Išparduodamas specialiai voniai ir virtuvei pritaikytas, vandeniui atsparus drėgmės ir oro temperatūros matuoklis su skaitmeniniu laikrodžiu, laikmačiu ir labai dideliu ekranu  ()

Šiuo metu parduodamas labai šaunus temperatūros ir drėgmės matuoklis, kurį galima naudoti praktiškai bet kuriame namų kambaryje: tiek virtuvėje, tiek ir vonios kambaryje. Dideliame skystųjų kristalų ekrane iškart matyti kokia yra temperatūra bei drėgmė, o laikmačio funkcija ypač pravers, kai gaminsime kokį nors patiekalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

  • Šiuo metu jis parduodamas už 18,69 €;
  • taikoma 42 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šis drėgnumo ir temperatūros matuoklis yra atsparus vandeniui, tad jį galima drąsiai naudoti tiek virtuvėje, tiek ir vonios kambaryje. Iškart žinosime kokia yra oro temperatūra ir drėgnumas. O jei mėgstate mėgautis karšta vonia, nesunku prarasti laiko pojūtį - nepavėluoti padės matuoklyje esantis laikrodis. 

102 x 35 x 106 mm dydžio ir 180 gramų svorio prietaisas yra maitinamas dviem AAA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai. Pakuotėje rasime patį prietaisą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Viena iš šaunių šio įrenginio savybių, kad jį galima tiek pritvirtinti prie plytelių ar kitų paviršių, tiek ir pastatyti.

Ir jei, pavyzdžiui, šį prietaisą prilipdysime prie vonioje esančių plytelių, jį bet kada galėsime pasiimti su savimi į virtuvę ar kitą kambarį.

Pats siurbtukas liks prilipęs prie sienos, o drėgmės ir oro temperatūros matuoklį pasiimsime su savimi ir nusinešę į kitą kambarį pastatysime ant stalo ar kito paviršiaus.

.

To gali prireikti tais atvejais, kai norėsime matyti kokia oro temperatūra bei drėgnumas kitame namų kambaryje ir pasinaudoti laikmačio funkcija.

Šis prietaisas rodo 32F~122F (0C ~ +50C) oro temperatūrą, 15%~95% oro drėgnumą, laiką ir laikmatį galima nustatyti nuo 1 iki 99 minučių. Išties patogus dalykas - ypač, kai ką nors gaminsime. Arba norime nusimaudyti tuo metu, kol orkaitėje kepa patiekalas - nustatytą laikmatį galima nusinešti į vonią ir visada žinosite situaciją.

Na, o pats įrenginio valdymas vyksta su jo priekyje esančiais valdymo mygtukais. Viskas paprasta, juolab, kad ir angliškoje naudojimosi instrukcijoje rasite visą reikalingą informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()