Trumpi, riboti, bet išskirtiniai pasiūlymai: japoniška Shimano pavarų sistema, iki 80 km vienu įkrovimu ir net 100€ pigiau nei kitur - iš Vokietijos sandėlio parduodamas „Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis ir tikras žaidėjų džiaugsmas „DualShock 4“ žaidimų valdiklis (Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio;

- „DualShock 4“ žaidimų valdiklis „Sony PlayStation 4“ žaidimų konsolei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis

  • Šiuo metu jis parduodamas vos už 678,99 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • labai ribotas prekių skaičius.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir pilkos.

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Cafago.com šiam „Xiaomi HIMO C20“ elektriniam dviračiui siūlo pačią geriausią kainą.

Kitose populiariose Kinijos internetinėse parduotuvės „Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis kainuoja 100 € brangiau.

„Xiaomi HIMO C20“ yra labai šauniai atrodantis, tvirtas, aliuminio rėmo ir puikiais techniniais parametrais pasižymintis elektrinis dviratis. 

Jis puikiai tinka tiek merginoms, tiek ir vaikinams. Yra tokių išmatavimų: 147 * 61 * 106 cm. ir sveria 21,1 kg. Tad dviračiu gali važiuoti žmonės iki 100 kg svorio.

Be to, „Xiaomi HIMO C20“ yra sulankstomas elektrinis dviratis. Jo vairą galima nulenkti žemyn ir taip elektrinis dviratis tampa kompaktiškesniu bei patogiau transportuojamu automobilio bagažinėje.

Beje, „Xiaomi HIMO C20“ dviračio pedalai taip yra nulenkiami, o tai taip pat prisideda prie patogesnio dviračio transportavimo.

„Xiaomi HIMO C20“ pasižymi ir dar keletų svarbių dalykų: priekyje ir gale turi ryškiai šviečiančius LED žibintus, patogią sėdėti ir smūgius sugeriančią sėdynę, ergonomiškas vairo rankenas ir kt.

Ypač svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi HIMO C20“ aprūpintas puikios kokybės japoniška Shimano 6-ių pavarų sistema.

Daugelis dviračių mėgėjų puikiai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis.

Taip pat „Xiaomi HIMO C20“ aprūpintas dviguba stabdymo sistema (stabdo priekinį ir galinį ratus) ir gamintojas teigia, kad esant sausai kelio dangai, stabdymo kelias yra iki 4 metrų, o esant šlapiai dangai - iki 6 metrų.

Čia taip pat turime ir kiek įdomesnį „Xiaomi“ kompanijos sprendimą. 20 colių dydžio pripučiami „Xiaomi HIMO C20“ ratai yra su jau pačiame dviratyje integruota pompa.

Kaip galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje, toji pompa yra „paslėpta“ reguliuojamoje sėdynėje. Labai originalus ir, verta pastebėti, kad praktiškas sprendimas.

„Xiaomi HIMO C20“ taip pat turi ir ryškų ekraną, kuriame pateikiama tokia informacija, kaip: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos energijos likutis ir važiavimo režimas.

Išmaniosios programėlės „Xiaomi HIMO C20“ nepalaiko.

Detaliau kalbant apie techninius „Xiaomi HIMO C20“ dalykus, tai elektrinis dviratis turi 250W galios elektrinį variklį ir yra aprūpintas 36V 10 Ah talpos baterija.

Taip pat yra įdiegta net keletas baterijos apsaugų: nuo perkrovimo, trumpo jungimo, temperatūros ir kt.

„Xiaomi HIMO C20“ maksimalus greitis siekia iki 25 km/h ir vien elektra galima nuvažiuoti 50 km., o su papildomu pedalų minimu galima nuvažiuoti iki 80 km. 

Apžvalgininkas teigia, kad visi šie gamintojo teiginiai yra absoliuti tiesa ir „galima nuvažiuoti netgi dar toliau nei 80 km. Jei sveriate 50-70 kg, tai tikrai nuvažiuosite toliau nei 80 km.“

„DualShock 4“ žaidimų valdiklis „Sony PlayStation 4“ žaidimų konsolei

  • Šiuo metu jis parduodamas vos už 16,50 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienas;
  • iš Kinijos sandėlio;
  • ribotas prekių skaičius.

Žaidimų valdiklį galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų: pilkos, juodos, tamsiai mėlynos, auksinės ir žaliai kamufliažinės.

„DualShock 4“ yra belaidis žaidimų valdiklis, skirtas „Sony PlayStation 4“ žaidimų konsolei.

Jis yra pagamintas iš ABS plastiko, patogus laikyti rankose, su gausybe valdymo mygtukų. Turi 600 mAh talpos bateriją ir prie žaidimo konsolės prijungiamas Bluetooth ryšiu, tad užtikrinama maksimali žaidimų valdymo laisvė.

Be to, „DualShock 4“ belaidžiame žaidimų valdiklyje yra ir 3,5 mm audio jungtis, kuri tikrai pravers tais atvejais, kai norėsite žaisti žaidimą ir tuo pačiu metu netrukdyti aplinkiniams.

Pakuotėje dar rasite „DualShock 4“ baterijai įkrauti reikalingą USB laidą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba. „DualShock 4“ yra puiki dovana tikriems žaidimų mėgėjams. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()