GeekMaxi „2nd Anniversary Sale“ išpardavimas ir geriausi pasiūlymai iš Lenkijos bei Vokietijos sandėlių: naujasis „Xiaomi Mijia 1S“ robotas dulkių siurblys, šaunusis „Amazfit GTR 47mm“ išmanusis laikrodis ir naujausias „KUGOO ES2“ elektrinis paspirtukas (Video, Nuolaidų kuponai, Taisyklės)  ()

Naujausi GeekMaxi.com pasiūlymai:

- „2nd Anniversary Sale“ išpardavimas;

- „Xiaomi Mijia 1S“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Amazfit GTR 47mm“ išmanusis laikrodis iš Vokietijos sandėlio;

- „KUGOO ES2“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „2nd Anniversary Sale“ išpardavimą, nuolaidas, akcijas ir įdomiausius pasiūlymus.

Išpardavimas prasideda spalio 21 d. ir tęsis iki lapkričio 5 dienos. Šiuo metu bus vykdoma daugybė įvairių akcijų, per kurias bus galima įsigyti išties šaunių produktų už patrauklią kainą ir dažnu atveju iš Europos sandėlių.

Verta atkreipti dėmesį į „Flash Sale“ skiltį, kurioje rasime ypač populiarias prekes, kaip „Xiaomi Mi Band 4“, už labai patrauklią kainą.

„Top Sellers“ skiltyje rasime geriausiai perkamas prekes už puikią kainą - nuolaidos siekia iki 71 €, o su papildomu nuolaidos kuponu 2P9KZSGL dar gausime 10 € nuolaidą.

O ieškantiems kažko naujo, verta pasidairyti po „New Arrivals“ skiltį. Čia ir elektriniai dviračiai, ir elektrinės riedlentės, ir nešiojami kompiuteriai, ir kitos prekės parduodamos su nuolaidomis bei papildomu 2QZG4NEW nuolaidos kuponu.

Prekių pasirinkimas yra ganėtinai platus ir visą išsamią pasiūlą bei išpardavimo sąlygas rasite čia. O dabar pasižiūrėkime į keletą daiktų, kurie tikrai verti dėmesio.

„Xiaomi Mijia 1S“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu u5kujgWz šį robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 299,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Mijia 1S“ – tai atnaujinta pirmosios kartos „Xiaomi Mi Robot“ išmaniojo dulkių siurblio versija, kuri pasižymi dar tiksliau veikiančia navigacija ir siūlo mėgautis kur kas geresniais siurbimo rezultatais bei suteikia išskirtinę galimybę turint „Xiaomi AI“ kolonėlę siurblį valdyti tiesiog balsu.

Naujos kartos išmanusis dulkių siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ dizaino aspektu išliko labai panašus, tačiau techniškai sulaukė svarbių atnaujinimų, kurių dėka pirkėjai nuo šiol galės džiaugtis dar geresniais siurbimo rezultatais.

„Xiaomi Mijia 1S“ robotas dulkių siurblys turi gausybę įvairių jutiklių, kurie užtikrina, kad jis nenukris nuo laiptų, išvengs trankymusi į baldus ir puikiai orientuosis aplinkoje.

Vienas iš svarbiausių „Xiaomi Mijia 1S“ atnaujinimų – tai naujos kartos lazerinis atstumo sensorius LDS bei atnaujintas SLAM algoritmo skaičiavimo modelis.

Atnaujintas LDS sensorius patalpas nuo šiol leidžia nuskenuoti žymiai greičiau, o dar didesnis skenavimo tikslumas, žinoma, padeda sukurti žymiai tikslesnius patalpų žemėlapius.

Gamintojas tvirtina, kad dėka šių sprendimų išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą lyginant su „Xiaomi Mi“ šiuo atveju pavyko padidinti apie 13 %.

Pristatydamas „Xiaomi Mijia 1S“ gamintojas dar prideda ir tai, kad vietoje anksčiau naudoto „Cortex - A7“ CPU, išmanusis dulkių siurblys dabar naudoja „Cortex – A35“ centrinį procesorių.

