Specialūs nuolaidų kuponai ir pati mažiausia kaina išmaniesiems „Xiaomi“ Rubiko kubams: ką gali, kaip veikia ir kuo skiriasi tarpusavyje „Giiker - i3“ ir „Giiker - i2“ (Video)  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „Giiker - i3“ išmanusis Rubiko kubas;

- „Giiker - i2“ išmanusis Rubiko kubas;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išparduodami turbūt patys išmaniausi Rubiko kubai pasaulyje - vienos skambiausių 2019 metų naujienos iš „Xiaomi“. Ši kompanija visada pasižymėjo netradicinėmis idėjomis, bet vistiek sugebėjo nustebinti pasaulį, kai pasiūlė išmaniuosius kubus. Tai gali būti fantastiška ir unikali dovana tiek gimtadienių, tiek Kalėdinių švenčių proga. 

„Giiker - i3“ išmanusis Rubiko kubas

  • Šiuo metu jam taikomas nuolaidos kuponas GB$TH35GSS ir jis kainuoja 25,63 €;
  • žemiausia kaina iki šiol - po anonso kainavo apie 35€;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Giiker - i3“ pasižymi paprastu, tradiciniu 3 X 3 dizainu ir yra tinkamas vaikams nuo 6 metų amžiaus. 

Jis yra pagamintas iš ABS plastiko, yra 5,65 x 5,65 x 5,65 cm dydžio bei sveria 250 gramus.

Viduje turi 6 ašių elektroninį jutiklį ir „Bluetooth 4.0“ modulį. 300 mAh baterija yra įkraunama per valandą, o tuomet jos pakanka net 30 žaidimo valandų.

Pakuotėje jau rasime patį „Giiker - i3“ kubą, įkroviklį ir naudojimosi intrukciją kinų kalba.

O ką gi galima įdomaus nuveikti su šiuo išmaniuoju „Giiker - i3“ kubu?

Geriausiai visas jo galimybes pademonstruoja štai šis apžvalgininkas. Jis teigia, kad pats kubas iš karto sukasi lengvai ir, nepaisant papildomo svorio, susijusio su viduje esančia elektronika, yra pakankamai greitas.

„Giiker - i3“ nemėgsta situacijų, kuomet vienas modulių nėra tinkamoje padėtyje, kai pradedamas sukti kitas. Kita vertus, apžvalgos autorius teigia, kad šis neįprastas kubas jį sulėtina tik šiek tiek (o apžvalgos autorius yra LABAI greitas).

Žinoma, didžiausias „Giiker - i3“ privalumas - tai gebėjimas bendrauti su „Super Cube“ programėle. Ji turi keturias esmines dalis.

  • Pirmoji yra skirta mokymuisi. Tai - kelių žingsnių programa, padedanti išmokti pagrindinius Rubiko kubo sprendimo principus. Tačiau tai nėra koks įprastas vadovas iš interneto - programėlė visada pasakys, kai padarysite klaidą.
  • Antroji „Super Cube“ dalis - greičio tobulinimas. Programėlė sako, ką daryti, o žaidėjui telieka atkartoti ekrane matomus judesius. Treniruodamiesi kasdien Rubiko kubą išspręsite vis greičiau ir greičiau.
  • Trečioji programėlės dalis - žaidimų kambarys su keturiais žaidimais:
    • pirmasis lavina atmintį. Ekrane pasirodo spalvos ir jų vieta, jums reikia pasukti kubą pagal matomas instrukcijas. Kuo toliau, tuo daugiau judesių reikalaujama ir tuo didesnių atminties pastangų reikia.
    • antrasis žaidimas yra dėlionė. Kuo greičiau turite atkartoti ekrane matomą vienos kubos sienelės vaizdą.
    • trečiasis - spalvų lietus. Šis žaidimas panašus į pirmąjį, nes turite pasukti ekrane užsidegančias spalvas, tačiau šįkart nebūtinai tokia spalva, kokia jos pasirodo. Tiesiog negalite leisti spalvotiems lašams pasiekti žemės.
    • ketvirtasis - kubo kalnakasys. Ekrane ant kubo pasirodo žaidimo veikėjas. Jūsų užduotis - rinkti monetas ir nuvesti veikėją link išėjimo.
  • Galiausiai, ketvirtoji programėlės „Super Cube“ dalis tikriausiai yra pati vertingiausia. Tai - chronometras. Jis tiksliai išmatuoja laiką, per kurį įveikiate galvosūkį, ir apžvalgos autoriui ši funkcija padarė didelį įspūdį. Programėlė netgi pasiūlo, kaip sumaišyti kubą. Tai nėra taip jau lengva - reikia sekti „Super Cube“ nurodomą schemą. Tačiau paskui galima pradėti spręsti kubą ir chronometras laiką pradės skaičiuoti automatiškai.

