leidžia išmatuoti kokį apšvietimo kiekį gauna augalas, kokia aplinkos temperatūra, dirvožemio drėgnumas ir kiek jame yra maisto medžiagų. Tad šis prietaisėlis informuoja apie visas aplinkos sąlygas, kurių balansas yra būtinas augalų vešėjimui.

„Flora 4 In 1“ savo kontrukcijoje turi įtaisytus keturis skirtingus daviklius. Šviesos daviklio maksimaliai galimas išmatuoti rezultatas siekia iki 100000 liumenų, o temperatūros daviklio ribos siekia nuo -20 iki +50 laipsnių pagal Celsijų. Paklaida siekia 0,5 laipsnius.

„Flora 4 In 1“ yra maitinamas viena sagos tipo CR2032 baterija, kuri jau yra pakuotėje. Gamintojas nurodo, kad baterijos užteks metams laiko, net jei šis tikriklis bus naudojamas nuolat. Be to, „Flora 4 In 1“ turi IPX5 standartą, tad baimintis, kad drėgmė sugadins šį prietaisą tikrai nereikia. Žinoma, į vandenį jo specialiai geriau neįmesti.

O kur gi pamatyti išmatuotus duomenis ir rezultatus? „Flora 4 In 1“ yra suporuojamas Bluetooth 4.1 ryšiu su išmaniaisiais telefonais. Į pastaruosius tereikės atsisiųsti Mi Home arba Flower Plant programėles. Ir jose bus pateikiama realiu laiku esanti situacija ir išsami statistika apie anksčiau išmatuotus rezultatus: dienos, savaitės ir t.t.

Be to, Flower Plant programėlėje yra enciklopedija, kurioje surašyta informacija apie 3000 skirtingų augalų. Tad joje bus galima rasti papildomos informacijos, kaip teisingai auginti vieną ar kitą augalą, atsižvelgiant į „Flora 4 In 1“ pateikiamus rezultatus. Galbūt kažkuriam augalui trūksta drėgmės, o kitam teko per daug trąšų - su „Flora 4 In 1“ tikrikliu bus galima savo augalams sudaryti idealias augimo sąlygas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()