Nuolaidų kuponas riboto leidimo, didžiulio duomenų apdorojimo greičio, 2 in 1 SD kortelei „Alfawise 64 GB Micro SD“ - 10 klasė, U3 kategorija, tinka 4K raiškai ir akcija didelio ekrano, kokybiškam drėgmės bei temperatūros matuokliui  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „Alfawise Limited Edition Halloween High Speed ​​2 In 1 64 GB Micro SD Card Pack“ atminties kortelė;

- Elektroninis drėgmės ir temperatūros matuoklis su ryškiu LCD ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alfawise Limited Edition Halloween High Speed ​​2 In 1 64 GB Micro SD Card Pack“ atminties kortelė

  • Šiuo metu taikomas GBEXTFCP01 nuolaidos kuponas ir 64 GB atminties kortelė kainuoja tik 8,17 €;
  • 0,50 € už siuntimą į Lietuvą;
  • ribotas atminties kortelių pasiūlymas.

Verta pažymėti, kad nuolaidos kuponas taikomas tik 64 GB atminties kortelei, nors nuolaidos taikomos ir 32 bei 128 GB atminties kortelėms.

Be išskirtinio dizaino, šios atminties kortelės pasižymi ir kita svarbia savybe. Ne veltui gamintojas teigia, kad tai 2 in 1 atminties kortelės, kadangi iškart gausime ir atminties kortelės adapterį, tad šias atminties korteles galėsime įdėti į bet kokį įrenginį: telefoną, nešiojamą kompiuterį, fotoaparatą, vaizdo registratorių, droną ir t.t.

Gamintojas tvirtina, kad atminties kortelės yra atsparios vandeniui (IPX7), karščiui ir šalčiui. Ir dėl savo galimybių greitai įrašyti/nuskaityti duomenis, 64 ir 128 GB kortelės puikiai tinka filmuojantiems 4K vaizdo įrašus.

64 GB kortelė yra priskiriamai 10 klasei, U3 kategorijai. Ši kategorija garantuoja, kad kortelės mažiausia toleruojama duomenų rašymo sparta nėra mažesnė nei 30 MB/s, o duomenų skaitymo 80 MB/s. Tuo tarpu U1 kategorijos Micro SD kortelėse mažiausia toleruojama rašymo sparta siekia tik 10 MB/s.

Tad ši „Alfawise 64 GB“ atminties kortelė yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško kokybiškos ir nebrangios atminties kortelės.

Elektroninis drėgmės ir temperatūros matuoklis su ryškiu LCD ekranu

  • Šiuo metu jis parduodamas už 10,01 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra šauniai atrodantis, funkcionalus ir nebrangus drėgmės ir temperatūros matuoklis. Jį galima pastatyti ant stalo, pakabinti ant sienos bei, dėka nugarėlėje esančių magnetų, pritvirtinti prie šaldytuvo.

Ryškiame LCD ekrane yra pateikiami kambario drėgmės ir temperatūros rezultatai, kurie atnaujinami kas 10 sekundžių. Taip pat jis rodo ir per 24 val. išmatuotas didžiausias bei žemiausias reikšmes.

Verta atkreipti dėmesį, kad šis matuoklis temperatūrą gali rodyti Celsijaus ir Farenheito laipsniais.

Mums aiškesnis temperatūros intervalas būtų nuo -50 ° C iki + 70 ° C. Na, o išmatuojamos drėgmės intervalas siekia 10 % ~ 90 %.

Drėgmės ir temperatūros matuoklis yra pagamintas iš ABS plastiko, sveria 110 gramus, maitinamas 2 AAA tipo baterijomis (jų pakuotėje nėra aut. past.) ir yra skirtas naudoti patalpų viduje. Gana paprastas, bet kokybiškas ir nebrangus matuoklis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()