GeekBuying skelbia rudeninį elektrinių paspirtukų išpardavimą: iš Europos sandėlių su nuolaidų kuponais „KUGOO S1“, „KUGOO S1 Pro“, naujausias „KUGOO ES2“ bei daugelis kitų (Video)  (1)

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- Elektriniai paspirtukai „KUGOO S1“ bei „KUGOO S1 Pro“;

- Ir naujausias elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektriniai paspirtukai „KUGOO S1“ ir „KUGOO S1 Pro“

  • „KUGOO S1“ taikomi nuolaidos kodai KUGOOEU ir S1KUGOO, tad galutinė kaina yra 276,99 € bei 281,84 €;
  • „KUGOO S1 Pro“ taikomas specialus nuolaidos kodas KUGOOPRO ir galutinė kaina yra 318,20 €;
  • paspirtukai į Lietuvą siunčiami nemokamai, iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

Iškart verta pažymėti, kad tai vienos žemiausių kainų šiems elektriniams paspirtukams ir būtų labai sunku rasti kur juos įsigyti pigiau.

Abu paspirtukai pasižymi labai geromis techninėmis charakteristikomis ir šįkart pasižiūrėkime kuo jie vienas nuo kito skiriasi.

„Kugoo S1 Pro“ yra papildomai patobulinta elektrinio paspirtuko versija ir jis aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Vienas iš pagrindinių paspirtukų skirtumų yra būtent baterijose. Jei „Kugoo S1“ turi 6 Ah talpos bateriją, tai „Kugoo S1 Pro“ jau turi 7,5 Ah, o tai reiškia, kad vienu įkrovimu bus nuvažiuojamas didesnis atstumas.

Kiti patobulinimai taip pat labai svarbūs. Dabar „Kugoo S1 Pro“ stovėjimo aikštelė yra padengta specialiu, šiurkščiu pagrindu, užtikrinančiu dar stabilesnį stovėjimą ant paspirtuko.

Beje, abiem elektriniais paspirtukais gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir tai ženkliai daugiau, lyginant su kitais elektriniais paspirtukais. Dažniausiai svorio riba siekia 100 kg.

Taip pat ant „Kugoo S1 Pro“ šonų atsirado papildomi žibintai ir nors ratai vis dar išliko kieti (padangos nepripučiamos), bet pasikeitė jų dizainas.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose. Pastarojo dalyko „Kugoo S1“ neturi.

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus ir gale esantį ir raudonai mirksintį LED žibintą.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Gamintojas teigia, kad patobulino visą šią paspirtuko lankstymo sistemą ir dabar „Kugoo S1 Pro“ yra dar greičiau sulankstomas. 

Technologijos.lt testuoto „Kugoo S1 Pro“ apžvalga, Foto, Video

Beje, tiek pirkėjams, tiek apžvalgininkams labai patinka šių abiejų elektrinių paspirtukų kompaktiškumas ir galimybė nulenkti vairo rankenėles.

Taip pat labai verta paminėti, kad abiejuose paspirtukuose yra galimybė reguliuoti vairo aukštį, tad su jais gali važiuoti tiek vaikai, tiek suaugę žmonės. Tokiomis savybėmis tikrai negali pasigirti ir tie patys „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukai.

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

„Kugoo S1“ apžvalga:

Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato. Ir kaip jau minėjome, „Kugoo S1 Pro“ turi „korio“ pavidalo ratus ir tai, pasak gamintojo, leidžia keliu važiuoti gerokai minkščiau.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir veikia puikiai.

Tad „Kugoo S1 Pro“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas, kuris bus dar populiaresnis nei jo vyresnysis brolis „Kugoo S1“.

Elektrinis paspirtukas „KUGOO ES2“

  • Taikomi nuolaidos kodai ES2KUGOOEU ir KUGOOES2, tad galutinė kaina yra 387,99 € bei 390,94 €;
  • kuponai galioja baltos ir juodos spalvos paspirtukams;
  • paspirtukai į Lietuvą siunčiami nemokamai, iš Europos sandėlių ir pristatys vos per 2-7 dienas.

„KUGOO ES2“ yra pats naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir peržvelgus jo specifikacijas galima sakyti, kad pirmiausiai jis iš savo pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai svarbių patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias. Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

Papildoma informacija

GeekBuying.com taip pat informuoja, kad perkant šiuos elektrinius paspirtukus, galima gauti papildomą nuolaidą iki 30 $. Na, o jei konkrečiai šie modeliai nesudomino, bet vis tiek ieškoti gero ir nebrangaus elektrinio paspirtuko, tada verta apsilankyti oficialioje GeekBuying.com svetainėje ir iš plačios pasiūlos tikrai rasite kažką tinkamo sau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai (1)