Atnaujinti pakabinami LED šviestuvai iš „Xiaomi“: 95 CRI, reguliuojamas 2200 Lm ryškumas, spalvos temperatūra ir itin lengvas valdymas. Speciali kaina ir galimybė antrą šviestuvą gauti nemokamai  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai su nuolaidų kuponais ir galimybe antrą šviestuvą gauti NEMOKAMAI - du atnaujinti pakabinami LED šviestuvai:

- „Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“ šviestuvas;

- „Yeelight YLXD42YL Upgrade Version 480mm“ šviestuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbi bendra informacija

Šiuo metu priimami išankstiniai užsakymai ir jau dabar taikomas ženklios nuolaidos, tačiau geriausia yra tai, kad įsigiję vieną kurį nors iš šių dviejų šviestuvų - antrąjį galime gauti nemokamai.

Gearbest teigia, kad suskubę pirkėjai (pirmieji 500 užsakymų) dalyvaus loterijoje ir turės galimybę laimėti tokį patį šviestuvą.

Na, o pirmieji 100-as pirkėjų, kurie įsigys bet kurį vieną iš šių šviestuvų, dovanų gaus „YEELIGHT Colored Bulb“ lemputę, o nuo 101-ojo iki 500-ojo gaus „YEELIGHT Smart Switch“ jungiklį, su kuriuo yra ypatingai patogu valdyti šiuos šviestuvus.

„Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“ šviestuvas

  • Šis šviestuvas dabar parduodamas už 73 €;
  • Taikoma 38 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

O jei būsite tarp tų pirmųjų laimingųjų, šį šviestuvą dar galėsite valdyti ir su „YEELIGHT Smart Switch“ jungikliu.

„Yeelight YLXD42YL Upgrade Version 480mm“ šviestuvas

  • Šis šviestuvas dabar parduodamas už 91,25 €;
  • Taikoma 38 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„YEELIGHT YLXD42YL“ yra labai panašus LED šviestuvas į jau mūsų aptartąjį „YEELIGHT YLXD041YL“, turi daugelį tų pačių gerųjų savybių, tačiau šiuo atveju jis yra šiek tiek didesnis, truputi lengvesnis ir didesnės galios.

Tad „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Beje, šie du šviestuvai pasižymi ir dar viena puikia savybe. Juos galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankės. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šiuos šviestuvus ir jie patys išsijungs - labai patogus dalykas.

Tad čia turime du puikius LED šviestuvus, kurie atrodo moderniai bei stilingai ir suteikia daugybę patogių šviesos valdymo ir kontroliavimo galimybių. Belieka tik išsirinkti sau patį tinkamiausią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()