Išbandė daugiafuncinį įrankį iš „Xiaomi“: „Tiesiog pasižiūrėkite kiek kainuoja panašūs įrankiai ir suprasite, kad Xiaomi vėl padarė neįmanomą už tokią kainą ir kokybę“ („Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ apžvalga, Video)  ()

„Jau kurį laiką turėjau tiesiog nuostabų daugiafunkcį įrankį Xiaomi Houhou 15 in 1. Labai juo džiaugiausi, bet per savo kvailą galvą jį padovanojau oro uostui. Tiesiog per savo krepšių apžiūrą jį iš manęs konfiskavo. Ir besidairydamas naujo įrankio, pamačiau, kad yra labai panašus ir įdomus daugiafunkcis įrankis – Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1. Jis man pasirodė dar įdomesnis, tad iškart nusprendžiau išbandyti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau rašėme apžvalgą apie daugiafunkcį įrankį „Xiaomi Houhou 15 in 1“ ir joje buvome detaliai supažindinti su šiuo šauniu, labai kokybišku ir naudingu daiktu.

Apžvalgininkas tąkart negailėjo gerų žodžių:

„Labai retai apie kurį nors daiktą taip sakau, tačiau šis Xiaomi daugiafunkcis įrankis yra aukščiausios kokybės ir labai patikimas įrankis. Tiesiog patys pasižiūrėkite kiek kainuoja panašūs įrankiai ir suprasite, kad Xiaomi mus ir vėl džiugina, už labai patrauklią kainą pasiūlydami kokybiškus daiktus.“

O kaip gi naujasis „Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ daugiafunkcis įrankis? Jis užtikrina keletą įdomių funkcijų, kuriomis negali pasigirti „vyresnysis brolis“, bet apie viską iš eilės.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ atkeliauja tvarkingoje dėžutėje ir ji šiek tiek primena „Houhou“ įrankio dėžutę.

Viduje rasime naudojimosi instrukciją, patį įrankį ir „Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ skirtą medžiaginį dėkliuką:

„Kokybė nėra įspūdinga, bet tikrai nebloga. Įrankis telpa puikiai, saugiai užsegamas, neiškrenta, o patį dėkliuką galima pasikabinti ant diržo ir pan.“

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ pagamintas iš labai gero metalo ir atrodo, kad yra toks pats kokybiškas, kaip ir jo ankstesnioji versija.

„Ant įrankio šono yra NexTool užrašas ir patogu tai, kad reguliuojamas veržliaraktis yra sugraduotas – iki 22 mm (1 ir 2 foto).“

„Įrankio nugarėlėje yra tvirtas segiklis, tad patį įrankį galima pasikabinti sau ant diržo ir panašiai.

Peilis yra kokybiškas, iš gero metalo, aštrus. Ašmenų ilgis yra 85 mm, rankenos ilgis apie 115 mm, o viso daugiafunkcio įrankio ilgis yra apie 133 mm. Svoris siekia 280 gramus.

Beje, prie peilio nėra apsaugos, kuri neleistų netyčia jį sulenkti – pjūkliukas tokią apsaugą turi.

Taip pat šis pjūkliukas pagamintas labai gerai, aštrus, tiesus rankenos atžvilgiu ir su dvigubais peiliukas, kaip ir prieš tai mano turėtame modelyje (1 ir 2 foto).

Na, o su šiuo ratuku reguliuojamas veržliaraktis.“

„Daugiafunkcį įrankį galima išlankstyti taip, kad turėtume reples, o štai taip atlenkę įrankį galėsime pasiekti jo korpuse esančius du atsuktuvo antgalius.

Jų kokybę įvertinti gana sunku – nėra jokių ženklų ir neaišku iš kokio metalo jie pagaminti, tačiau atrodo ganėtinai kokybiški ir kiekvienas turi po spyruoklinį rutuliuką, kuris juos užfiksuoja, kai įdedame atgal į įrankį. Tad antgaliai laikosi tvirtai ir jų nepamesime.

Ir štai, kaip jie atrodo įdėti į šį daugiafunkcį įrankį. Juos galima įdėti statmenai ir dvejose vietose iš šono (1 ir 2 foto). O atlikę užduoti, čia saugojimui įdedame antgalius.

Replės taip pat yra labai geros, spyruoklinės, kokybiškai pagamintos. Plius jų apačioje yra dar laidams skirtos replytės – naudingas dalykas.“

Apžvalgininkui ypač patinka tai, kad šį daugiafunkcį įrankį yra labai patogu laikyti rankoje: tiek kai naudojamos replės, peilis ar pjūklas.

„Neįsivaizduoju, kaip jiems tai šovė į galvą, bet toks dizainas, o konkrečiai ši atbraila, yra nuostabai praktiškas dizaino niuansas. Įrankis neįtikėtinai patogiai guli mano rankoje.“

„Dabar nešiojuosi šį įrankį savo kuprinėje. Štai su sūnumi išėjome pasivaikščioti ir nusprendėme, kad jau metas nuo dviračio nuimti jo gale esančius papildomus ratukus. Ir šios daugiafunkcio įrankio veržliaraktis tam tiko kuo puikiausiai.“

Šiame vaizdo įraše (4:58 min.) galite pasižiūrėti, kaip su „Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ daugiafunkciu įrankiu yra pjaunama mediena ir įsukami medvaržčiai.

„Galiu pasakyti, kad pjūkliukas yra labai aštrus ir su juo pjauti medieną yra patogu. Tokio storio medieną perpjoviau per pusę minutės.

Įsukti medvaržčius tikrai galima. Nors tai ir nėra ypatingai patogu, bet esant poreikiui, tokia šio įrankio funkcija tikrai pravers.

Kalbant apie peilį, tai jis yra tikrai aštrus. Puikiai pjauna medžio šakeles, kiaulienos kumpį, vištieną ir t.t.

Apibendrinant, man labai patiko šis Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1 daugiafunkcis įrankis. Taip, jame nėra tų papildomų atidarytuvų, kaip ankstesniame modelyje, bet užtat turi veržliaraktį ir du papildomus atsuktuvo antgalius. Be to, nemanau, kad butelių atidarytuvai ankstesniame modelyje yra jau tokie kritiškai svarbūs – veržliaraktis ir du atsuktuvo antgaliai gyvenime labiau pravers.

Pagrindinis Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1 minusas yra svoris, bet aš jam viską atleidžiu už tokį funkcionalumą. Ir ypatingai noriu pabrėžti puikų rankenų sukibimą. Labai patogu šį įrankį laikyti rankoje ir su juo daryti kitus darbus. Šaunus daiktas.“

Speciali akcija

„Xiaomi Mijia Nextool 9 in 1“ daugiafunkcis įrankis:

  • Aliexpress23,08 €;
    • 30 % nuolaida;
    • 2,34 € už siuntimą į Lietuvą, tad galutinė kaina yra 25,42 €.

„Xiaomi HOUHOU 15 in 1“ daugiafunkcis įrankis:

  • Gearbest - 33,96 €;
    • 34 % nuolaida;
    • 1,20 € už siuntimą į Lietuvą, tad galutinė kaina yra 35,16 €.
  • Aliexpress30,36 €;
    • 15 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()