„Xiaomi“ skaičiavimais CPU atnaujinimas baterijos energijos naudojimą leido sumažinti 10 %, o atitinkamai paties „Xiaomi Mijia 1S“ išmaniojo dulkių siurblio našumą padėjo padidinti net 40 %.

Būtina pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ siurbimo galia siekia 2000 Pa, kai tuo tarpu senesnės kartos „Xiaomi Mi“ išmanusis dulkių siurblys gali pasiūlyti tik 1800 Pa siekiančią siurbimo galią.

Daugelis sutinka, kad 1800 Pa galios yra šiek tiek per mažai norint sperčiai ir kokybiškai siurbti kilimus. Tuo tarpu, išmanieji dulkių siurbliai su 2000 Pa siurbimo galia dažnai tampa tikru išsigelbėjimu tiems pirkėjams, kurie namuose laiko šunį ar katę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kuris šiam išmaniajam dulkių siurbliui skenuojant patalpas leidžia priimti būtinus sprendimus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ atmintyje nesaugo nuotraukų ar kitos su namais susijusios informacijos, kuri tam tikrais aspektais gali vesti prie privatumo pažeidimų. Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia 1S“ reikiamus sprendimus priima tiesiog realiu laiku, o visą privatumą galinčią pažeisti informaciją akimirksniu pašalina vos tik ji tampa nebereikalinga.

„Amazfit GTR 47mm“ išmanusis laikrodis iš Vokietijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu BRSI4Cmb šį išmanųjį laikrodį galima įsigyti už 134,99 €.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa.

Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaiko palyginti žemą kainą.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas.

„Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Be to, laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine bei su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę. Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas. Puikus išmanusis laikrodis.

„KUGOO ES2“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio

  • Su nuolaidos kuponu jwVPvcJL šį elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 349,99 €.
  • Iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„KUGOO ES2“ yra pats naujausias kompanijos elektrinis paspirtukas ir peržvelgus jo specifikacijas galima sakyti, kad pirmiausiai jis iš savo pirmtakų surinko viską kas geriausia bei dar įgijo keletą labai svarbių patobulinimų.

„KUGOO ES2“ turi 7,5 Ah talpos bateriją, 350W galios elektros variklį, 8,5 colių dydžio kietus ratus ir palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: 15km/h, 20km/h, 25km/h.

Elektrinis paspirtukas turi diskinius ir elektrinius stabdžius, papildomus amortizatorius, atnaujintos šviesos - dabar jų jau yra ir ant pačios stovėjimo aikštelės.

Be to, „KUGOO ES2“ yra sukurta ir speciali išmanioji programėlė, kurios neturi jo pirmtakai. Tad dabar visą savo nuvažiuoto atstumo statistiką galima sekti savo išmaniajame telefone - tereikės telefoną Bluetooth ryšiu susieti su „KUGOO ES2“ paspirtuku.

Taip pat pasikeitė ir pats paspirtuko ekranėlis, kuriame pateikiama esminė informacija: greitis, važiavimo režimas ir baterijos energijos likutis.

Gana praktiškas ir naudingas dalykas, kad „KUGOO ES2“ paspirtuke atsirado galimybė įkrauti savo įrenginius. Dabar šis paspirtukas turi USB jungtį, tad pritrūkus energijos - galima „KUGOO ES2“ pasinaudoti, kaip išorine baterija.

Ir galiausiai - sulankstymo mechanizmas. Dėl pastarojo dalyko ankstesni „KUGOO“ paspirtukai sulaukdavo kritikos. Deja, bet juose šis mechanizmas nėra pats patogiausias.

Dabar gamintojas teigia, kad „KUGOO ES2“ yra labai lengva ir patogu sulankstyti - tam tereikės 3 sekundžių. Be to, vairas taip pat sulankstomas, tad „KUGOO ES2“ užims dar mažiau vietos, o tai taip pat privalumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()