Puikus švenčių pagalbininkas - 2x2 metrų vaizdą kuriantis „Window Projector“ projektorius ir puikiomis savybėmis pasižymintis rankinis, belaidis, automobilinis „Xiaomi Shunzao Z1“ siurblys (Video)  (1)

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Window Projector“ šventėms skirtas projektorius;

- „Xiaomi Shunzao Z1“ rankinis, belaidis, automobilinis siurblys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Window Projector“ šventėms skirtas projektorius

  • Šiuo metu jis parduodamas už 27,32 €;
  • 48 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gamintojas teigia, kad jis gali kiekvieną įprastą kambario langą paversti puikiu ekranu, tad iš principo „Windows Projector“ yra vaizdo projektorius, bet ne toks, kokį daugelis įsivaizduojame ir su kokiais esame susidūrę.

Jau vien iš kainos galima suprasti, kad tai ne toks vaizdo projektorius, kokius naudoja įmonėse, švietimo įstaigose ar žmonės namuose, žiūrėdami filmus. Juk jis ir kainuoja vos 27,32 eurus. Tad ką jis gali?

„Windows Projector“ projektorius taip pat rodo filmus, bet jis rodo tuos, kurie yra įrašyti į šį projektorių. O jame jau yra iš viso 12 skirtingų filmų: 6 filmai kalėdinės tematikos ir 6 filmai – Helovino tematikos. Tad gamintojas pasirūpino, kad filmai tiktų įvairaus skonio žiūrovams ir įvairioms progoms.

Iškart reikia pabrėžti, kad tai tėra 16 sekundžių trukmės filmai – tad jie yra skirti papuošti jūsų namams. Tarkim, esant Helovinui, tereikės ant lango pakabinti specialios medžiagos skraistę ir pastačius priešais ją šį „Windows Projector“ projektorių, paleisti Helovino tematikos filmus. Jie pagyvins jūsų namus, o kalėdinės tematikos filmai suteiks papildomo jaukumo ir smagesnės nuotaikos.

Patį projektorių galima pastatyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, tad jį galima priderinti prie įvairaus paviršiaus ir kambario išplanavimo. Jis sveria tik 900 gramų, tačiau dėl turimo trikojo stovi stabiliai ir tvirtai.

Rekomenduojama „Windows Projector“ statyti 5-10 metrų atstumu nuo paviršiaus, į kurį jis bus nukreiptas. Vaizdo rezoliucija siekia 320 x 240, o maksimalus vaizdas – 2 x 2 metrų. Tad šis įrenginys gali labai stipriai pagyvinti namus ir jiems suteikti daugiau gerų emocijų.

„Xiaomi Shunzao Z1“ rankinis, belaidis, automobilinis siurblys

  • Šiuo metu jis parduodamas už 35,49 €;
  • 61 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iškart verta pastebėti, kad ši kaina yra taikoma baltos spalvos modeliui. Nors juodos spalvos modelis (Z1 Pro) atrodo identiškai, apart kitos spalvos, jis yra brangesnis. Ir to priežastys yra susijusios su didesne siurbimo galia ir kitomis savybėmis.

Abu modeliai yra belaidžiai, kompaktiški dulkių siurbliai, skirti valyti namams, baldams, sunkiai pasiekiamoms vietoms bei automobilių salonams. 

Toks siurblių dizainas yra labai gerai apgalvotas. Jų forma labai panaši į butelį, tad tokie siurbliai puikiai telpa automobillyje ir neužima daug vietos kambaryje.

Gamintojas nurodo, kad siurbliai aprūpinti Vokietijos SCHUNK ir Japonijos TOYO kompanijų šepetėliais, turi po 100 ml talpos atliekų dėžutes, maitinami trejomis, įkraunamomis 18650 ličio baterijomis bei palaiko LED švietimą.

Baterijos įkraunamos su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu per maždaug 2,5 valandos. Abu siurbliai pritaikomi įvairioms valymo sąlygoms ir pakuotėje yra tam reikalingi papildomi antgaliai.

Kalbant apie siurbimo galią, tai baltasis modelis palaiko 7000 Pa, o juodas modelis 12000 Pa. Baltas modelis palaiko vieną siurbimo režimą ir baterijos energijos užteks 12 min., o juodas modelis palaiko 2 siurbimo režimus ir darbuosis 10 bei 30 minučių.

Abiejų siurblių išmatavimai yra vienodi: 336 * 76 * 73 mm, tačiau svoris šiek tiek skiriasi. Juodas modelis yra lengvesnis ir sveria 610 gr., o baltas modelis sveria 700 gr.

Tad juodas modelis (Z1 Pro) yra galingesnis, lengvesnis ir palaikantis du siurbimo režimus dulkių siurblys. Tačiau jis yra beveik dvigubai brangesnis už kiek silpnesnį siurbimą užtikrinantį baltą (Z1) modelį. Tad kiekvienam lieka nuspręsti asmeniškai, kuris modelis yra priimtinesnis ir bus naudingesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)