„Labai norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į šios lempos pagaminimo kokybę. Tiesiog šedevras ir tikrai neperdedu – jokio broko, kažkokio judesio, įtrūkimų ar panašių dalykų. Lempa pagaminta labai kokybiškai“ („Yeelight YLTD10YL“ apžvalga, Video)  ()

„Yeelight YLTD10YL“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ dukterinės įmonės produktas ir ši lempa yra labai įdomi. Nešiojama, ją galima prisegti prie kokios lentynos ar kt. baldo. Taip pat yra lanksti ir galima pakreipti į bet kokią pusę. Įkraunama su microUSB laidu ir maitinama 1500 mAh baterija. Užtikrinama 100 liumenų, 3900K, Ra80 indeksas bei 3 skirtingi švietimo režimai. Pasižiūrėkime ką gi apie naująjį produktą sako apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis papasakoja apie „Yeelight YLTD10YL“ lempos kokybę, jos techninius parametrus, parodo, kaip ja naudotis, kaip šviečia pasirinkus skirtingus režimus.

Pirmiausiai pradedama nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad viduje randame „Yeelight YLTD10YL“ lempą ir microUSB-USB laidą, skirtą įkrauti lempos baterijai.

„Yeelight YLTD10YL pagaminta iš kokybiško plastiko ir lempa nėra blizgi – jos paviršius matinis.“

Taip pat apžvalgininkui labai patinka, kad lempą galima sukioti į visas puses: „nors mazgą surišti – neįtikėtinas lankstumas. Be to, paviršius dengtas silikonu, tad ją labai malonu liesti.“

„Yeelight YLTD10YL“ turi savotišką segtuką, ant kurio paviršiaus yra įrengtas lempos valdymo mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus.

Taip pat čia yra ir microUSB jungtis, prie kurios prijungiamas microUSB-USB laidas ir įkraunama „Yeelight YLTD10YL“ 1500 mAh talpos baterija. Tokios talpos baterijos energijos užtenka lempai šviesti iki 50 val., o ir pačią bateriją galima įkrauti prijungus prie kompiuterio ar bet kokio kito, USB jungtį turinčio įrenginio.

„Baterijos įkrovimo metu raudonai šviečia LED indikatorius. Taip pat tuo pačiu metu galima naudotis šia lempa, kas yra tikrai patogu.

Lempa baterijos įkrovimui reikalauja 5V ir 0,5A, tad šiuo atveju galima pasinaudoti ir pačiu pigiausiu įkrovikliu, išorine baterija, kompiuteriu ir kt.“

„Yeelight YLTD10YL“ yra 5W galios, turi 15 šviesos diodų, o šviesos temperatūra siekia 3900K – „gana ryškus, malonią ir šiltą šviesą užtikrinantis šviestuvas.“

Ši lanksti lempa užtikrina 3 skirtingus švietimo režimus: ryškų, vidutinio ryškumo ir naktinį režimą (1:43 min.). Atitinkamai baterijos energijos užteks 6, 14 ir 50 valandų.

„Režimai keičiami į prisilietimus reaguojančiu mygtuku. Nuspaudus ir ilgiau palaikius mygtuką – įjungiama/išjungiama lempa.

Labai geras dalykas, kad lempa atsimena paskutinį pasirinktą švietimo režimą – labai patogus ir naudingas dalykas.“

„Labai norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į šios lempos pagaminimo kokybę. Tiesiog šedevras ir tikrai neperdedu – jokio broko, kažkokio judesio, įtrūkimų ar panašių dalykų. Lempa pagaminta labai kokybiškai.

Pats lempos segtukas turi silikoninius padėkliukus, kad neapibraižytų baldų paviršių ir užtikrintų geresnį sukibimą, o segtuko spyruoklė yra neįtikėtinai tvirta (2:35 min.).“

„Šią lempą galima tiek pastatyti ant paviršiaus, tiek ir prisegti prie kokio nors baldo. Naudojimasis Yeelight YLTD10YL yra tikras džiaugsmas. Mano žmonai labai patinka šią lempą naudoti virtuvėje.

Kai jau vėlus vakaras, vaikai miega ir negali įjungti pagrindinių šviestuvų – žmona atsineša šią lempą į virtuvę, ją prisega prie virtuvėje esančio metalinio laikiklio ir pasišviečia ten, kur jai tuo metu reikia. Ypač puikus dalykas, kad lempa yra labai lanksti ir galima reguliuoti jos ilgį bei švietimo kampą.

O aš šią lempą naudoju, kai reikia pasišvieti sandėliuke. Ją pakabinti galima praktiškai bet kur, o ir šviesos bei baterijos energijos yra užtektinai.“

„Tie tėvai, kurie turi mažų vaikų ir miega bendrame kambaryje, puikiai mane supras, kad vakare negali įjungti šviesų ir pažadinti vaikų. Yeelight YLTD10YL mums tapo tikru išsigelbėjimu.

Taip pat ji yra labai patogi, kai reikia vaikams prieš miegą paskaityti pasaką – įjungei švelniausią švietimo režimą, paskaitei pasaką ir vaikai greitai užmigo. O toliau jau ir pats gali ramiai paskaityti knygą.“

„Tad šia lempa dabar naudojamės kone kiekvieną vakarą ir taip jau mėnesį laiko. Ir per šį laiką nepastebėjome jokių trūkumų.

Nors ši lempa ir nesijungia prie interneto bei nepalaiko kokios nors išmaniosios programėlės, bet savo užduotis atlieka puikiai. Nuostabus daiktas.“

Speciali akcija

„Yeelight YLTD10YL“ lempa:

  • Gearbest - 15,46 € su siuntimu;
    • 29 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress - 16,81 € su siuntimu;
    • 27 % nuolaida;
    • 3,45 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()