Turbūt pigiausias tokių parametrų belaidis, rankinis dulkių siurblys - už žemiausią kainą ir iš Čekijos sandėlio parduodamas naujasis „Dibea DW200 Pro“ (Video)  (3)

„Dibea DW200 Pro“ yra naujausias belaidis, rankinis dulkių siurblys su net iki 17000 Pa siekiančia siurbimo galia, 2500 mAh talpos baterija, ciklonu ir su keturių lygių oro filtravimo sistema ir kitais privalumais. Pirmieji pirkėjai yra labai patenkinti šiuo siurbliu ir jo galimybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Dibea DW200 Pro“ belaidis dulkių siurblys parduodamas už 100,21 €;
  • tai pati mažiausia kaina;
  • net 34 % nuolaida;
  • Čekijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • už 5,20 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Galima drąsiai sakyti, kad su tokiais parametrais „Dibea DW200 Pro“ šiuo metu yra turbūt pats pigiausias belaidis, rankinis dulkių siurblys ir šiuo metu tikrai nieko geriau negausite iš ES sandėlių. 

„Dibea DW200 Pro“ dar vadinamas 2 in 1 siurbliu ir tikrai neveltui. Pakuotėje be pačio siurblio, baterijos įkroviklio su europietišku kištuku ir naudojimosi instrukcijos anglų kalba, dar rasime pagrindinį, aliuminio lydinio vamzdį ir keletą skirtingų antgalių, skirtų baldams, grindims ir kiliminei dangai.

Tad „Dibea DW200 Pro“ yra netgi daugiau nei 2 in 1 dulkių siurblys. Ir kadangi, tai belaidis dulkių siurblys - su juo galima išvalyti ir automobilio saloną.

Kalbant apie siurblio išmatavimus, tai maksimalus jo dydis yra 114.00 x 26.00 x 23.00 cm, o sveria 2 kilogramus.

„Dibea DW200 Pro“ elektrinė galia siekia 250W, o siurbimo galia iki 17000 Pa. Čia galima rinktis iš dviejų siurbimo režimų: standartinio - 8000 Pa ir baterijos energijos užteks 30 min. darbui; bei galingojo siurbimo režimo - 17000 Pa ir tada baterijos energijos užteks 15 min.

„Dibea DW200 Pro“ aprūpintas 2000 mAh talpos baterija, kurią įkrauti užtruks 4-5 valandas. O su pilna baterija galėsime išvalyti net 120 m2 plotą.

Gamintojas teigia, kad „Dibea DW200 Pro“ dirba ganėtinai tyliai ir maksimalus triukšmo lygis tėra 68 dB.

Belaidis dulkių siurblys turi 300 ml atliekų dėžutę. „Dibea DW200 Pro“ neturi HEPA filtro, tačiau turi cikloną ir keturių lygių filtravimo sistemą, kuri užtikrina, kad siurblį paliekantis oras yra pakankamai švarus. Be to, šiuos filtrus galima plauti, tad jie tarnaus ilgą laiką ir nereikės pirkti naujų filtrų.

Tai visai naujas belaidis, rankinis dulkių siurblys ir kol kas tėra vos keletas pirkėjų atsiliepimų, tačiau jie yra patenkinti „Dibea DW200 Pro“:

  • danny - „Tai geriausias dulkių siurblys, kokį tik esu turėjęs. Jo siurbimo galia neįtikėtina - jos yra daugiau nei bet kuriame mano siurblyje. Be to, jis dirba labai tyliai, net ir pasirinkus maksimalų siurbimo režimą.“
  • Attila - „Lengvas dulkių siurblys, tik man šiek tiek per trumpas. Na, o gal aš esu per aukšta. Nors jis ir nepakeis įprasto dulkių siurblio, bet vertinant bendrai - rekomenduoju. Dibea DW200 Pro dirba gerai.“

O štai šioje apžvalgoje galite pasižiūrėti, kaip yra testuojamas „Dibea DW200 Pro“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (3)