Vėliau programėlė pateikia įdomių duomenų - sprendimo laiką, judesių skaičių ir greitį. Tuomet galima peržiūrėti savo sprendimą žingsnis po žingsnio.

Apžvalgos autorius teigia, jog „Giiker - i3“ siūlo itin pažangias technologijas Rubiko kubo mėgėjams. Galimybė pažiūrėti, kaip pačiam sekėsi spręsti kubą leidžia analizuoti savo įgūdžius ir juos gerinti. Nors šis kubas yra sunkesnis, jis sukasi puikiai, o programėlės siūlomos funkcijos leidžia tobulėti.

„Giiker - i2“ išmanusis Rubiko kubas

  • Šiuo metu jam taikomas nuolaidos kuponas GB$TH27GSM ir jis kainuoja 25,18 €;
  • žemiausia kaina;
  • 0,11 € už siuntimą į Lietuvą.

„Giiker - i2“ yra panašus į „Giiker - i3“, tačiau tuo pačiu ir kitoks išmanusis Rubiko kubas.

Jis jau pasižymi 2 X 2 dizainu ir yra tinkamas vaikams nuo 6 metų amžiaus. Pagamintas iš ABS plastiko ir yra 4,90 x 4,90 x 4,90 cm dydžio bei sveria vos 70 gramų. Tad „Giiker - i2“ yra mažesnis ir ženkliai lengvesnis (3,5 karto) Rubiko kubas.

„Giiker - i2“ neturi 6 ašių elektroninio jutiklio, tačiau įdiegtas „Bluetooth 4.0“ modulis ir palaiko išmaniąją „Giiker“ programėlę.

Jis taip pat neturi įkraunamos baterijos, o maitinamas sagos tipo RC1632 baterija, kurios energijos užteks net metams laiko - jei su šiuo Rubiko kubu kasdien bus žaidžiama po valandą laiko.

Pakuotėje rasime patį „Giiker - i2“ kubą, su viduje esančia baterija ir naudojimosi intrukciją kinų kalba.

O ką apie „Giiker - i2“ išmanųjį Rubiko kubą sako apžvalgininkai?

Štai šis apžvalgininkas išbandė „Giiker - i2“ Rubiko kubą ir teigia, kad tai naujesnis „Xiaomi“ kompanijos produktas. Pirmiau į rinką atkeliavo „Giiker - i3“, o dabar jau turime ir „Giiker - i2“.

Tad „Giiker - i2“ yra kitokio dizaino - 2 x 2, vietoje 3 x 3; maitinamas sagos tipo baterija, vietoje įkraunamos.

„Giiker - i2 yra labai greitas, jis sukasi puikiai. Iš pradžių netgi pasirodė, kad per greitai, bet prie to pripratau. Be to, jį galima sutepti ir tikrai neverta baimintis dėl viduje esančios elektronikos - ji liks nepažeista.

Kitas labai geras dalykas yra tas, kad skirtingai nuo Giiker - i3 versijos, Giiker - i2 Rubike magnetai yra tvirtai priklijuoti, o ne juda po kubą. Tai ypač geras dalykas.“

Nors gamintojas teigia, kad „Giiker - i2“ palaiko „Giiker“ programėlę, bet apžvalgininkas atsisiuntė „Super Cube“ programėlę. Tą pačią, kurią palaiko ir „Giiker - i3“ Rubiko kubas.

Programėlėje galima stebėti sprendimo laiką, judesių skaičių bei greitį ir perkrauti Rubiko kubą, jei jis „pakibtų“. Apžvalgininkas teigia, kad su „Giiker - i2“ taip nutinka itin retai, o su „Giiker - i3“ Rubiko kubu pasitaikydavo dažniau.

Kitos „Super Cube“ programėlės galimybės yra kiek panašios į jau aptartas „Giiker - i3“ apžvalgoje, tačiau apžvalgininkas pastebi, kad „Giiker - i2“ Rubikui siūlomi žaidimai nėra tokie įdomūs, kaip „Giiker - i3“ atveju.

„Tačiau žaidimai nėra pati įdomiausia Giiker - i2 dalis. Programėlė palaiko Online Games ir galite susikauti su priešinku, kad ir kur jis tuo metu būtų. Tad visi Giiker - i2 žaidėjai yra vienoje platformoje ir gali tarpusavyje rungtis. Labai smagus dalykas - man ši Giiker - i2 galimybė itin patiko.

Apibendrinus, Giiker - i2 Rubiko kubas man labai patiko. Jis viršijo visus mano lūkesčius. Puikus Rubiko kubas į mano kolekciją. Labai rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()