LED ekranas, HiFi garsas ir tiesiog milžiniška baterija - su 11€ kainuojančiomis ausinėmis galima įkrauti net ir išmaniuosius telefonus  ()

Rinkoje yra galybė įvairių belaidžių ausinių, bet kad jos turėtų tokios talpos bateriją - tikra retenybė. „F9 TWS“ yra išties išskirtinės belaidės ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „F9 TWS“ belaidės ausinės šiuo metu parduodamos už 10,84 eurus;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Pats pirmasis dalykas, kuris krenta į akis, tai labai gražus „F9 TWS“ ausinių ir jų dėkliuko-įkrovimo stotelės dizainas.

Labai gerai, kad šiame dėkliuke yra magnetai ir ausinės yra tvirtai laikomos, bet ypač šaunus ir praktiškas dalykas, kad dėkliukas rodo kiek dar jame liko energijos bei LED indikatoriai informuoja apie kiekvienos ausinės baterijos lygį.

Turbūt labiausiai ir stebina šių „F9 TWS“ ausinių dėkliukas. Jame yra net 3500 mAh talpos baterija - tikrai taip, čia tikrai nėra prirašyta per daug nulių.

Kaip tokiam įrenginiui tiesiog kosminio dydžio belaidžių ausinių dėkliuko baterija, kurios energiją galima panaudoti ne tik ausinių įkrovimui, bet ir išmaniųjų telefonų baterijoms. Labai šauni savybė. Be to, gamintojas teigia, kad šį dėkliuką galima panaudoti ir kaip telefono laikiklį.

Verta pažymėti, kad pačių ausinių (kiekviena turi po 50 mAh bateriją) įkrovimas užtrunka 1-2 valandas ir muzikos bus galima klausytis 4 valandas.

Taip pat „F9 TWS“ ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, o kadangi tai yra TWS ausinės, tad jas vienu metu galima naudoti abi arba po vieną. Tai ypač gerai, jei „F9 TWS“ naudosite, kaip laisvų rankų įrangą. Kol viena ausinė dirbs, kita bus dėkliuka ir tuo metu bus įkraunama jos baterija.

Be to, tokių ausinių poravimas su išmaniuoju telefonu yra labai paprastas. Tereikės pirmą kartą rankiniu būdu jas suporuoti Bluetooth 5.0 ryšiu su savo išmaniuoju telefonu, o sekančiais kartais viskas vyks automatiškai. Išėmėte ausinę iš dėkliuko, įsidėjote į ausį ir jau galite naudotis.

Pačios ausinės turi į prisilietimus reaguojančius mygtukus ir su jais galima valdyti garso lygį, perjungti garso takelius, atsiliepti, nutraukti pokalbį bei iškviesti balso asistentę SIRI.

Kalbant apie skaičius, tai „F9 TWS“ belaidės ausinės gali dirbti nuo įrenginio nutolusios 10 metrų. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „F9 TWS“ užtikrina puikų HiFi garsą - dažnio atsakas yra 50-8KHz, varža 32 omai, garso lygis 95±3dB - ir yra atsparios vandeniui (nors ir nenurodytas standartas aut. past.) bei puikiai tinka sportuojantiems lauke.

Pakuotėje rasite belaides „F9 TWS“ ausines su dėkliuku-įkrovimo stotele, įkrovimui skirtą laidą, naudojimosi instrukciją ir 4 skirtingo dydžio ausinių pagalvėlių poras. 11 eurų ir tokios specifikacijos - „F9 TWS“ tikrai nusipelno dėmesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai ()