Vis populiarėjantis „Kugoo S1“ elektrinis paspirtukas, puikus išmanusis laikrodis „Amazfit GTR 47mm“, pirkėjų mylimas „Xiaomi Roborock S55“ ir milžinišką bateriją turintis „JIMMY JV53 Plus“ - GeeKmaxi skelbia puikius pasiūlymus iš ES sandėlių ir su nuolaidų kuponais (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Kugoo S1“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR 47mm“ - globali versija, iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53 Plus“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kugoo S1“ elektrinis paspirtukas

  • Su nuolaidos kuponu PLRY9fj5 šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 268,99 €.
  • Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.
  • Galima rinktis iš kelių spalvų: juodos, baltos, rožinės ir melsvos.

„Kugoo S1“ pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Dažnu atveju šį elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko.

„Kugoo S1“ aprūpintas 6 Ah talpos baterija, atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Ant pačio vairo „Kugoo S1“ yra įtaisytas ekranas ir daugybė paspirtuko valdymo mygtukų. Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus.

Kai „Kugoo S1“ yra sulankstytas, jo ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm., o aukštis – 30 cm. Jis tokiu kompaktišku tampa todėl, kad jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Ant galinio rato sparno yra raudonai šviečianti LED lempa. Ji įsijungia, kai pradedama stabdyti. Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius; stovėjimo aikštelė padengta guma, dėl ko ant šio paspirtuko yra stovima stabiliai. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir jos veikia tinkamai.

Tad „Kugoo S1“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas. Ir apžvalgininkas jį laiko puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško pirmojo elektrinio paspirtuko ir nenori išlaidauti:

Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR 47mm“ - globali versija

  • Su nuolaidos kuponu BRSI4Cmb šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 134,99 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa.

Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaiko palyginti žemą kainą.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas.

„Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Be to, laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine bei su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę. Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas. Fantastiškas išmanusis laikrodis.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu hDchDkzU šį robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 344,99 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ arba tiesiog „Roborock S55“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

Beje, „Roborock S50“ ir „Roborock S55“ yra vienas ir tas pats robotas dulkių siurblys. Skirtumas tik tas, kad „Roborock S55“ yra juodos spalvos, o „Roborock S50“ - baltos.

Grįžtant prie „Roborock S55“, tai jis gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S55“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S55“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53 Plus“ iš Vokietijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu ApamECHI šį dulkių siurblį galima įsigyti už 224,99 €.
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ yra naujausias kompanijos produktas ir dabar parduodamas už itin patrauklią kainą.

Tiesą sakant, praktiškai vienu metu rinkoje pasirodė naujieji „Jimmy JV53“ ir „Jimmy JV53 Plus“ rankiniai, belaidžiai dulkių siurbliai.

Tarp jų didelių skirtumų nėra ir pagrindines gerąsias savybes išlaiko abu modeliai.

„Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ variklio galia siekia net 425 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

Tik štai „Jimmy JV53 Plus“ baterijų talpa siekia 2500 mAh, o „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ turi baterijas „dvynukes“. Tai reiškia, kad šiuo atveju turime net 5000 mAh talpos baterijas ir tai užtikrina dar ilgesnį darbo laiką.

Su pilna „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ baterija galima dirbti net 90 minutčių ir tai yra dvigubai ilgiau, palyginus su „Xiaomi Jimmy JV53“.

Nemažiau svarbu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ turi HEPA filtrą, lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių. Tad su „Xiaomi Jimmy JV53 Plus“ išvalysime namus nuo grindų iki pat lubų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()